Ben ahlaksızlık yapıyor diye yada "bu yaptığın ahlaksızlık terbiyesizlik sen nasıl çalışırsın" gibi bi kelime mi kullandım?
Elbetteki içinde olan o özgürlüğü dışarı çıkarmış bende bundan bahsediyorum!!! Bir tek siz çalışmıyorsunuz konuyu emekçiliğe kadar getirdiniz farkındaysanız ben sadece konunun sahibine söyledim ona göre bir kelime bu dedim! Siz kalkmış kadınlar emekçi falan hayrdır sizde söylediniz zaten içinde olanı çıkarmış diye ...
Çalışmasaydı belkide internet ortamında Başkasıyla tanışarak yiyecekti bu haltı demişsiniz de siz benden daha beter konuşmuşsunuz pardon ne "haltı yiyebilir" ? Ki ben sadece çalışıp kendi ayakları üzerinde durduğunu farkedince hemen kocayı boşamaya çıkmasından dem vurmuştum siz konuyu nerden alıp nereye çektiniz, pes!
Santiyelerde bir cok erkek muhendisle, isciyle calisan muhendis kadinlarimiz var. Simdi onlarla ic iceler diye, is hayatindalar diye boyle ahlaksiz bir yasam mi suruyor hepsi?
Diyorsunuz da konu sahibine çalıştığı için tekrar söylüyorum ahlaksız demedim okuduğunuzu sandığınız şeyi anlamaya çalışarak tekrar okuyun ve kendi yazdığınızı....!
Lütfen bütün çalışan kadınları katarak değilde konu sahibiyle ilgili yazdığım şeyi düşünerek okuyun.