- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 118
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
-
boşan sana vuran adamın yanında nıye duruyorsunkı? bu zamanda görucu usulumu kaldı. gorucu usulu dedıgın bıle tanısıp evlenır. kocanda senı ıstemıyor anasılan boşanın gıtsınesim kendisini yanlis tanitti. dugune iki uc ay kala cok degismisti strese bagladim evlendikden sonrada degismedi ne yapsam batardi gozune bagirir cagirir ben hep sustum agladim tokat bile atti yine sustum. kimseye icimi acip derdimi soyleyemedim sustukca ben sistim. suratinda niye bu var niye boyle sanki beni gormeyipte evlendi. yiprandim fazlasiyla onceki hayatimi ozledim ozgurdum kendi ayaklarimin ustunde duruyordum simdi ise hic birsey basaramiyorum coktum yiprandim...
Nergiz hanım meraba benim topikte de esinizden bahsetmiştiniz resmimigösterdi filan diye ben mi yanlıs anladım acabaBende ayni şeyleri yaşadım yazdiklarini okurken kendi hayatim gecti aklımdan.bende evlendigim ilk gunden pisman oldum hic mutlu digildim bu hatayi nasil yaptim diye her gün kendima kizdim hala kiziyorum...bosanecegim dedim mutlu digilsem neden yasayimki ama ailemden korkudum sabir etim bir çocuğum oldu baktim olmuyo hayata bir kere gelecegim neden mutsuz yasayimki dedim.adamlada sorunlarimiz vardi onu asla sevmedim.boşandım iyiki boşanmışim ailem ilk basta kizdi ama ben kendi ayaklarimin uzerinda duran bir insanim cocugumada kendim baktim kimseya ağırlığım dusmadi.iyiki boşanmışim diyorum allaha çok şükür cok mutluyum.
isimler de aynıymiş peki öyle diyorsanız öyledir tabi :))Yok o yazan ben digilim.
selam kizlar ben 23 yasinda bir bayanim yarim senedir evliyim yurtdisindan tr ye geldim. gorucu usulu evlendik. ben cok pismanim evlendigim gune lanet ettim. ben ilk gun(!) bu adamdan bosanicam dedim. esimi tanimadan once iyi bir isim ve maasim vardi yanlizdim ama mutluydum. esimi tanidim ve ben gunden gune mutsuz oldum. suan calismiyorum butun gun evdeyim duvarlar ustume ustime geliyo kafayi yiyecek gibi oluyorum, is bakmaya basladim. aklimdan hergun bosanmak geciyo esime bosanmak istedigimi soylesem ve mutsuz oldugumu tamam der bosanalim ama ya aileler. ailemin beni kabul edicegini sanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?