• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum

Ne morali vereceğiz anlamadım. Hayal mi satalım? Zor ya da kolay çalışacak hem cebi para görecek hem insan yüzü görecek çevresi değişecek. Herkes hayatını bu yolla idame ettiriyor valla kuru moralle kimsenin işinin yoluna girdiğini görmedim şu yaşıma kadar.
Boş boş konuştu işte. Sen yap deyince de okuyup kaçtı. Söylediğinin saçma olduğu dank ettiyse…

Bile bile yaşamış çocuk yapmışsın bilmiyorum ben bu kaza olayına inanmıyorum kondom var hap var sen hapı rastgele içersen geri çekilmezse ya da tam tersi korunma amaçlı geri çekilme olursa tabii kaza olur 10 sene aktif seks hayatımda bi kere kaza yaşamadım 2 gebeliğimde de aynı ay hamile kaldım. Evden vs hak alamazsın evlilik öncesiyse sonrasında da ailesi yardım etmişse yine zor. Çok güzel ailen zorla evlendirdi şimdi 2 kişi dönüyorsun iş güç var mı? Kurban rolüne gerek yok insan seçimlerini yaşar çocukla boşanmak kolay değil. Çok zengin bi tanıdığım var her avmde mağazası olan bi marka düşünün iş babasının ama bu adam yürütüyor kaç sene uğraştılar ben erkek tarafıyım adamın 3 kadınla otel kaydı çıktı bir sürü kanıt var en son 23te boşandılar 3 sene sürdü adam sadece 800 bin tl ödedi o zaman çocuk başına verdiği nafaka asgari ücretti ama bu adam zengin. Mal davası da daha bitmemiş. Boşansan adam babasının işindeymiş ya da kendi işi ne kadar nafaka alacaksın ne malı alacaksın o anne baba seni yine birine zorlar. Keşke baştan yapmasaydın neyi ilgini çekti
Seks hayatında ki basarınımı kutluyalım simdi yani anlamadım tebrik ederim sizi istediğiniz an kalabilmişsiniz sadece müthişsiniz, evden hak alabiliyorum evlilik sonrası alınan bir ev şuan oturduğumuz ev, evet ailem zorla evlendirdi şimdi 2 kişi dönüyorum bunuda onlar düşünsünler? Bunu bile bile razılardı zaten. Kurban rolüne girmiyorum, hayatın acı gerçeğinin ta kendisiyim. Çocukla boşanmak kolay olmadığı için zaten şuan bu durumdayım. Çocuk olmasa kim 2 sn durur? Ne nafaka ne ev isterim. Yeter ki çıksın hayatımdan. Kendi kendimi geçindiremezmiyim sence? Babasının işinde değil. Babasının mesleği başka eşimin mesleği başka. Evet çok zor ve uzun süreç yaşıcam farkındayım zaten. Ne alabiliyorsam o kadar alıcam. Anne babanın yanına gitmek tercihim değil zaten, çoktan gitmiştim yoksa. Onların yanına gitmemek için, hala bu evde ona katlanıyorum. Keşke baştan yapmasaydım evet, hiçbirşeyi ilgimi çekmedi çünkü ilgimi çekicek hiçbirşeyi yoktu

Çok aileci erkek gördüm ama bu başka bir şey ya.Saat onda babadan azar yiyip mecburen eve dönmek nedir?Ne olursa olsun,çocuğunuzun velayeti dışında ne bedel ödersiniz ödeyin boşanın bu adamdan.Bu ortamda ne siz sağlıklı bir psikolojiye sahip olursunuz ne çocuğunuz sağlıklı büyür.Evinizi evlendikten önce mi aldınız sonra mı?
Sonra aldık

Kocan biraz mal gibi. Anası babası yerine biraz da sen manipüle et. Zenginlermiş arada kendine altin falan aldir kenara koy. Ya da herifi ikna et ise başla. Biraz kendini güvenceye al sonra boşanma davası acarsin. Şimdi bir anda bosanip ise başlayıp çocuğundan ayrılırsan sudan çıkmış balığa dönersin. En azindan çalışmaya başla. Kocan senin ayrılmanı istemez o yüzden yeterince ısrarcı olursan çalışmaya karşı çıkmaz diye düşünüyorum.

