- 15 Mayıs 2017
- 350
- 304
- 103
- 30
- Konu Sahibi frozenwater
Merhaba,
Ben dustugunuz durumu cok iyi anliyorum. Sizinki gibi birsey degil ama ben de asla ben yapmam dedigim hatalar yaptim hayatimda ve cok pisman oldum. O yuzden sizi anliyorum, asla yapmam dedigi seyleri yapabiliyor insanoglu.
Ben size asla kizmiyorum ve de kinamiyorum. Psikolojik bir bunalim ve bosluk yasiyorsunuz, bu hissi iyi bilirim. Ayrica esiniz de ovdugunuz kadar iyi biri olsaydi, ya da iyi biridir ama size ilgisi olsaydi hayatta baska birini dusunme ihtimaliniz bile olmazdi. o cok ilgisiz ki siz baskasina dogru kaymissiniz.
Bence bosanmayin hemen ve yasadiklarinizi kimseye anlatmayin cunku Allah affeder de kul affetmez. Birini taniyorum, esinin asiri ilgisizliginden dolayi eski sevgilisi ile esini aldatmisti. Bir de sizin gibi cok pisman olmus ve gelmis esine anlatmis olan biten herseyi. Esi affetmis ama o gunden sonra da hic huzurlari kalmamis evliliklerinde. Derken bu bayan huzursuzluktan bikmis, esi affetmesine ragmen yine aldatmis. Tabi bu sefer esi yakalamis ikisini ayni evde ve ondan sonra bosandilar. Cocuk da vardi onlarin, mahkeme cocugun velayetini babasina verdi. Kadin o utancla anne babasinin evine dondu, sefalet icinde yasadi. Herhalde yaptiklari duyulup bilindiginden kimse evlenmek de istemedi. Adam baskasini buldu, dugun dernek yine evlendi, simdi ikinci cocugu da oldu ve cok mutlu. Bu kadin da evlenmis, kendisinden yasca bayagi buyuk ve bes parasiz bir adamla. Ustelik adam hem issiz gucsuz, hem yasli, bir de kadinin anne baba evine gelmis, simid cumbur cemaat yasiyorlarmis, kadindaki sefalete bakar misiniz? Degdi mi yaptiklarina? Yuvasini yikti, gul gibi kocasini cocugunu birakti degdi mi bari? Hayir madem aldattin sesini cikarmadan otur ve olayin uzerini kapat yani neden kendi kendisini rezil ediyor ki?
Sen de bence bu olayin uzerini ort, kimselere ses etme ve o sevgilinden ayril. Kocana yaklas, onu sevmeye calis, onunla mutlu olmaya calis, hatta mumkunse isinden istifa et, evinde hanim hanimcik otur. Sakin yanlis yapma, ilerde cok coook cook pisman olursun.
İyi hoşta guzel arkadaşım guzel yazmissin ama bu kadında zerre pişmanlık yok ve görüşmeye devam ediyor bunun neresi kızılacak değil