• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak kolaymi

Nefretle hatırladığım, hatırlamak bile istemediğim eski sevgilimin bi sözü geldi aklıma geldi. "Kadını işe girmesine çalışmasına izin vermeyeceksin gözü açılıyo ondan sonra" haklıymış. Genelleme olarak değil tabiki ama şuan bunu okuyunca tamda bu dedim. Kimsede kusura bakmasın.

Adamın bir zararı yokken n'oldu da boşanmaya çıktın evet boşanmak çok kolay gözünden çıkmış bi evliliği bitirip bitirmemeyi neden bu kadar taktın kafaya?

aynen ya çalışan kadınların hepsi böyle zaten piii onlara tiz kellesi vurula

+15000
Resmen İlahi adalet tecelli etmiş o anlatılan olayda
Arkadaşlar kusura bakmayin ama ilahi adalet bir tek kadinlarin aldatmalarinda işliyor erkeklere hiç bir şey olmuyor
Nice adam karısını aldatiyor bosaniyor ya karısını aldattığı kadınla ya genç bir kizla evleniyor davullu zurnali düğün yapıyor hic de surunmuyorlar
Tanıdığımız bir adam karısını aldatip evlenmiş 50 yaslarinda hala top gibi eski karisi zannedersin 70 yaşında
Ondan 3 çocuk ondan 2 çocuk ondan baska çocuk kadınlar çocuklar paramparca depresyon da adamlar turp gibi

Az evvel yapılan yorumlara yazdığın cvpların tamamını okudum da "Yok eşim arkamdan üzülür" "intihar etsem üzülür" "aldattığımı duysa da inanmaz " falan gibi şeyler yazmışsınız.Elin üç beş kuruş para gördü die sevgili yaptın die kendini pek önemsemeye başlamışsın sen.Merak etme eşin aldattığını duysa inanır ve zerre arkandan üzülmez ne yapsın senin gibi biri sonradan görme birini.Kendini çok önemseme seni silip atmak bi mahkeme kağıdına bakar.Bu yüzden aldattığın zamanlar kadar cesaretli ol da çık adamın hayatından...

Konu sahibi eşini aldatmış ve pişman da değil asıl konu bu

Şoklar içerisideyim :oha:ben bu kadarını okumadım sadece ilk yazısını okumuştum takip etmemiştim. Diyecek bişeyim yok siz en güzelini demişsiniz. :KK51:

Bence sen devam eden iliskini bitir. Sonra para kazan ve kocandanda ayril. Kirinden pasindan arin. Yoksa ileriki yaslarda bu yasadiklarini ne ruhun ne bedenin tasiyamayacak. Genclikte nefisle ve heveslerle hersey toz pembedir bizde nefis tasiyoruz ama ileride bunlari pismanlik olarak suratina bir bir carpacak hayat. Gittigin yol yol degil sende farkindasin. Inasallah donersin bu yoldan ez vakitte.

Maşallah burda da herkes ahlak zabıtası.. Elinize geçse kadını tutuklayıp hapse atacak veya öldürüp mezara koyacaksınız.. Herneyse F frozenwater sakın olaki kendine bişey yapmaya falan kalkma.. İnsanız hatalar da iyilikler de bizim için.. Doğru bişey yapmamışsın ama en azından bunun doğru olmadığının da farkındasın..Bundan utanç duyman bile aslında kalben kötü biri olmadığının kanıtı.. Ben kendi adıma sana boşanmanın çok kolay olmayan ama çok zor da olmayan bi süreç olduğunu söylemek isterim.. Eşinden bi an önce ayrıl ki daha fazla kendinden nefret etme.. Masum bi insanı daha fazla yanlış yapıp daha fazla kandırmaya devam etme.. Öncelikle bence hiç bir sır sonsuza dek saklanamaz o sebeple üstünü örtüp evliliğe falan devam etme bu ikiniz için de iyi bi son olmaz yüksek ihtimalle.. Eşine duygularının bittiği yönünde değil de gerekirse bir başka bahaneyle kavga gürültü çıkarıp ayrılabilirsin.. Eğer duygusal bişeyden bahsedersen bu da en az aldatmak kadar kırıcı ve yıkıcı olabilir onun için.. Yani ben sana layık olamadım gibi cümleler psikolojik olarak insanların o kişiye daha çok bağlanmasına neden olabilir ve daha çok üzer.. Sana gelince, ilişkin olan kişiyle devam edersin veya etmezsin o senin bileceğin iş.. Yok efendim seninle evlenmezmiş, vay efendim aldatan biriyle beraber olan birisinden adam olmazmış falan bu işler hep hikaye herşey kader kısmet.. Ama bi an önce kendi başına ayaklarının üzerinde durabileceğin bi hayat kurmalısın.. Ötesi berisi de kimseyi ilgilendirmez.. Allah yardımcın olsun..

Kocanızı aldatmışsınız vicdan azabı çekiyorsunuz, durum bu .