Iste sebep ne sadece psikolojik şiddet olsa karsi çıkardınız doğuda asiret kızı değilsin yada cok baskici muhafazakar bi ailede buyumemissin üniversite mezunu olduguna göre en az 22 yasinda evlenmişsinizdir zorla evlendirildiginizi düşünmüyorum

Böyle konusmayin, benim bir arkadasim almanya gibi yerde zorla evlendirildi. Zorla dedigim kiz kesinlikle istemiyordu, annesi ilk esinden de ikinci esinden de cok cekmis. Isi var meslegi var Parasi var diye resmen kizin aklini celki, sözü bile misafirlige gittiklerinde oglanin evinde kestiler, düsün üzerinde kot pantolon ayaginda patikle. Resmen katakulliye getirdiler. Hic yanina yakismayan bir adamdi, resimlerini bile göstermezdi utancindan. Yüzük taktik söz verdik artik ayrilik olmaz diye de baskiladirlar kizi. O kadar istemiyordu ki, tek bir arkadasini dügününe bile cagirmadi.

Seks hayatında ki basarınımı kutluyalım simdi yani anlamadım tebrik ederim sizi istediğiniz an kalabilmişsiniz sadece müthişsiniz, evden hak alabiliyorum evlilik sonrası alınan bir ev şuan oturduğumuz ev, evet ailem zorla evlendirdi şimdi 2 kişi dönüyorum bunuda onlar düşünsünler? Bunu bile bile razılardı zaten. Kurban rolüne girmiyorum, hayatın acı gerçeğinin ta kendisiyim. Çocukla boşanmak kolay olmadığı için zaten şuan bu durumdayım. Çocuk olmasa kim 2 sn durur? Ne nafaka ne ev isterim. Yeter ki çıksın hayatımdan. Kendi kendimi geçindiremezmiyim sence? Babasının işinde değil. Babasının mesleği başka eşimin mesleği başka. Evet çok zor ve uzun süreç yaşıcam farkındayım zaten. Ne alabiliyorsam o kadar alıcam. Anne babanın yanına gitmek tercihim değil zaten, çoktan gitmiştim yoksa. Onların yanına gitmemek için, hala bu evde ona katlanıyorum. Keşke baştan yapmasaydım evet, hiçbirşeyi ilgimi çekmedi çünkü ilgimi çekicek hiçbirşeyi yoktu
Yok tebrik değil de evet ben korunmayı bilmiyordum demeni bekliyorum ailen tekrar evlendirirse zorla ne olacak

İnsanlar sprial ile hamile kalıyor nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz, adeta bir kadın doğum uzmanı gibisiniz Maşaallahınız var. Herşeyin açıklamasını yapıp, sizi inandırmaya çalışmak benim için çok gereksiz olucak. Ne desem çokta tatmin olmayacağınız belli, bunun içinde tabiki uğraşmayacağım. Bu kadar inanmadığınız bir olaya keşke yorum yapma gereği de duymasaydınız ayrıca 🤷🏼‍♀️
İstemeyerek evlendiği doğru da hamilelik uça uça adama takviye vere vere olmuş hani kendinizi mi kandırıyorsunuz yaşadığınız hayatın da mı farkında değilsiniz ben anlamıyorum bazen buyrun hamile kalamayanlara umut dağıttığınız konu hiç öyle kazayla korunmayla olmuş gibi değil

Merhaba kızlar. 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve 1 yıldır çocuk için uğraşıyorduk. 1 yıl bazıları için kısa gelebilir ama hamile kalmak isteyenler için 3 yıl gibi geçti.. ben gitmiştim doktora hiçbirşeyim yoktu. Sonra eşim gitti ve eşimde varikosel ve morfoloji bozukluğu olduğunu öğrendim ve hamıle kalma şansımın doktorumun dediğiyle %30 olduğunu.. tabi dünya başıma yıkıldı çünkü eşimde bende o kadar çok istiyorduk ki. Eşime antıbıyocal diye bi ilaç verdi ve bu ilaç bitince yani 2 ay sonra amelıyat olması gerektiğini söyledi. Allahtan tek istediğim hep doğal yolla hamıle kalmaktı hep bunun ıcın dua ediyordum. Ve o sıra çok araştırmıştım ne iyi geliyor diye ve eşime çakşır suyu, kırkkilit otu, pekmez, yaban mersini,fındık gibi şeyleri vermeye başladım. Ve eşim daha bunları kullanırken amelıyatına 1 ay varken hamile olduğumu öğrendim

Daha bir ay önce nasıl hamile kaldığınızı uzun uzun anlatmışsınız, yazdığınız mesajlar uzay boşluğuna gitmiyor hepsi burda. Bile isteye çocuk doğurmuşsunuz üstelik baya da uğraşmışsınız bunun için.
Şimdi korunurken hamile kaldım diye söylemek pek hoş olmuyor sanki. Kürtaj yaptırdığınız gebeliği söylemiyorsunuz herhalde korunurken oldu diye, sonuçta o bebek gitmiş zaten.

