Oyle olmam derdim hep ama farkinda bile olmuyorki insan. Haklisiniz kendime bakasim gelmiyordu bile, cok bakimliyken cirkinsin diyen birinin bakimsizken ne dusunduyu artik umrumda degil. Biraz toparlandim artik bakiyorum kendime. En kotusu de kötü muammele gördükce artik sasirmiyor insan, buna alismis olmak ta üzücü
Esimle 2.5 senedir evliyiz,8 aylik bir oglumuz var. Ben gurbete almanyaya gelin geldim. Kendi ülkemde iyi bir egitim aldim, calisiyordum. Her seyden, her kesden uzakta esim beni daha da yalniz hissettirdi. Geldiyim günden itibaren cirkinsin, suran böyle suran öyle( her kes güzelsin derken bana). Kendisi de görüyor Burda türk aileler hepsi karin cok güzel cok sanslisin diyor. ama o öyle görmüyor. Beni öyle hale getirdi ki bir süre aynaya bakamadim, kendimi cirkin görmeye basladim. Bir de cok Kaba bir esim var. Her seye asiri tepki gösterir. Disariya cikinca her hareketimde dikkat etsene, gözün körrmü ve s gibi kirici seyler söylüyor. Oglum olduktan sonr daha da koptuk. Kavga ederken küfür ediyor, üstelik aileme de. Artik bu bardagi tasiran son damla oldu benim icin. Bekarken hic Boyle seylere dayanacagimi dusunmezdim. Belki düzelir diye umut ediyorsun ama hayir. Tek korkum gurbetde henüz isim falan yok ama artik biktim her zorluga alisirim gibi geliyor.
evlendikten sonra cok degisiyorlar senin yasadiklarinin aynisini ben de yasiyorum bi an kendimi gordum sen de ve maalesef yoacak bisey yok ya cekiceksin boyle yada cekip gidiceksin ben imkanim olsa simdi giderim ama cocuklarim engel . bilmiyorum paikolojim cok bozuldu hergun asagilanmak hergun kavga Allah sonumuzu hayir etsinEsimle 2.5 senedir evliyiz,8 aylik bir oglumuz var. Ben gurbete almanyaya gelin geldim. Kendi ülkemde iyi bir egitim aldim, calisiyordum. Her seyden, her kesden uzakta esim beni daha da yalniz hissettirdi. Geldiyim günden itibaren cirkinsin, suran böyle suran öyle( her kes güzelsin derken bana). Kendisi de görüyor Burda türk aileler hepsi karin cok güzel cok sanslisin diyor. ama o öyle görmüyor. Beni öyle hale getirdi ki bir süre aynaya bakamadim, kendimi cirkin görmeye basladim. Bir de cok Kaba bir esim var. Her seye asiri tepki gösterir. Disariya cikinca her hareketimde dikkat etsene, gözün körrmü ve s gibi kirici seyler söylüyor. Oglum olduktan sonr daha da koptuk. Kavga ederken küfür ediyor, üstelik aileme de. Artik bu bardagi tasiran son damla oldu benim icin. Bekarken hic Boyle seylere dayanacagimi dusunmezdim. Belki düzelir diye umut ediyorsun ama hayir. Tek korkum gurbetde henüz isim falan yok ama artik biktim her zorluga alisirim gibi geliyor.
Asagilik kompleksi var esinizde. Oyle kisiler hep baskalarinda kusur ararlar asagilarlar.Esimle 2.5 senedir evliyiz,8 aylik bir oglumuz var. Ben gurbete almanyaya gelin geldim. Kendi ülkemde iyi bir egitim aldim, calisiyordum. Her seyden, her kesden uzakta esim beni daha da yalniz hissettirdi. Geldiyim günden itibaren cirkinsin, suran böyle suran öyle( her kes güzelsin derken bana). Kendisi de görüyor Burda türk aileler hepsi karin cok güzel cok sanslisin diyor. ama o öyle görmüyor. Beni öyle hale getirdi ki bir süre aynaya bakamadim, kendimi cirkin görmeye basladim. Bir de cok Kaba bir esim var. Her seye asiri tepki gösterir. Disariya cikinca her hareketimde dikkat etsene, gözün körrmü ve s gibi kirici seyler söylüyor. Oglum olduktan sonr daha da koptuk. Kavga ederken küfür ediyor, üstelik aileme de. Artik bu bardagi tasiran son damla oldu benim icin. Bekarken hic Boyle seylere dayanacagimi dusunmezdim. Belki düzelir diye umut ediyorsun ama hayir. Tek korkum gurbetde henüz isim falan yok ama artik biktim her zorluga alisirim gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?