• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak kolaymi

Merhaba,

Ben dustugunuz durumu cok iyi anliyorum. Sizinki gibi birsey degil ama ben de asla ben yapmam dedigim hatalar yaptim hayatimda ve cok pisman oldum. O yuzden sizi anliyorum, asla yapmam dedigi seyleri yapabiliyor insanoglu.

Ben size asla kizmiyorum ve de kinamiyorum. Psikolojik bir bunalim ve bosluk yasiyorsunuz, bu hissi iyi bilirim. Ayrica esiniz de ovdugunuz kadar iyi biri olsaydi, ya da iyi biridir ama size ilgisi olsaydi hayatta baska birini dusunme ihtimaliniz bile olmazdi. o cok ilgisiz ki siz baskasina dogru kaymissiniz.

Bence bosanmayin hemen ve yasadiklarinizi kimseye anlatmayin cunku Allah affeder de kul affetmez. Birini taniyorum, esinin asiri ilgisizliginden dolayi eski sevgilisi ile esini aldatmisti. Bir de sizin gibi cok pisman olmus ve gelmis esine anlatmis olan biten herseyi. Esi affetmis ama o gunden sonra da hic huzurlari kalmamis evliliklerinde. Derken bu bayan huzursuzluktan bikmis, esi affetmesine ragmen yine aldatmis. Tabi bu sefer esi yakalamis ikisini ayni evde ve ondan sonra bosandilar. Cocuk da vardi onlarin, mahkeme cocugun velayetini babasina verdi. Kadin o utancla anne babasinin evine dondu, sefalet icinde yasadi. Herhalde yaptiklari duyulup bilindiginden kimse evlenmek de istemedi. Adam baskasini buldu, dugun dernek yine evlendi, simdi ikinci cocugu da oldu ve cok mutlu. Bu kadin da evlenmis, kendisinden yasca bayagi buyuk ve bes parasiz bir adamla. Ustelik adam hem issiz gucsuz, hem yasli, bir de kadinin anne baba evine gelmis, simid cumbur cemaat yasiyorlarmis, kadindaki sefalete bakar misiniz? Degdi mi yaptiklarina? Yuvasini yikti, gul gibi kocasini cocugunu birakti degdi mi bari? Hayir madem aldattin sesini cikarmadan otur ve olayin uzerini kapat yani neden kendi kendisini rezil ediyor ki?

Sen de bence bu olayin uzerini ort, kimselere ses etme ve o sevgilinden ayril. Kocana yaklas, onu sevmeye calis, onunla mutlu olmaya calis, hatta mumkunse isinden istifa et, evinde hanim hanimcik otur. Sakin yanlis yapma, ilerde cok coook cook pisman olursun.

İyi hoşta guzel arkadaşım guzel yazmissin ama bu kadında zerre pişmanlık yok ve görüşmeye devam ediyor bunun neresi kızılacak değil :kızgın:

Bence sizin çalışınca gözünüz açılmamış
aç gözlü olmuşsunuz
değerlerinizden vazgeçmişsiniz
yazık...

Tam net yazamiyorum. Gezip tozmuyorum. Ama ise baslayinca gözüm acildi gibi bisey. Net yazamiyorum. Baska bir insanla ilgi oldu. Ve bu evlilikte madur olan benim kocam. Bu evlilik devam ederse rezillik.ile biticek.
Açıkça anlatmama nedenin ne yasadiklarindan mi utaniyosn esin felan gorur diye mi korkysn yani onu anlamadm

Acik ve net yazamasamda yasanabilcek.hersey yasandi.

ikimizede yani esime bana yazik ettim. Cok acik yazamiyorum ama yasanabilcek hersey yasandi ve hala görüsülüyor. Bende ise gram pismanlik yok. Ama onada degmez bununda farkindayim. Onunlada gelecek yok. Ben her türlü asaglanmayi kabul ederek buraya yazdim. Zaten farkindayim.

Karsi taraf evli degil. Aslada benimle evlenmez nede olsa aldatan bi kadinim. Esim madur ama haberi yok. Bu sekilde ömür gecmez.

