• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak kolaymi

Nolursun bana akil ver. Nolursun. Rezillik cikmadan arkama bakmadan defolup gideyimmi yoksa bu olay yasanmamis gibi kendime ceki düzen verip esimle kalayimmi ama ömür boyu vicdan azabimi unutma
Zaten kafada kalpte bitmiş.hatta hata bile yapılmış.bu evlilik değil bitsin .belliki kocanada ilgi g ostermiyorsun.oda mutsuzdur.bosan anne baba için evli kalinmaz.ama boşandıktan sonra bir daha yanlış yapma.adımlarını doğru at.temiz bir sayfa ac ne kendini ne de başkasını uzme.

Gözünün açılmasının kendini değerli hissetmenin nesi kötü yahu...
Adama uzulmeler acimalar
Ayrı odalarda vakit gecir adida evlilik olsun
Konu sahibi söyleyen olmuştur
Şu aşamada saçmalama
Kendine bir hayat kurup oradan devam etmelisin
Ama aklında başka biri varsa lütfen usulüne göre yasa
Önce evliliğini sonlandir
boylesinin utanılacak bir tarafı yok
Kaçıp gitmek gerekmiyor yani
İçindeki heyecan sönüp gittiğinde geriye utanç kalır
OLMADİK ŞEYLER YAPMA....

Ben ahlaksızlık yapıyor diye yada "bu yaptığın ahlaksızlık terbiyesizlik sen nasıl çalışırsın" gibi bi kelime mi kullandım?
Elbetteki içinde olan o özgürlüğü dışarı çıkarmış bende bundan bahsediyorum!!! Bir tek siz çalışmıyorsunuz konuyu emekçiliğe kadar getirdiniz farkındaysanız ben sadece konunun sahibine söyledim ona göre bir kelime bu dedim! Siz kalkmış kadınlar emekçi falan hayrdır sizde söylediniz zaten içinde olanı çıkarmış diye ...

Çalışmasaydı belkide internet ortamında Başkasıyla tanışarak yiyecekti bu haltı demişsiniz de siz benden daha beter konuşmuşsunuz pardon ne "haltı yiyebilir" ? Ki ben sadece çalışıp kendi ayakları üzerinde durduğunu farkedince hemen kocayı boşamaya çıkmasından dem vurmuştum siz konuyu nerden alıp nereye çektiniz, pes!

Santiyelerde bir cok erkek muhendisle, isciyle calisan muhendis kadinlarimiz var. Simdi onlarla ic iceler diye, is hayatindalar diye boyle ahlaksiz bir yasam mi suruyor hepsi?
Diyorsunuz da konu sahibine çalıştığı için tekrar söylüyorum ahlaksız demedim okuduğunuzu sandığınız şeyi anlamaya çalışarak tekrar okuyun ve kendi yazdığınızı....!

Lütfen bütün çalışan kadınları katarak değilde konu sahibiyle ilgili yazdığım şeyi düşünerek okuyun.

Valla hic kusura bakmayin ithamlarinizi ustume bile almiyorum. Benim demek istedigimi siz cok iyi anladiniz da, olayi bana dondurmeye calisiyosunuz. Halt yiyebilir kelimesini de gayet bilerek kullandim. Benim gozumde kim esini aldatiyorsa,, kadin erkek fark etmez, ikisi de ahlaksizdir, igrenc birseydir ve ben bu durumdan "bu halti yemek" diye bahsederim, bilmiyorum siz ne diye bahsediyorsunuz. Ben karaktere gonderme yaptim, Siz ise hatirlamak bile istemediginiz eski sevgilinizin "kadini calistirmicaksin gozu acilir" lafini burada kullanip "iste tam da bu, kimse kusura bakmasin" derseniz siz de kusura bakmayin biz de hakkimizi savunuruz. Calisan bir kadin olsaydiniz zaten bu lafi kullanmazdiniz. Tamam bu konuyu dusunerek yazdiginizi okuyorum zaten, ama benim demek istedigim, ne olursa olsun, ister sadece bu konuya ithafen, ister degil, bu tarz cinsiyetci cumleler kurmamaniz. Zaten calisan kadinlar is hayatinda yeterince zorluk cekiyor, yeri geliyor patron baskisi, yeri geliyor mobbing, tacize bile ugrayanlar var, bir de biz hemcinslerimiz olarak bu tarz yakistirmalar yapmamaliyiz. Ben bunu anlatmaya calisiyorum. Calisan kadinlara destek olacaginiz yerde bu cumlenizle kostek oluyorsunuz yani.

Cocuk olmayinca ben zatwn cöküktüm. Psikolojim bozuktu. Onu düzeltmek icin ise atildim. Cocuklu ortamdan ciktim genc bi ortama girdim. Morelim iyilesmisti. Eskiden aglamadigim gün yoktu. Ise atilinca o olay bitti cocuk defterini kapattim kafamdan ama bu sefer ters tepti. Disardaki hayati tattim.
Normal bi market isibde disardaki hayat nasil tadildi merak ettim dogrusu
Bende cok calistim bi cok yerde marketde dahil hic bi farklilik goremedim hayata dair nedir sizi degistiren veya size farkli gelen ?

