Boşanmak ıstıyorum

funda4

(-_-) JeLib10 (-_-)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
321
0
46
Antalya
merhaba bayanlar esımle tartıstık bana vurdu ve cok agır hakaretler ettı sucum ne olursa olsun dayak sıddet cozum degıl buna bahane gostermemelıydı , dun ıse gıttı cok dusundum hersyeı kaldırırım ama yaptıgı hakaret soyledıgı sozler cok agrıma zoruma gıttı kaldıramıyorum bosanmak ıstıyorum , olayın cıddıyetını anladı ıkna etmeye sırınlık yapmaya calısıyor ama kararlıyım ne yapmalıyım bana bır yol gosterın

tabiki eşinin yaptıgı cok agır bir hata ama sen eminmisin tatlım bu kadar eşinin sana set davranmasının nedeni ne özel deilse anlatmanı isterim

Son düzenleme:
tabiki eşinin yaptıgı cok agır bir hata ama sen eminmisin tatlım bu kadar eşinin sana set davranmasının nedeni ne özelse anlatmanı isterim
gorumceme gıdecektım bır kac gun kafa dınlemek ıcın hazırelanıyordum yok onu gıyme bunu gıyme gıttım cıkarttım oda yemek yıyordu bana catalı fırlattı koluma denk geldı ve ben acıdıgı ıcın aglamaya basladım sonra basıma vurdu canım o kadar cok acıdıkı bır kac sefer daha vurdu ben kalktım odama gıttımm sıdet uygularken cok agır seyler soyledı ben bunları kabullenemıyorum cok zoruma gıttı

Bana onu aldattıgımı ıma ederek sen yollu olmussun gıbı cumleler kurdu canımın acısını gectım bunu hazmedemıyorum bosanmakta kararlıyım ama nasıl ne yapacagımı bılmıyorum ama yaptıgını syşledıkleırnı kabullenemıyorum kabullememde

oooooo bune kıskanclık krizidir yaaa görende sanki acayip büyük bir hata yaptın zannedecek yaa gittin yer neresi onun kız kardeşinin evii bu nasıl bir anlayıs ve kıskanclıktır yanii anlamadım o çatal senin başka bir yerinede gelebiliirdi sen niiye tepkisiz kaldın ben anlamadım nye aglıyorsun hakkını korumalı konusmalıydın bu konuyla ilgili hiç konusmaya girdin mi

oohaaa kusura bakma hangi koca karsının giyilemini begenmiyor diye bu gibi sözlerde bulunur yaaa ne demek bu hiç aileden birisiyle paylaştın mı bunu

eşin sinirli biri mi normal de peki ılk defa mı böyle bir davranışla karşılaştın

ne oldugunu anlayamadan vurmaya basladı basıma vurunca bır an tepkısız kaldım bırsaey soyleyemedım gelıp bakmadı bıle , benıde o goturecektı zaten ama banaa resmen sey dedı ben bunu kaldıramıyorum

ne oldugunu anlayamadan vurmaya basladı basıma vurunca bır an tepkısız kaldım bırsaey soyleyemedım gelıp bakmadı bıle , benıde o goturecektı zaten ama banaa resmen sey dedı ben bunu kaldıramıyorum

acaba aklına senin bir davranısın aklında yanlıs bir anlasılmayamı neden oldu hep böle kıskancmıdır seni bu kadar hep baskı altında tutarmı

aılemle gorusmuyorum ben ozel sebblerden dolayı gorusmemde , zaten bunu bıldıgı ıcınde yapıyor evet sınırlı bırı , dunden berıdır aglıyorum ama o ısten gelınce sırınlık yapma cabası ıcıne gırdı ama ben karalıyım bana o lafı kullanan bır adamla aynı evın ıcınde duramam artık

bısey yapmadımkı gıdecek bır yerım olmadıgı ıcın bunu yapıyor ve artık ılerıye gıttı ınsan esıne o lafı kullanırmı ? bebegımız olmadı bunun psıkoljısı zaten benı yıprattı tartısmalarımızda sedewn anne olmaz sen bır b.. olamassın gıbı sozler kullanıyor sabrettım ama artık yapamıyorum zouma gıdıyor , dıyorum ben bu adam ıcınmı bu kadar cocuk sevdasına dustum , gelecegımı dusundum otrdum butun gece dahada yol almaz bır duruma gırecek

bencede ailenle görüşmedini bilmesi nasıl olsa arkasından kimse yok diye düşünmesine neden olmus ve istediği kadar sana baskı uygulamasını saglıyor sana bosan diyemem ama kesinlikle tepki ver ve bu yüzden seni ne kadar kırdıgını anlasın al karsına konus sana bunun demesinin nedenini sor ben ne yaptım da bunu hak ettim de kendi ailene anlatamıyosan bile onun ailesine anlat bilsinler sana bunu söledini yarın bir gün ayrılmak istesen bile daha cok yanlıs anlaşılmalar olcagı kesin

senin anlattıklarına göre eşinin pskolojisi bozulmuş ve kafasından bişeyler türetiyo ...

cocuk olmuyor diye sana bunu demesimi lazım ya bu adam kendini ne zannediyor

zaten aılesının yanında bıle benı dovdu kac kere ne cok bıle sabrettım onun bana o lafı kullanması yzune kayınvalıdem bana ne gozle baktı onlar ne gozle baktı benım oyle bırsey yapmayacagımı bılıyor kac kere dedım neden bunları soyluyorsun sınırlenınce kendımı tutamıyrm dıyor ama artık psıkolojım mafvoldu sınır hastası oldum , bosanmaya kalksam trulu ıftıralar atıp benım aılemıde dolduracak bılıyorum Allah buyuk

cocuk olmuyor diye sana bunu demesimi lazım ya bu adam kendini ne zannediyor
cocuk olmuyor dıye degıl tarıstmada bosuna ugrasma senden bırsey olmaz anne falan olmaz dıyor ve ben artık tukendımne yapıcam nereye gdıcem bılmıyorum , ımkanım yok , kımsem yok derdımı anlatacagım

ben ayda bir dısarı cıkıyorum oda ıkı gun alısverısımı yapıyorum gezıyorum gelıyorum evımekıme ne yanlısım olmus burayı tasınalı 5 ay oldu karsı komsumuz oy kulnmaya gıttıgımız gun esıme esını hıc gormedım daha ılk defa goruyorum dedı , esımde sneınle ıftıhar ettım aferın bak dedı , cok gezen tozan bırısı oldum tamam ama yınede bu lafı bu hakaretlerı haketmedım ben

Ailenle neden görüşmüyosun? Onları arkana alman lazım böyle hiç bi yere varamazsın. Muhtemelen şiddet olayı da bu şekilde çözülür. Senin arkanda olduklarını görmesi lazım.

tek çözüm var gibi geliyor bunları duyduktan sonra ama oda ailen arkanda olmadıktan sonra zor Allah yardım etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…