Beni kinamadan bana akil verin.
Adamdan ayrildaa kurtulsun bi an once bu terbiyesizlikten insan pisman olur ya hic mi vicdanin yok senin smdi paran olsa cebinde 5 dk durmicaksn hala kendini dusunuyosn ssoyle esine sana karşı hic bi ilgim Kalmadi bosanaaalm diye kinamiyorm allah kimseye yasatmasin bu kadaar dusurmesin kimsseyi hayir yani boyle bi iste gozun bu kadar acildiysa iyi bi meslek sahibi olsan nolurdu acaba

Merhaba,

Ben dustugunuz durumu cok iyi anliyorum. Sizinki gibi birsey degil ama ben de asla ben yapmam dedigim hatalar yaptim hayatimda ve cok pisman oldum. O yuzden sizi anliyorum, asla yapmam dedigi seyleri yapabiliyor insanoglu.

Ben size asla kizmiyorum ve de kinamiyorum. Psikolojik bir bunalim ve bosluk yasiyorsunuz, bu hissi iyi bilirim. Ayrica esiniz de ovdugunuz kadar iyi biri olsaydi, ya da iyi biridir ama size ilgisi olsaydi hayatta baska birini dusunme ihtimaliniz bile olmazdi. o cok ilgisiz ki siz baskasina dogru kaymissiniz.

Bence bosanmayin hemen ve yasadiklarinizi kimseye anlatmayin cunku Allah affeder de kul affetmez. Birini taniyorum, esinin asiri ilgisizliginden dolayi eski sevgilisi ile esini aldatmisti. Bir de sizin gibi cok pisman olmus ve gelmis esine anlatmis olan biten herseyi. Esi affetmis ama o gunden sonra da hic huzurlari kalmamis evliliklerinde. Derken bu bayan huzursuzluktan bikmis, esi affetmesine ragmen yine aldatmis. Tabi bu sefer esi yakalamis ikisini ayni evde ve ondan sonra bosandilar. Cocuk da vardi onlarin, mahkeme cocugun velayetini babasina verdi. Kadin o utancla anne babasinin evine dondu, sefalet icinde yasadi. Herhalde yaptiklari duyulup bilindiginden kimse evlenmek de istemedi. Adam baskasini buldu, dugun dernek yine evlendi, simdi ikinci cocugu da oldu ve cok mutlu. Bu kadin da evlenmis, kendisinden yasca bayagi buyuk ve bes parasiz bir adamla. Ustelik adam hem issiz gucsuz, hem yasli, bir de kadinin anne baba evine gelmis, simid cumbur cemaat yasiyorlarmis, kadindaki sefalete bakar misiniz? Degdi mi yaptiklarina? Yuvasini yikti, gul gibi kocasini cocugunu birakti degdi mi bari? Hayir madem aldattin sesini cikarmadan otur ve olayin uzerini kapat yani neden kendi kendisini rezil ediyor ki?

Sen de bence bu olayin uzerini ort, kimselere ses etme ve o sevgilinden ayril. Kocana yaklas, onu sevmeye calis, onunla mutlu olmaya calis, hatta mumkunse isinden istifa et, evinde hanim hanimcik otur. Sakin yanlis yapma, ilerde cok coook cook pisman olursun.
Çok yanlış düşünüyorsunuz, üstünü örtsün. Allah da mı görmüyor. Hadi kadın pişman olsa belki , yaptım bir hata Allah affetsin diye dua edecek, ama kadın PİŞMAN değil, o adamla da cinsellik yaşamaya devam ediyorum diyor , sizde eşine dön üstünü ört diyorsunuz, Allah kimseye yaşatmasın ama yanlışı yanlışla kapatmak olur bu .
Ne yaşıyorsa yaşasın, onaylamam ama kendi hayatı beni ilgilendirmez . Sadece hiçbirşeyden habersiz evdeki adamı kandırmasın yazıktır günahtır ya , size yapılsa hoşunuza gider mi

Sen bu rahatlıkla sevgilin tarafindan terkedilince üstünü cok guzel orter kocanla devam edersin. Bosanmak sana zor çünkü beraber oldugun adamin sana ne gözle baktığı belli ondan dolayi da geleceginiz yok. Ayrica sendeki goz açılması degil karakter kayması olmus.

