Boşanmak istiyorum

Allah yardımcın olsun abla çok üzüldüm gerçekten kimse böyle bir hayatı haketmez. Maaş kartınızı iptal ettirip yeni kartı siz alın. Küçük bir yerde yaşadığınızı söylüyorsunuz geçinirsiniz. Yarın öbür gün sevgilisiyle evlenmek için sizden boşanırsa çok zorunuza gider bir an evvel ilk adımı atın senelerdir böyle diyorsunuz. Oğlunuza da bir şey sormayın. Alın karşınıza deyin ki ben artık katlanamıyorum ve gidiyorum ister gelirsin ister gelmezsin.

Bi kere yapmaya çalıştım da rezalet cıktı çekinmez öyle şeylere inanın ki modernlik sanıyor bunu herhalde bilmiyorum kendini kanıtlamak mi istiyor hiç bi fikrim yok övünür bile

Burda kiralar okadar uçuk değil aslında yani 400 -500 e bile bulabilirim şehir küçük ulaşım dar olunca maliyeti pek yok
size böyle saygısızlık yapılan hiç yerine koyulan bi ev yerine boğazınıza iki lokmanın girdiği, kıt kanaat geçineceğiniz ama kafanızın rahat olacağı bir hayatı tercih edip boşanmak en doğru karar olur bence.

eşiniz sizi aldatıyor. siz oğlunuza danışıyorsunuz. o da olur öyle şey diyor. kızınızın durumu da malum. ben anlamıyorum nasıl bi aile yapısı içinde yetişti bu çocuklar.

konuya gelirsek de bence ailenizle konuşup destek alın ve boşanın.

Şöyle bi aile yapısında yetişti anlatayım oğlum ve esim bizim üzerimizde hep baskı oluşturuyorlar kızımla da biz birlik oluruz hep

Şöyle bi aile yapısında yetişti anlatayım oğlum ve esim bizim üzerimizde hep baskı oluşturuyorlar kızımla da biz birlik oluruz hep

oğlunuz sadece eşinizin değil, sizin de oğlunuz. ne demek baskı kuruyor, neden izin veriyorsunuz? boşanmak için neden 24 yaşında düzgün yetişememiş, babasına çekmiş çocuktan icazet alıyorsunuz?

oğlunuz sadece eşinizin değil, sizin de oğlunuz. ne demek baskı kuruyor, neden izin veriyorsunuz? boşanmak için neden 24 yaşında düzgün yetişememiş, babasına çekmiş çocuktan icazet alıyorsunuz?
Rızası olsun istedim işte aldattığını söylemedim sorarken anlaşamıyoruz dedim elimde kanıtlarım vardı ama şuan yok nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum

24 yaşında oğlum. Ona açmıştım konuyu tamam dese yapacaktım ama saçmalama ne boşanmadı olur öyle şeyler deyince yapamadım

Olur öyle şeyler diyor oğlunuz öyle mi?

Demek ki yarın öbür gün evlense oda aldatmaya müsait...

Babasından görmüş ya boynuz kulağı geçer misali!

Ayrılın, bunca yıl sabretmeniz çok saçma...
Kızınızla kurarsınız yeni bir hayat...

Söyle söyliyim: gecim korkusundan bu rezilligi cekmeye devam mi edeceksiniz?! Biz burdan size bosan diye gaz veremeyiz ki. Siz bunca sene bosuna sabretmissiniz. Oglunuzu babasi bozmus. Bu saatten sonra bazi buna izin vermeyin

Konuştuğumuz zamanlar oldu tabi illa bunları atlaticaksiniz olmaz vs. Kayinvalidem seni bırakmayız o gitsin onun yaptıklarını biliyoruz diyor da ben bu evde kalmak istemiyorum

Söyle söyliyim: gecim korkusundan bu rezilligi cekmeye devam mi edeceksiniz?! Biz burdan size bosan diye gaz veremeyiz ki. Siz bunca sene bosuna sabretmissiniz. Oglunuzu babasi bozmus. Bu saatten sonra bazi buna izin vermeyin
Büyüsünler dedim kocaman oldular artık zaten oğlan evlense kız evlense ikimiz napıcaz acaba ;)

Kayınvalide de az uyanık değil...

Baktı ki oğlu hayırsız,
Gelinim yanımda kalsın, hizmetimi görsün...

Malum yaşlanıyorum kafasında... Oda kendini düşünüyor :)))

Madem bu kadar sene dayanmışsınız, kızınızın sınava girmesi de bekleyin derim. Sınava az kaldı sanırım. Tabi şiddet, hayatınıza kast yok ise. Keşke ilk aldatmasında affetmeyip kendinize yeni bir hayat kursaydınız, kızınız da çoktan durumu kabullenmiş olurdu.

Madem bu kadar sene dayanmışsınız, kızınızın sınava girmesi de bekleyin derim. Sınava az kaldı sanırım. Tabi şiddet, hayatınıza kast yok ise. Keşke ilk aldatmasında affetmeyip kendinize yeni bir hayat kursaydınız, kızınız da çoktan durumu kabullenmiş olurdu.
Kızım küçüklükten beri söylüyordu bana malesef böyle sorunları görerek büyüdü ama ben yapamadım işte belki de bahanem de işte cesaretim olmadığın dan klasik siz büyüyunde lafi

Ilk aldatması kızımın doğumu işte kacacakmis görümceme demiş o vazgeçirmiş yahu adamdaki rahatlık uzayda yok:KK14:

Back
X