Daha bir ay önce nasıl hamile kaldığınızı uzun uzun anlatmışsınız, yazdığınız mesajlar uzay boşluğuna gitmiyor hepsi burda. Bile isteye çocuk doğurmuşsunuz üstelik baya da uğraşmışsınız bunun için.
Şimdi korunurken hamile kaldım diye söylemek pek hoş olmuyor sanki. Kürtaj yaptırdığınız gebeliği söylemiyorsunuz herhalde korunurken oldu diye, sonuçta o bebek gitmiş zaten.
Adam paralı nasıl kapak atarım diye uğraşmış

Ben üzülmedim size ya. Bi yokladım kendimi yok üzülemedim.

Yani bu ailenin ne olduğu belliymiş, siz bile isteye evlenmişsiniz. Adamın ne olduğu belliyken, evlenir evlenmez boşanma fikri varken çocuk yapmışsınız. Şimdi çocuğum var şöyle böyle…

Kendi kendinizi bile isteye zindana sokup sonra çıkamıyorum diyorsunuz. Çocuğu da buna mahkum etmişsiniz. Çocuğa üzüldüm sadece.
Ne kadar büyük konuşuyorsunuz ya konu sahibi derdini anlatmış evlendiği zaman belki aileyi ve adami olcecek yeterlilikte değildi belki toydu ayrıca ailesi evlendirmis büyük suç ailenin bence kızına sahip çıkamayan evlensin gitsin gözüyle bakan... yazık böyle yorumlar görünce kınayan kinamadigini yaşamadan ölmeyecek sözünühatırlıyorum ve size de hatırlatırım

Bende taş kalbinize üzüldüm. Aile zoruyla evlendim. Aile şanstır. Bazılarına ise şanssızlık. Derin konular var giremiycem dediğim konu buydu. Bir fedakarlık yapmam gerekti. Mecbur evlendim. Anneme ben evlenirsem bununla bak boşanırım dediğim zaman, annem evlen yeter ki yine boşan derdi. Tabi sonra başa gelince herkes kenara çekildi, ters tepti. Çocuk içinde gerçekten korunuyordum. Korunduğum halde kaldım, ama haklısınız bu kişiyle cinsellik yaşamam bile hataydı. İsteyerek doğurdum, hayatına son vermek istemedim. Çocuğum için pişman değilim. Bende üzülüyorum, keske babası doğru bir insan olsaydı. Ama bu günlerinde geçiceğine ve oğlumla yolumuza bakıcağımıza inanıyorum. Daha kolay yol için öneri istedim sadece, tesekkurler
29 Mayıs 2022 Hamile kalmak isteyenlere umut:) başlıklı konunuzda öyle demiyorsunuz.
Merhaba kızlar. 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve 1 yıldır çocuk için uğraşıyorduk. 1 yıl bazıları için kısa gelebilir ama hamile kalmak isteyenler için 3 yıl gibi geçti.. ben gitmiştim doktora hiçbirşeyim yoktu. Sonra eşim gitti ve eşimde varikosel ve morfoloji bozukluğu olduğunu öğrendim ve hamıle kalma şansımın doktorumun dediğiyle %30 olduğunu.. tabi dünya başıma yıkıldı çünkü eşimde bende o kadar çok istiyorduk ki. Eşime antıbıyocal diye bi ilaç verdi ve bu ilaç bitince yani 2 ay sonra amelıyat olması gerektiğini söyledi. Allahtan tek istediğim hep doğal yolla hamıle kalmaktı hep bunun ıcın dua ediyordum. Ve o sıra çok araştırmıştım ne iyi geliyor diye ve eşime çakşır suyu, kırkkilit otu, pekmez, yaban mersini,fındık gibi şeyleri vermeye başladım. Ve eşim daha bunları kullanırken amelıyatına 1 ay varken hamile olduğumu öğrendim. O kadar umutsuzdum ki.. tam eşimin hastalığını yeni öğrenmiştim umutum artık yok olmuştu sonra bu haber beni herşeyden çok sevındırdı.. çok zor günlerdi benim için Allah isteyen herkese versin şuan 12 haftalığım tek isteğim Allahımın kucağımada nasip etmesi. Hepinize umut olsun arkadaslar insallah

Back
X