Merhaba,

Allah Allah akıllara gel. O hikayede herkes hak ettiği sonu yaşamış. Koca ilgisizse aldatılmaz, boşanılır. Aldatmanın bahanesi olmaz, ilgisizliktenmiş de bilmem neymiş de diye kılıflar uydurmayın şöyle karaktersizce hareketlere. Bir seçim yapıyorsa kişi sonucuna da katlanmayı göze alacak. Bakın sizin hikayede de üstü örtülmüş; ama sonu yine kötü bitmiş, bilindik hikayelerin bilindik sonları olur. Konu sahibesinin hikayenin sonu da o hikayedeki gibi olacak, istediği kadar örtsün üstünü, hiçbir şey olmamış gibi devam etsin hayatına; ama aldattığı ve nasıl biri olduğu eninde sonunda ortaya çıkacak. Hiçbir sır ebediyen saklı kalmaz.

Allah Allah akıllara gel. O hikayede herkes hak ettiği sonu yaşamış. Koca ilgisizse aldatılmaz, boşanılır. Aldatmanın bahanesi olmaz, ilgisizliktenmiş de bilmem neymiş de diye kılıflar uydurmayın şöyle karaktersizce hareketlere. Bir seçim yapıyorsa kişi sonucuna da katlanmayı göze alacak. Bakın sizin hikayede de üstü örtülmüş; ama sonu yine kötü bitmiş, bilindik hikayelerin bilindik sonları olur. Konu sahibesinin hikayenin sonu da o hikayedeki gibi olacak, istediği kadar örtsün üstünü, hiçbir şey olmamış gibi devam etsin hayatına; ama aldattığı ve nasıl biri olduğu eninde sonunda ortaya çıkacak. Hiçbir sır ebediyen saklı kalmaz.
+15000
Resmen İlahi adalet tecelli etmiş o anlatılan olayda

+15000
Resmen İlahi adalet tecelli etmiş o anlatılan olayda
Rabbimden hep dileğimdir kim ne ettiyse, kime ne acı yaşattıysa aynısını yaşasın. Ben ilahi adalete sonsuz güveniyorum, şimdiye kadar da hep işlediğini gördüm. Insan oğlu sanıyor ki ben yaparım, üstünü örterim, bir şey olmaz. Öyle olmuyor işte, zamanı gelince o olay bir patlıyor bomba gibi. Sadece zaman meselesi, belki yakın bir zamanda belki uzunca bir zaman sonra; ama ektiğini biçiyor insan oğlu.

O ne demek yaa pardon? Emegiyle, alninin akiyla calisan bir cok kadini ayni kefeye koyuyorsunuz, hakkina giriyorsunuz. Guya genelleme yapmiyorum diyosunuz ama "tam da bu" diyosunuz. "Kadının işe girmesine çalışmasına izin vermeyeceksin gözü açılıyo ondan sonra" cumlesini siz konu sahibine uygun bir cumleymis gibi kullansaniz da kesinlikle katilmiyorum. Demek ki konu sahibinin karakteri oyleymis ve icinde varmis. Calismasaydi belki boyle bir halti baska bir vesileyle yiyecekti (internet ortaminda tanisarak, vs.)

Cok sayida calisan kadinimiz var, ve bu kadinlar her yerde erkeklerle birlikte calisiyor. Santiyelerde bir cok erkek muhendisle, isciyle calisan muhendis kadinlarimiz var. Simdi onlarla ic iceler diye, is hayatindalar diye boyle ahlaksiz bir yasam mi suruyor hepsi?

Bu tarz cinsiyetci, kadinin calismamasi gerektigini savunan gorusler ve calisan kadinlarla ilgili bu cirkin yakistirmalar hic hos degil. Kadinlar emekcidir, alninin akiyla, alninin teriyle ekmegini tastan cikarir, bu sayede de ekonomik ozgurluklerini kazanirlar, kendi ayaklarinin ustunde durup kimseye muhtac olmazlar.
Ben ahlaksızlık yapıyor diye yada "bu yaptığın ahlaksızlık terbiyesizlik sen nasıl çalışırsın" gibi bi kelime mi kullandım?
Elbetteki içinde olan o özgürlüğü dışarı çıkarmış bende bundan bahsediyorum!!! Bir tek siz çalışmıyorsunuz konuyu emekçiliğe kadar getirdiniz farkındaysanız ben sadece konunun sahibine söyledim ona göre bir kelime bu dedim! Siz kalkmış kadınlar emekçi falan hayrdır sizde söylediniz zaten içinde olanı çıkarmış diye ...

