- 11 Mayıs 2022
- 651
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.076
- 28
Belediyeye git ve durumuna anlat. Onlar sizi kadin sığınma evine yerlestireceklerdir.18 yaşındayım çocuğum yok eşim olucak kişi beni her zaman eziyor kavga ediyor ve dövüyor .15 yaşımda evlendim ailem sözlü şiddet uyguladığı için kaçarak evlendim kurtulurum diye ama daha kötü bir şeye adım atmışım. Boşanmak istiyorum ama nereye gidicegimi bilmiyorum
18 yaşındayım çocuğum yok eşim olucak kişi beni her zaman eziyor kavga ediyor ve dövüyor .15 yaşımda evlendim ailem sözlü şiddet uyguladığı için kaçarak evlendim kurtulurum diye ama daha kötü bir şeye adım atmışım. Boşanmak istiyorum ama nereye gidicegimi bilmiyorum
Ailem beni isterlerse verirler miBelediyeye git ve durumuna anlat. Onlar sizi kadin sığınma evine yerlestireceklerdir.
Ailenle yaşadıklarını da anlat. Sana nasıl davrandıkları, neden evlilik yolunu seçtiğini. Okumak istiyorsan bunu belirt ailem yüzünden okulunu da bıraktığını belirt. Sen istemezsen vermezler. Zaten kocamdan şiddet görüyorsan seni yerlestirecekleri evin bilinmemesi gerek. Oradan kurtul ve mutlu bir hayatın peşinde koş. Kendi ayakların üzerinde durup güçlü bir kadın ol. Ayni yanlışları tekrarlamaAilem beni isterlerse verirler mi
Teşekkür ederim asla aynı yanlışları tekrarlamam ama korkuyorum bugün kavga ettik ayağıma tekme vurdu ve morardı yarın yaralarimi da göstersem içeri girermiAilenle yaşadıklarını da anlat. Sana nasıl davrandıkları, neden evlilik yolunu seçtiğini. Okumak istiyorsan bunu belirt ailem yüzünden okulunu da bıraktığını belirt. Sen istemezsen vermezler. Zaten kocamdan şiddet görüyorsan seni yerlestirecekleri evin bilinmemesi gerek. Oradan kurtul ve mutlu bir hayatın peşinde koş. Kendi ayakların üzerinde durup güçlü bir kadın ol. Ayni yanlışları tekrarlama
Darp raporu alın hastaneden muhakkak. Polisler gelecektir. Polislere derdinizi anlatin ve onlar gerekeni yapacaklardır. Sonucta kötü bir hayat yaşıyorsunuz ve birsey yapmadığınız takdir de bu hayat böyle gidecek. En azından harekete geçin ve hayatınızı kurtarin. Turkiye de çok fazla adalet bekleme. Kadın cinayetleri için bile olan belli.Teşekkür ederim asla aynı yanlışları tekrarlamam ama korkuyorum bugün kavga ettik ayağıma tekme vurdu ve morardı yarın yaralarimi da göstersem içeri girermi
Ailenle yaşadıklarını da anlat. Sana nasıl davrandıkları, neden evlilik yolunu seçtiğini. Okumak istiyorsan bunu belirt ailem yüzünden okulunu da bıraktığını belirt. Sen istemezsen vermezler. Zaten kocamdan şiddet görüyorsan seni yerlestirecekleri evin bilinmemesi gerek. Oradan kurtul ve mutlu bir hayatın peşinde koş. Kendi ayakların üzerinde durup güçlü bir kadın ol. Ayni yanlışları tekrar
Evet haklısınız yarın gidip boşanma davası acicamDarp raporu alın hastaneden muhakkak. Polisler gelecektir. Polislere derdinizi anlatin ve onlar gerekeni yapacaklardır. Sonucta kötü bir hayat yaşıyorsunuz ve birsey yapmadığınız takdir de bu hayat böyle gidecek. En azından harekete geçin ve hayatınızı kurtarin. Turkiye de çok fazla adalet bekleme. Kadın cinayetleri için bile olan belli.
Dava otomatik açılacak zaten. Siz devlet koruması altına aldırın kendinizi Önce. Darp raporu için gittiğinizde durumunuzu anlatin. Gerekli işlemler yapılacaktır.Evet haklısınız yarın gidip boşanma davası acicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?