Is hayatı kimsenin gözünü gönlünü açmaz
Evlendikten sonra çalışan veya atanan bir sürü kadın var ve bir çoğu evliliğini bitirme kararı almıyor
Siz esinizi sevmiyorsunuz bundan dolayı ona haksızlık etmeyin oda bakar başının ç

Gözünün açılmasının kendini değerli hissetmenin nesi kötü yahu...
Adama uzulmeler acimalar
Ayrı odalarda vakit gecir adida evlilik olsun
Konu sahibi söyleyen olmuştur
Şu aşamada saçmalama
Kendine bir hayat kurup oradan devam etmelisin
Ama aklında başka biri varsa lütfen usulüne göre yasa
Önce evliliğini sonlandir
boylesinin utanılacak bir tarafı yok
Kaçıp gitmek gerekmiyor yani
İçindeki heyecan sönüp gittiğinde geriye utanç kalır
OLMADİK ŞEYLER YAPMA....

Adama üzüldük çünkü aldatiliyor ve eşi bundan pişman bile degil rahat rahat devam etmek icin boşanmak aklına gelmis onada korkuyor kendime yetemem diye :işsiz:

Evli bir kadinin dahasi evli birinin diyelim bazi durumlarda daha dikkatli davranmasi gerekir.insanin bir egosu vardir o egoya laf getirmemesi icin kendini kontrol eder kotuluklerden korumaya calisir.siz bir hata olarak goruyorsunuz ama pisman da degilsiniz.burayi anlayamadim.insanoglu nefsine uydu mu hata da yapar gunahta isler.iste o asamada bizim ahlaki degerlerimiz kendimize saygimiz devreye girerse hata yapmayiz.bi anlik begenme begenilme hoslanti bunlar insani kandirir ve yoldan cikarir.gercekten pismansaniz ayni hatayi yapmamak icin cabalarsiniz.inancliysaniz da tevbe eder af dilersiniz.esinizle bir omur gecirmek istemiyorsaniz biraz zaman gectikten sonra ayrilmak istediginizi soyler kendinize yol cizersiniz.ancak benim sizin icin korktugum evliyken boyle bir hatayi yapan bekar bir kadin oldugunda daha kotu seyler yasayip duyarsizlasacagindan endise ederim.

Az önce bir haber izledim. Kadın kocasını evli adamla aldatmış, Bebek olmuş, sevgili kabul etmemiş, kadın bebeği kocasından gizli doğurup sokağa bırakmış, kadında öyle maddi durumu kötü bir kadın değil, fotoğrafta gayet hoş şık bir kadın. Polis kadını bulunca hem koca durumu öğrenmiş , hem sevgilinin karısı. Yani demem o ki yapılan hiçbir kötülük gizli kalmıyor, onlar gizli saklı yasak aşk yaşadıklarını sanarken Türkiye'ye ifşa oldular. O masum bebeğe yaptıklarını kat kat çeksinler inşallah, Allah o bebişin yardımcısı olsun
Aklıma konu sahibi geldi, gerçi onun çocuğu olmuyor diye rahat davranıyor ya neyse

Iyi aksamlar arkadadaslar.

Öncellikle kadinlar kulubunun her daim takipcisiydim.
Üye olmak bugune kismetmis.
derdime dert denirmi onuda bilmiyorum.
cok kisa özet geciyim. Detaya girmek isterdim ama nasil nuda bilmiyorum.
Bi fikire bi yardima farkli bi bakis acisina ihtiyacim var. Söyle anlatiyim.
ben 10 senedir evliyim.

Ev hanimiydim. Cocugumuz olmayinca (bu ayri bi konu) ben kendimi is hayatina attim. Basarilida oldum terfi aldim ve suanda calismaktayim. Eklemek isterimki daha önce calismamistim tecrübem yoktu.

Ama ben calismaya basladim bende bi takim degisiklikler oldu. Ev hanimi modundan ciktim.
kendime geldim. Paspalligim bitti bekar genc kiz halime döndüm.

bu noktadan sonrada derdim basliyor.

insan kendi mutlulugu icinmi yasasin yoksa baskalarin mutlulugu icinmi??

belirtmek isterimki esim iyi bi insan ve hic kötülük haketmedi. Bu evlilikte kötü biri varsa oda benim.

boguluyorum. Esimden sogudum. Ayri odalarda oturuyoruz. Sogudum ondan. Istemiyorum onu. Dün ilk defa ciddi anlamda bosanmayi düsündüm. Ama nasil???

mutlu degilim. Bosansam herkesi üzmüs olurum. Bosansam nereye giderim nasil yaparim. Cebimde fazla param yok.
nasil adim atmam lazim ne yapmam lazim. Arkama bakmadan defolup gideyimmi??

