• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak istiyorum

Esimim durumu iyi kendinr ait berber dukkani var maddi yonden aileye muhtac drgiliz

Bir evlilik danışmanına gitseniz eşinizle son çare olarak diyorum ..
Eğer yine çözümlenmezse aileniz size daha ne kadar baskı yapabilirler ki bu konuda .
Ayrıca ailenizin gel al diye aramaları çok yanlış ..

yazmışsın sebebi şimdi gördüm tamam

Sadece akraba lafı yok gibi,eşinizde size karşı ilgisiz herhalde..

Tabiki ilgileniyo olsa onlari bu kadar takmicam. Kendi zevkine bi sey varken yorgun degil.ben bisey istedigimde hemen yorgunum.lafini sokisturuyo bana

Marta kadar muddet verdim. Ailem izin vermiyo.zaten dilekceyi vericek gidicem evden ailemede soylemicem bildiginiz kacicam esimden ailemden..ama bunu yaptigimda ailem bida asla benle konusmaz

Marta kadar muddet verdim. Ailem izin vermiyo.zaten dilekceyi vericek gidicem evden ailemede soylemicem bildiginiz kacicam esimden ailemden..ama bunu yaptigimda ailem bida asla benle konusmaz

Nereye gideceksiniz peki,bu işler bir anda öfkeyle olmaz..
İyi düşünün ona göre adımlarınızı atın..

Bi arkadasm var cok oncelerden ama erkek. O nun ailesinin yaninda kalcam sehir disina ciltigim icin isten cikmis olcam. Is ayarlayip duzenimi kurana kadar

Esimden ayrilmak istiyorum ama ailem destek olmuyor ayrilik istegim esimin beni ailesine karsi ezdirmesi sed cikartmamasi. Gecen evi terkettim ailemin yanina bi hafta kaldim ailem esimi aradi cagirdi bi daha ezdirirsen kizimi alirim dediler ama banada idare etceksin dediler izin vermiyolar ayrilmama ama ben esime o kadar kirginim ki yaklasamiyorum dokunamiyorum. Ailem bosanmama karsa. Siz olsaniz ne yapardiniz
valla ezdirmeyen sayılı be canım .sevmiyorsan ayrıl ama arada ailesi sorum oluyorsa emin ol çoğumuzda var bu.tabi dereceside önemli ayrıca siz kendi cevabınız verince size tepki veriyormu?benim eşim korumaz beni ama ben istediğim cevabı veririm bir şey demez yani.

2.5 yillil evliyim..21 yasindayim cocugum yok..ya bastan asagi herseyime sulalesi karisiyolar. Ailemim yanina gitmemden giydigim.kiyafete gezmeme tozmama.yatak odasi olayalrina kadar. Surekli arkamdan konusuyolar ve benim yuzume getirmek icin ellerinden geleni yapiyolar. Ben ayrilmamak icin esime sulalesine uzak.ni yerde oturmayi soyledim.kabul etmedi ve su an sulalesinin dibinr ev yapiyo.

21 yaş,2.5 senelik evlilik..
Ne yaptın sen be evladım,derdin neydide kaçtın..
Seviyordum ailem vermedi deme sakın...

Bi arkadasm var cok oncelerden ama erkek. O nun ailesinin yaninda kalcam sehir disina ciltigim icin isten cikmis olcam. Is ayarlayip duzenimi kurana kadar
Eşinize kaçarak zaten bir yanlış yapmışsınız bari bu sefer yanlış yapmayın. Güzel güzel konuşup ayrılın madem sevginiz bittiyse

Back
X