Öncelikle şunu söylemek isterim ki boşanmak çok sancılı ve yıpratıcı bir süreç.. .tabiki insan önce kendini ve kendi mutluluğunu düşünmeli.. .
Yalnız yanlış anlamanızı kesinlikle istemem fakat eşinizden soğuma sebebinizi pek anlamadım özgüven yerine mi geldi maddi özgürlük mu güvendiğiniz eşinizi beğenmeme küçük görme veya başka kişilere ilgi duymak mi...bence evliliğimizin artı ve eksilerini iyice değerlendirip böyle karar verin bitmiş tekrar denenmiyor karariniz ne olursa olsun keşke denemeniz dilegiyle

Boşanın kocanıza bunu borçlusunuz. Okudum aldatmışsınız!

Arkadaşlar kusura bakmayin ama ilahi adalet bir tek kadinlarin aldatmalarinda işliyor erkeklere hiç bir şey olmuyor
Nice adam karısını aldatiyor bosaniyor ya karısını aldattığı kadınla ya genç bir kizla evleniyor davullu zurnali düğün yapıyor hic de surunmuyorlar
Tanıdığımız bir adam karısını aldatip evlenmiş 50 yaslarinda hala top gibi eski karisi zannedersin 70 yaşında
Ondan 3 çocuk ondan 2 çocuk ondan baska çocuk kadınlar çocuklar paramparca depresyon da adamlar turp gibi
Yok canım ya , Dışardan öyle görünüyor o. Babam yıllarca yemediği halt kalmadı, şimdi kardeşim de bende mesafeliyiz, dışardan bakanlar dünyanın en iyi babası zanneder , millete öyle oynuyor, doğru düzgün bir dostu yok , hep yalan dolan etrafındakiler. bir de daha ölmedi tabi, sürünsün istemem tabi, ama çıkar o yaptıkları, bu dünyada olmazsa elbet öbür dünyada.
Şimdi turp gibi, ama zamanında bel fıtığından çok süründü, annemin ve o kandırdığı kadınların da ahını almıştır tabi

bence zor..çok zor,hele de çocuk varsa..iki taraf açısından durum bir kat daha zorlaşıyor.İnsanların ekşın olsun diye,heyecan için,kendini tatmin etmek için..bu işlere kalkışması çok çirkin..ama duygusal bi boyut varsa..ve bu spontane gelişmiş bişeyse..allah yardımcıları olsun.yıllarca aile sıcaklığı ve güven ortamında olan bireyler için..ortada kalıvermesi,karşı cinsin pis, fırsatçı insanların onları korunmasız görüp sarkmaya çalışması ..gibi tedirginlikler..de cabası.Kısacası kadın da erkekte bu gibi durumlarda karşı tarafa yeterince güvenmek ister sanırım.

Iyi aksamlar arkadadaslar.

Öncellikle kadinlar kulubunun her daim takipcisiydim.
Üye olmak bugune kismetmis.
derdime dert denirmi onuda bilmiyorum.
cok kisa özet geciyim. Detaya girmek isterdim ama nasil nuda bilmiyorum.
Bi fikire bi yardima farkli bi bakis acisina ihtiyacim var. Söyle anlatiyim.
ben 10 senedir evliyim.

Ev hanimiydim. Cocugumuz olmayinca (bu ayri bi konu) ben kendimi is hayatina attim. Basarilida oldum terfi aldim ve suanda calismaktayim. Eklemek isterimki daha önce calismamistim tecrübem yoktu.

Ama ben calismaya basladim bende bi takim degisiklikler oldu. Ev hanimi modundan ciktim.
kendime geldim. Paspalligim bitti bekar genc kiz halime döndüm.

bu noktadan sonrada derdim basliyor.

insan kendi mutlulugu icinmi yasasin yoksa baskalarin mutlulugu icinmi??

belirtmek isterimki esim iyi bi insan ve hic kötülük haketmedi. Bu evlilikte kötü biri varsa oda benim.

boguluyorum. Esimden sogudum. Ayri odalarda oturuyoruz. Sogudum ondan. Istemiyorum onu. Dün ilk defa ciddi anlamda bosanmayi düsündüm. Ama nasil???

mutlu degilim. Bosansam herkesi üzmüs olurum. Bosansam nereye giderim nasil yaparim. Cebimde fazla param yok.
nasil adim atmam lazim ne yapmam lazim. Arkama bakmadan defolup gideyimmi??

Baskalarin mutlulugu icin yasayimmi
yiksa kendim icinmi yasiyim
özel sektör ise çok uzun sürmez eve dönersin. gerçek hayat evde cnm. hastalıkta zor günde o beğenmediğin adam olacak yanında. iş arkadaşların değil.

özel sektör ise çok uzun sürmez eve dönersin. gerçek hayat evde cnm. hastalıkta zor günde o beğenmediğin adam olacak yanında. iş arkadaşların değil.
Sadece iş arkadaşları değil aldatmış kocasını. Özel sektör çalıştığı iş de

Aynısını bir arkadaşım yaşadı, eşinden boşandıktan sonra sevgilisi onu terketti

Kocanla yaşadıkların aklıma geliyor diyerek (aslında başına kalmasın diye)

Kadın yana döne eski eşine dönmeye çalışıyor Ada'mın aldatıldığından haberi olmamasına rağmen asla kadına dönmüyor, dönmeyecek. Pişman olmak çok fena bişey bu konularda özellikle.
Ancak hayat sizin, en doğru kararı verecek olan sizsiniz..

Back
X