Çalışmasaydı belkide internet ortamında Başkasıyla tanışarak yiyecekti bu haltı demişsiniz de siz benden daha beter konuşmuşsunuz pardon ne "haltı yiyebilir" ? Ki ben sadece çalışıp kendi ayakları üzerinde durduğunu farkedince hemen kocayı boşamaya çıkmasından dem vurmuştum siz konuyu nerden alıp nereye çektiniz, pes!

Santiyelerde bir cok erkek muhendisle, isciyle calisan muhendis kadinlarimiz var. Simdi onlarla ic iceler diye, is hayatindalar diye boyle ahlaksiz bir yasam mi suruyor hepsi?
Diyorsunuz da konu sahibine çalıştığı için tekrar söylüyorum ahlaksız demedim okuduğunuzu sandığınız şeyi anlamaya çalışarak tekrar okuyun ve kendi yazdığınızı....!

Lütfen bütün çalışan kadınları katarak değilde konu sahibiyle ilgili yazdığım şeyi düşünerek okuyun.

çalışma hayatınızda başarılı olduysanız illa ki bir birikiminiz de vardır.
ayrıca boşanmak bence kolay birşey değil çünkü bir ev bir yuva bir aile kolay kurulmuyor eşim iyi biri kötülüğü haketmiyor demişsiniz ayrılmak için ortada ciddi bir nedeniniz olması lazım bana göre

Az evvel yapılan yorumlara yazdığın cvpların tamamını okudum da "Yok eşim arkamdan üzülür" "intihar etsem üzülür" "aldattığımı duysa da inanmaz " falan gibi şeyler yazmışsınız.Elin üç beş kuruş para gördü die sevgili yaptın die kendini pek önemsemeye başlamışsın sen.Merak etme eşin aldattığını duysa inanır ve zerre arkandan üzülmez ne yapsın senin gibi biri sonradan görme birini.Kendini çok önemseme seni silip atmak bi mahkeme kağıdına bakar.Bu yüzden aldattığın zamanlar kadar cesaretli ol da çık adamın hayatından...

ayrıca boşanmak bence kolay birşey değil çünkü bir ev bir yuva bir aile kolay kurulmuyor eşim iyi biri kötülüğü haketmiyor demişsiniz ayrılmak için ortada ciddi bir nedeniniz olması lazım bana göre
Bir ev bir aile kolay kurulmuyor evet doğru ama boşanmak çok kolay... Hele ki evliliğini saklamayan bi insan için.

Konu sahibi eşini aldatmış ve pişman da değil asıl konu bu

Öncelikle durumunuz artık çalıştığınız için kendinizi özgür hissetmeniz ve daha özgür olmak istemeniz ama bu çok yanlış bir düşünce dediğiniz gibi bekar biri gibi hissediyor ve eşiniz olmasa çalışır gezer tozarım diye düşünüyorsunuz ancak bu bir yere kadar yani insan nereye kadar kendi için yaşar ki bir yere kadar sonra eninde sonunda birine ihtiyaç duyar aynı şekilde eşiniz davransa ben kimin için çalışıyorum kendim için yaşıcam dese sizi boşasa hoşunuza gider mi bu durum empati kurum biraz ve eşinizle zaman geçirin özenmeyin dışarıda gördüğünüz hayatlara çünkü hayat eşiniz gibi birini bir daha karşınıza çıkarmazsa çok pişman olursunuz

Öncelikle durumunuz artık çalıştığınız için kendinizi özgür hissetmeniz ve daha özgür olmak istemeniz ama bu çok yanlış bir düşünce dediğiniz gibi bekar biri gibi hissediyor ve eşiniz olmasa çalışır gezer tozarım diye düşünüyorsunuz ancak bu bir yere kadar yani insan nereye kadar kendi için yaşar ki bir yere kadar sonra eninde sonunda birine ihtiyaç duyar aynı şekilde eşiniz davransa ben kimin için çalışıyorum kendim için yaşıcam dese sizi boşasa hoşunuza gider mi bu durum empati kurum biraz ve eşinizle zaman geçirin özenmeyin dışarıda gördüğünüz hayatlara çünkü hayat eşiniz gibi birini bir daha karşınıza çıkarmazsa çok pişman olursunuz

Back
X