bosanmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bosananlar icin yada bosanmak uzeriyken milete yorum yapmisimdir o arada kendimi hayatimdan bahs etmisimdir.bosandigimla ilgili hic konu acmadim.su an ikinci evligigim cok ask olarak evlendik onu cok kiskaniyorum onunla ilgili konu acmistim

cok korkuyorum bosandiktan sonra mutlu olabilecegimmi? boyle omur gecmez mutsuzum. kendime kiziyorum. iicimden hic birsey yapmak gelmiyo onceden boyle degildim . esim yaptiklarina pisman ara ara bagirip cagiriyo o pismansa pisman ben unutamiyorum hic birini

A tamam anladim simdi biz zayiflama maratonundayiz ya birlikte....evet şu anki esim resmimi gosterdi zayifla bu halini uzledim diye dogru..pardon

Öncelikle yurt dışında iken , evlenip Türkiye ye gelmeniz sizin farklı bir ortam içerisinde , birde üstüne üstelik sevmediğiniz bir insanla evlenmeniz her şeyi zora sokmuş...
Çok yazık , ama hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin...
En doğru kararı siz verirsiniz .Ancak aileler ilk başta tepki gösteriyor , hemen hemen tepki göstermeyen aile yoktur gibi...
Ama hayat sizin hayatınız , sizin ne istediğiniz önemli , Allah ım kolaylık versin...

belkide hyurtdisindan trye gelmek agir basmisdir bana.benim bu hayatta tek istehim vardi oda anneme benzememek annem sevmeden evlendi bende oyle olmicakti mutlu huzurlu bi yuvam olucakti olmadi maalesef basaramadim

belkide hyurtdisindan trye gelmek agir basmisdir bana.benim bu hayatta tek istehim vardi oda anneme benzememek annem sevmeden evlendi bende oyle olmicakti mutlu huzurlu bi yuvam olucakti olmadi maalesef basaramadim
Olmayabilir , hangimiz umduğumuzu bulduk ki ama bu şekilde kendinizi daha çok üzersiniz...
Kararınızı verin bir an önce...

Bak canim 10 kusur senelik evliyim ve esimi severek evlenmeme ragmen evlendigim andan beri de pismanim. keske o zamanki bana bir sekilde mesaj yollayabilseydim bosan, cok mutlu olacaksin diye. Simdi hep duzelir umuduyla iki de cocukla mutsuz bir evlilige mahkumum. Simdi yasayacagin huzursuzluk sadece kisa bir sure surecek. Ama cocugun da olursa isler cikmaza girip hep mutsuz ve huzursuz bir hayatin icinde olacaksin. Senin yerinde olmak icin neler vermezdim su an...

Senin eski konularını okudum da iyi ki nişanım bozulmuş diyorum şu an.

Senin eşinle karı koca ilişkin var mı peki _
Ortal neyiniz var ? PAylaşımıznız nedir? Seninle hiç i ilgilenmiyor. Kursun dışında aktivite yapabilirsin bir sürü bilindik yerlerden kupon alıp sevdiğin şeylere katılabilirisn. Aklın dağılır belki başka bir bakış açısı yakalayabilirsin.
Sabun kursu , pasta kursu gibi

Bak canım ben de tr den yurtdışına geldim.işimi ailemi bırakıp geldim.eşimi de seviyordum.ama çok pişmanım.dönemiyorum boşanamadım çünkü hamileydim.şimdi eşimle problemim olmamasına rağmen iki çocuğum olmasına rağmen keşke hiç evlenmeseydim diyorum halennn.düzelmeyecek bu hissettiklerin.bence kesinlikle boşan

Allah'ım, yurtdışında yaşayıp zihniyetinizi de geliştirmemişsiniz görücü usulüyle Türkiye'ye gelin gelmenin başka bir izahı olamaz. Madem öyle geri dönüp kendinize bir iş arayın, bulunca açarsınız davanızı kendi başınıza yaşar çalışırsınız.
Tabii yurtdışı ve kendini geliştirmeden konuştum ama Arap ülkelerini saymıyorum bu hususta.

Ailen kabul etmezse de etmesin.
Madem işin paran var kendi evinde mis gibi huzurla yaşarsın. Dön yurtdışına derim.

Sebebi ne olursa olsun boşanınca seni kabul etmeyen aileyi sen hiç kabul etme. İş bul.. İşin, paran olduktan sonra kimseye muhtaç olmazsın, kral sen olursun. Sağ cebin anan, sol cebin baban olur. !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…