Boşanmak istiyorum

carmina000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
504
166
23
Eşimden boşanmak istiyorum ama vereceği tepkiden korkuyorum .gece yarısı tartıştığımız için üzerindeki tişörtü yırtıp kendini boğmaya kalktı.tartışma konusu ortak hesapta birikimin olmasını istememdi.boşanmak istediğimi söylersem daha kötü şeyler yapar diye korkuyorum.

Biraz psikolojisi bozuk. Uclarda yasiyor. Borderline falan olabilir esin. Ama hepsi blof merak etme bir sey yapmayacak. Idare etmekte zorlaniyorsn bosan bence. Cok yalan da soyluyordur kocan.

Biraz psikolojisi bozuk. Uclarda yasiyor. Borderline falan olabilir esin. Ama hepsi blof merak etme bir sey yapmayacak. Idare etmekte zorlaniyorsn bosan bence. Cok yalan da soyluyordur kocan.
Yalan söylemiyor ama sürekli bir noktaya takılıp duruyor .sürekli eleştiriyor ve bana düşman gibi davranıyor.

vay anasını, hesapta artık ne kadar para varsa
adam kendini boğmaya kalkmış, bıraksaydınız boğsaymış..

şu sıralar bence konuyu açmayın, biraz sakinleşsin
sonra uygun bir ortamda ayrılmak istediğinizi söylersiniz.

Engel olmasaydınız boğsaydı. Bir ortak hesap için mi bunları yaptı? Kendinizi kollayın boşanmak istiyorsanız. Adam psikopat
Evet giderleri birlikte hesaplaşalım kalan parayı ortaya atalım benimde bilgim olsun kendime saygı duyulduğunu hissetmek istiyorum önem verildiğini hissetmek istiyorum dediğim için.

Yalan söylemiyor ama sürekli bir noktaya takılıp duruyor .sürekli eleştiriyor ve bana düşman gibi davranıyor.
Salla gitsin 0 zaman kendi hesabinda kendisi biriktirir artik parasini, tuh simdi tshirt parcalayip kimseye show yapamaycak ama.:KK35: Sevmiyorum boyle blof yapan erkekleri. Karsilarindaki kisinin duygularini somurup suistimal ediyorlar.

Sall gitsin 0 zaman kendi hesabinda kendisi biriktirir artik parasini, tuh simdi tshirt parcalayip kimseye show yapamaycak ama.:KK35: Sevmiyorum boyle blof yapan erkekleri. Karsilarindaki kisinin duygularini somurup suistimal ediyorlar.
Öyle olacaktı zaten .anlamıyorum dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyor .yok kimse kimsenin harcamasına karışmayacak.4 binlik adam gibi davranıyorsun.yok orospu femistler .bana değmemiş sözde ama.nefreti kustu.bende hakkım haram olsun sana yazıklar olsun verdiğim emeklere dedim diye tişörtünü parçalayıp kendini boğdu gece saat 3.tü .ben gevşektim.yoksa boğuluyordu

Öyle olacaktı zaten .anlamıyorum dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyor .yok kimse kimsenin harcamasına karışmayacak.4 binlik adam gibi davranıyorsun.yok orospu femistler .bana değmemiş sözde ama.nefreti kustu.bende hakkım haram olsun sana yazıklar olsun verdiğim emeklere dedim diye tişörtünü parçalayıp kendini boğdu gece saat 3.tü .ben gevşektim.yoksa boğuluyordu
Biraksaydin bogulsun bi b..k olmaz korkma blof
Hayat gecmez bitti diosan bosan bundan sonra paranida ayri hesapta biriktir verme adam psikopat belliki ne o ya ayri hesabim olsun diyen biri icin kendini bogmaya kalkma falan gozunu korkutmak istio sen korkmadigini umursamadigini uclarda oldugunu goster kendine gelir o
Duzeltiyorum ayri hesabim olsun bile dememissin bende birikimimizi bileyim hesaptan benimde haberim olsun demissin

Sen calistigini ona verip gerisine karismiyor musun?İsler oyle ilerliyorsa altindan baska seyler cikabilir

#rospu feministler deyince üzerime alındım :) sen de ona şerefsiz ataerkiller deseydin.

Canım kocan kafayı yemiş de olabilir, 5 yaşında şımarık bir çocuk gibi davranıyor da olabilir. İşin ciddiyetini en iyi sen anlarsın.

Evliliğiniz genel anlamda nasıl? Kocanı seviyor musun? Uğraşmaya değer mi? Bu sorulara net cevaplar verene kadar kimseyle bir şey konuşma bence.

Hiçbir şey olmaz. Bıraksaydınız boğsaydı.

Yanınızda bir aile büyüğü varken açın. Ciddiyseniz eğer.

Su siralar acma konuyu bence para konusunada girme ortaklik sakinlessun o zamsn konusursun

Bidaha boğmaya kalkarsa kurtarma! ayıp be bi ölümüne parasını sendenmi sakınıyo ne bu tavırlar.hayır demeninde bi şerefi var. Ya ruh hastası ya blöf yapıyo.bikaç gün soğuk davran sonra söylersin kesin kararlıysan.sana zarar vermesinde kendine ne yaparsa yapsın.söylerken yalnız olma istersen

Bu adamdan koca falan olmaz.Bu adamla bu ömür geçmez.

Tshirtle kendini boğmak nedir ya??? Kırkyıl düşünsem aklıma gelmez.

Ruh hastası.Gevşetmesende bi b.k olmazdı.Artist.

Igrenc pislik. Eşitliğin feministlik olmadigini algilayamiyor o koca kafalari.

Ufak bir şeyden bunları yaptıysa boşanma deseniz vay haline.
Çok çok sakin olduğu bir anı kollamanız gerekiyor söylemek için ve kendisine zarar veremeyeceği bir ortam olmalı.

Bosanmak istedigini soyliyceksen kalabalik yerde soyle bir cafede gibi tabi onceden esyalarini toplamis ol.

#rospu feministler deyince üzerime alındım :) sen de ona şerefsiz ataerkiller deseydin.

Canım kocan kafayı yemiş de olabilir, 5 yaşında şımarık bir çocuk gibi davranıyor da olabilir. İşin ciddiyetini en iyi sen anlarsın.

Evliliğiniz genel anlamda nasıl? Kocanı seviyor musun? Uğraşmaya değer mi? Bu sorulara net cevaplar verene kadar kimseyle bir şey konuşma bence.
Genelde iyiyken çok iyi kötüyken iğrenç. Seviyorum muyum artık emin değilim.

Back
X