Baskalarin mutlulugu icin yasayimmi
yiksa kendim icinmi yasiyim
azıcık rahat tepmiş seni

Adam iyiyse, evine bakıyorsa, birlikte aktiviteler yapın, yeniden ortak bir hayat kurmaya çalışın, demonte bir mobilyası birleştirmek bile eğlencelidir, haftasonu yakın ilçelere gidin, güzel bir sofra hazırlayıp bunları yapmak istediğinizi söyleyip sarılın, bu evliliğe ikinci bir şanstır, baktınız yine olmuyor maddi anlamda hazırlığını yapıp ayrılırsınız, çevrenizde sizi etkileyen kimse var mu? Kocan sana yakışmıyor vb diyenler?

Merhabalar ben yeninuyeyim.benim de bi derdim var ah be ah.2 yillik evliyiz 1 yilda nisanli kaldik esime cok inandim cok guvendim ama yanilmisim..onu sevdim birakamadm her defasinda..hep beni kirdi mesela yapması gereken seyleri yapmiyor sen bana sunu yapmistn bunu yapmistin diyor hep aramizda kavga sonra da sen niye boylesinler..Neyse konuya geleyim.Kaynanam hep aramizda evlendigmiiz gunden beridir.ilk gecemizi bile ablasinda gecirdik ertesi gun annesi istemis sabahin korunde ara 8 de kahvalatiya gelim diye...snnr esim anne ben sana ara demedim mi geleecktik diyor benim haberim yk.esime ben evime gelinlikle girmek istyrm dedigim halde halbuki evimiz 2 saatlik uzakliktaydi.hep boyle basladi surekli ailesi bizim aramizda esimi doldururlar surekli...esim bana ailem ile arama senin yuzunden mesafe koydum diyor ne sacma her ay bizdeler gorumcem habersiz cikar gelir.En son annemi babam aldattı neyse annem bize geldi esim senin evin burasi dedi anneme neyse biz de ne kadar iyi falan diyoruz.Snr esimin annee babasi geldi anneme bir suru laf ettiler evine git çocukların sana bakmaz var git evine el alem ne der falan filan bi de biz akrabayiz esimle..en kotusu de o..bir sürü tartisma çıktı ve esim ailesini hakli görd..gorumcem bana bir suru hakaret icerikli mesaj cekti..ne sacma esim ailesini hakli görüyor anneme kayinpederm 3 karisi olan nasil yapio evine git diyro benm evimde..burunlarini aile meseleme soktular. Sonra annem ve ben haksiz olduk huzuru bozmus olduk...esime göre ne varmis bunda ailesi bir laf etmis ne varmis ki..ben ayrilmak istiyorm o kadar pismanim ki anlatamam esime güvendiğim ici. Cok pismanim ne yapmaliyim sizce?

Bence senin hayatinda baskasi var yada baskasinin ilgisi var ve ondan hoslaniyorsu bekarlima dondum diyorsunya. Senin gozun acilmis belli ki adamada yazik etme. 10 senedir kotu bir seyini gormemissin adamada.yazik etme...

Merhabalar ben yeninuyeyim.benim de bi derdim var ah be ah.2 yillik evliyiz 1 yilda nisanli kaldik esime cok inandim cok guvendim ama yanilmisim..onu sevdim birakamadm her defasinda..hep beni kirdi mesela yapması gereken seyleri yapmiyor sen bana sunu yapmistn bunu yapmistin diyor hep aramizda kavga sonra da sen niye boylesinler..Neyse konuya geleyim.Kaynanam hep aramizda evlendigmiiz gunden beridir.ilk gecemizi bile ablasinda gecirdik ertesi gun annesi istemis sabahin korunde ara 8 de kahvalatiya gelim diye...snnr esim anne ben sana ara demedim mi geleecktik diyor benim haberim yk.esime ben evime gelinlikle girmek istyrm dedigim halde halbuki evimiz 2 saatlik uzakliktaydi.hep boyle basladi surekli ailesi bizim aramizda esimi doldururlar surekli...esim bana ailem ile arama senin yuzunden mesafe koydum diyor ne sacma her ay bizdeler gorumcem habersiz cikar gelir.En son annemi babam aldattı neyse annem bize geldi esim senin evin burasi dedi anneme neyse biz de ne kadar iyi falan diyoruz.Snr esimin annee babasi geldi anneme bir suru laf ettiler evine git çocukların sana bakmaz var git evine el alem ne der falan filan bi de biz akrabayiz esimle..en kotusu de o..bir sürü tartisma çıktı ve esim ailesini hakli görd..gorumcem bana bir suru hakaret icerikli mesaj cekti..ne sacma esim ailesini hakli görüyor anneme kayinpederm 3 karisi olan nasil yapio evine git diyro benm evimde..burunlarini aile meseleme soktular. Sonra annem ve ben haksiz olduk huzuru bozmus olduk...esime göre ne varmis bunda ailesi bir laf etmis ne varmis ki..ben ayrilmak istiyorm o kadar pismanim ki anlatamam esime güvendiğim ici. Cok pismanim ne yapmaliyim sizce?
Kendinize bdv de yeni konu açın öncelikle

Calismakla beraber hayatina degisiklikler girmis galiba erkek arkadasinmi vr canim

Back
X