- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Yalan söylemiyor ama sürekli bir noktaya takılıp duruyor .sürekli eleştiriyor ve bana düşman gibi davranıyor.Biraz psikolojisi bozuk. Uclarda yasiyor. Borderline falan olabilir esin. Ama hepsi blof merak etme bir sey yapmayacak. Idare etmekte zorlaniyorsn bosan bence. Cok yalan da soyluyordur kocan.
Evet giderleri birlikte hesaplaşalım kalan parayı ortaya atalım benimde bilgim olsun kendime saygı duyulduğunu hissetmek istiyorum önem verildiğini hissetmek istiyorum dediğim için.Engel olmasaydınız boğsaydı. Bir ortak hesap için mi bunları yaptı? Kendinizi kollayın boşanmak istiyorsanız. Adam psikopat
Salla gitsin 0 zaman kendi hesabinda kendisi biriktirir artik parasini, tuh simdi tshirt parcalayip kimseye show yapamaycak ama.Yalan söylemiyor ama sürekli bir noktaya takılıp duruyor .sürekli eleştiriyor ve bana düşman gibi davranıyor.
Öyle olacaktı zaten .anlamıyorum dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyor .yok kimse kimsenin harcamasına karışmayacak.4 binlik adam gibi davranıyorsun.yok orospu femistler .bana değmemiş sözde ama.nefreti kustu.bende hakkım haram olsun sana yazıklar olsun verdiğim emeklere dedim diye tişörtünü parçalayıp kendini boğdu gece saat 3.tü .ben gevşektim.yoksa boğuluyorduSall gitsin 0 zaman kendi hesabinda kendisi biriktirir artik parasini, tuh simdi tshirt parcalayip kimseye show yapamaycak ama.Sevmiyorum boyle blof yapan erkekleri. Karsilarindaki kisinin duygularini somurup suistimal ediyorlar.
Biraksaydin bogulsun bi b..k olmaz korkma blofÖyle olacaktı zaten .anlamıyorum dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyor .yok kimse kimsenin harcamasına karışmayacak.4 binlik adam gibi davranıyorsun.yok orospu femistler .bana değmemiş sözde ama.nefreti kustu.bende hakkım haram olsun sana yazıklar olsun verdiğim emeklere dedim diye tişörtünü parçalayıp kendini boğdu gece saat 3.tü .ben gevşektim.yoksa boğuluyordu
Öyle olacaktı zaten .anlamıyorum dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyor .yok kimse kimsenin harcamasına karışmayacak.4 binlik adam gibi davranıyorsun.yok orospu femistler .bana değmemiş sözde ama.nefreti kustu.bende hakkım haram olsun sana yazıklar olsun verdiğim emeklere dedim diye tişörtünü parçalayıp kendini boğdu gece saat 3.tü .ben gevşektim.yoksa boğuluyordu
Öyle olacaktı zaten .anlamıyorum dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyor .yok kimse kimsenin harcamasına karışmayacak.4 binlik adam gibi davranıyorsun.yok orospu femistler .bana değmemiş sözde ama.nefreti kustu.bende hakkım haram olsun sana yazıklar olsun verdiğim emeklere dedim diye tişörtünü parçalayıp kendini boğdu gece saat 3.tü .ben gevşektim.yoksa boğuluyordu
Genelde iyiyken çok iyi kötüyken iğrenç. Seviyorum muyum artık emin değilim.#rospu feministler deyince üzerime alındım :) sen de ona şerefsiz ataerkiller deseydin.
Canım kocan kafayı yemiş de olabilir, 5 yaşında şımarık bir çocuk gibi davranıyor da olabilir. İşin ciddiyetini en iyi sen anlarsın.
Evliliğiniz genel anlamda nasıl? Kocanı seviyor musun? Uğraşmaya değer mi? Bu sorulara net cevaplar verene kadar kimseyle bir şey konuşma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?