• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak istiyorum

valla bende çok bunaldım ama iki çocuğum var bişi yapamıyorum sana tavsiyem aşkından gebersende adam seni mutlu etmiyorsa huzur vermiyorsa çoluğun çocuğunda yoksa çek restini kimsenin lafına bakma düzelmiyor hiç bişi git oku çalış....üç günlük dünya nereye kadar...
başka adama kaçarak düzelmezzz..

ya biraz kendi ayakların üzerinde dursan. koca kadınsın iki seçeneğin mi var sadece ya koca yanı ya aile yanı. hayır yok sen çalışabilirsin kendini geliştirebilirsin ayrı bir hayat kurabilirsin. bir bireysin ve değerlisin.

tatlım bizde o yaşları yaşadık ama koca peşine düşmedik sevgili yapmadık zamanı ve sırası gelirse olur dedik okuduk kii ben lise terk ..babam hastalandı çalışma hayatına atlamak zorunda kaldık.. asılan oldu ciddi düşünen oldu atlamadık balıklama.. ilk evlendiğimde yaşım 26 idi bir buçuk sene sürdü. ama çalışıyorum elim ekmek tutuyor paşalar gibi şutladım onu ya adam olacak ya ayrılacak ki ayrıldım aldım eşyalarımı çıktım küçük ama kendi evime hem çalışıyorum hem kiramı veriyorum o şekil 6 sene yaşadım.. alnımın akıyla.. ooğlumun babası girdi hayatıma bir buçuk sene flörtümüz oldu ama samimiydik çıkarsız seviyeli bir ilişki ve evlendik bir evladım oldu hiç kimsenin hayatı ahım şahım değil..ama adımları samimi ve haklı bir şekilde atacaksın konu sahibi başta yapmış bir yanlış eee tamamm.. eee şimdi sevmiyorr.. tamam o da olur nice sevenler ayrılıyorr. peki eski arkadaşına kaçmak ne bu ne ben tahammül edemiyorum bu zamanda bu tarz kişiliklere..

Haklısın canım .. Sen çizginden sapmamışsın, ne istediğini bilmişsin ..
Ama konu sahibi ne istediğini bilmiyor hayattan bence asıl problemi bu ..
Şuraya konu açtı sıkıntılarının nedenini yazdı ama bir örnek veremedi elle tutulur hiçbir şey yok anlatıklarında ..
Üstelik bir de planı yine kaçmak yine aynı hata ..
Yarınını düşünmeden hareket ediyor ..
Yaşı her ne kadar genç olsa da, ders alması gereken şeyler yaşamış bir kere ..

Hayir kendini savun diyo ama gidip onlarla muhabbet edio sarilio gayet samimi oluo
Sen de savun kendini, resti çek, boz sana karışını. Hem istediği kadar konuşsunlar; sen onların laflarına göre hareket etmedikten sonra, ne gibi müdaheleleri olucak ki senin hayatına?
19 yaşında kaçarak evlenmişsin; şimdi ailenden yine kaçıp eski bir erkek arkadaşımın ailesiyle kalacağım diyorsun. Nasıl güveniyorsun sen bu insanlara? Hiç korkmuyormusun kimler çıkar karşına şu hayatta tek başına diye? Olan sana olur;böyle ani kararlarla saçma işlere kalkışma sakın.
İlla ayrılacaksan ailene dön. Bir iki konuşur, alışırlar. Hem çalışıp eve de katkın olursa, emin ol huzurunda olur.

ya başka adama kaçarak düzelmez yanlışı yanlışla kapatma benim tanıdığım biride öyle yaptı kocasını bıraktı kaçtı başka adama ondan sonra o kaçtığı adam onu kesti hatta 3 4 ay oldu olalı bu olay kendine gel!!!!!

Bir başka erkeğin ailesine kaçmak ne kadar akıllıca? Türkiye gibi biryerde masum masum o arkadaşın ailesinin yanına mı gitmiş olacaksınız, başka bir erkeğe kaçmış olacaksınız. Bu boşanmanızı herşeyi etkileyecek. İnsanlar seçimleriyle yaşar, önünü arkasını iyice düşünmeden atılan adımların pişmanlıkla sonuçlanma olasılığı çok yüksek.
Aklınızı başınıza alın.

sana sahip çıkacak bir Allahın kulu yok mu hemcinsin o hemcinsini bul ve onun yanında işe başla yada kadın sığınma evine git.o sülale seni kaçırır kocandan ayırır sonra rahatlarlar heralde etrafından çekilirler kocanın kocanda onlara uyduğuyla kalır.

Benim.esimim durumu iyi akrabalarinin karni ac durumlari kotu. Ben kapaliyim lise bitirdim evli kadin okumaz okucaktin niye evlendin dediler.belediyenin bilgisayar cocuk gelisimi kursuna gittim ne laf etsem.sen simdi bizi begenmezsin de dediler. Yanlarinda bulunmadim fazla bizi istemio gibi laflar.. kaynanamin evin ustune ev yapmak istemedim ev aliyim dedim bak bizden kaciriyo yegenimizi bize dusman edio dediler esim onlarin lafini dinledi kaynanamin evinim ustune ev yapiyo. Evimi dinliyolar.ben esimi yatagima almiyomusum etmiomsum. Ablam rahatsiz oldu yaninda 5 gun refakatci kaldim e kizim niye evlendin sen biz oglumuza yeni kiz bulalim gibi ps laflar esim elinde cicekle gelsin ooo hadi bu aksam iyisin kolay gelsin gibi pis laflar. Esimin bna olan bagliliginin kiskaniyolar

Hem cinsime yanina siginmis olsam. Onun yaninda bulunsam ailem biraz daha ikna olur sanki anlarlar herhalde istemedigimi. Bu konuda evet haklisiniz.

Back
X