- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.075
- 48
- 34
- Konu Sahibi mutlupapatyam
-
İki yıldır bunu mu düşünüyorsunuz? Başka bir şeye sarfetseydiniz o enerjiyi keşke.Boşanalı yaklaşık 2 yıl oldu ama hala düşünüyorum boşanmak kaderimde var mıydı? üniversitede tanışıp böyle güzel bir evlilik yaşayan çiftlere imreniyorum, gerçi böyle çift sayısı çok az ama keşke öyle olsaydı.. siz ne düşünüyorsunuz güzel bayanlar?
Severek mi ayrıldınız? Neden hala bunu düşünüyorsunuz?Boşanalı yaklaşık 2 yıl oldu ama hala düşünüyorum boşanmak kaderimde var mıydı? üniversitede tanışıp böyle güzel bir evlilik yaşayan çiftlere imreniyorum, gerçi böyle çift sayısı çok az ama keşke öyle olsaydı.. siz ne düşünüyorsunuz güzel bayanlar?
Kader tabiki.Herkes mutlu olamıyor.Yada cesaret edemez boşanmaya.Kader çabaya bağlıdır ama üzülmeyin bende boşanacagim.Boşanalı yaklaşık 2 yıl oldu ama hala düşünüyorum boşanmak kaderimde var mıydı? üniversitede tanışıp böyle güzel bir evlilik yaşayan çiftlere imreniyorum, gerçi böyle çift sayısı çok az ama keşke öyle olsaydı.. siz ne düşünüyorsunuz güzel bayanlar?
Boşanmanızın nedeni seçtiğiniz adam yani kendi cüzi iradeniz, kader o adamı karşınıza çıkardı ama siz seçtiniz ve sonucunu da siz seçmiş oldunuz, seçimlerimiz kader değildir...Boşanalı yaklaşık 2 yıl oldu ama hala düşünüyorum boşanmak kaderimde var mıydı? üniversitede tanışıp böyle güzel bir evlilik yaşayan çiftlere imreniyorum, gerçi böyle çift sayısı çok az ama keşke öyle olsaydı.. siz ne düşünüyorsunuz güzel bayanlar?
Kader, kısmet, vs gibi önceden "yazılmış" hayatlar yaşadığımıza inanmıyorum ben.Boşanalı yaklaşık 2 yıl oldu ama hala düşünüyorum boşanmak kaderimde var mıydı? üniversitede tanışıp böyle güzel bir evlilik yaşayan çiftlere imreniyorum, gerçi böyle çift sayısı çok az ama keşke öyle olsaydı.. siz ne düşünüyorsunuz güzel bayanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?