• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak kolaymi

Ama adam bilmicekki hic karisinin ne mal oldugunu. Arkamdan üzülcek

Sagol cvp icin. Adama daha fazla haksizlik etmicem. Bidahada asla evlenmem. Ve seneler sonra kafama vururum. Ben okadar mal insanim. Ben ölsem keske. Bu sefer ama öldügüme üzülür bilmezki karisinin ne mal oldugunu. Bunu bile düsündüm yani

Valla aldattığını bilmesem de şu şartlarda 10 yıl evli kalıp çalıştıktan sonra artık seni sevmiyorum
ama sen çok iyi birisin diyerek benden ayrılan her kimse ona karşı sadece nefret duyarım.

Ne üzülcem?

İyi olmuşum da kıymet mi bilmiş?
Üç kuruş alınca satmış gitmiş.

O yüzden o kısmı düşünmeyin.
Dürüstçe artık seni sevmiyorum deyin ve gidin.

Acik ve net yazamasamda yasanabilcek.hersey yasandi.

ikimizede yani esime bana yazik ettim. Cok acik yazamiyorum ama yasanabilcek hersey yasandi ve hala görüsülüyor. Bende ise gram pismanlik yok. Ama onada degmez bununda farkindayim. Onunlada gelecek yok. Ben her türlü asaglanmayi kabul ederek buraya yazdim. Zaten farkindayim.

Karsi taraf evli degil. Aslada benimle evlenmez nede olsa aldatan bi kadinim. Esim madur ama haberi yok. Bu sekilde ömür gecmez.

Beni kinamadan bana akil verin.
Ayrıl ve KADINLIĞIN onurunu, gururunu kurtar.

Beş parasız kalsanda ( eşin olmadan ) biliyorsun ki sen bunu hakettin. Uzatırsan asıl o zaman kınanacak hale düşersin.

Kurtar adamın geri kalan hayatını ve ayrıl.

Bende bişeyler yaşandı da pişman oldu zannettim, onaylamasam da yardımcı olmak istedim
Ama hala cinsellik yaşamaya devam ediyoruz, pişmanlık duymuyorum, daha dün kafama dank etti eşim diyor. Fake olduğunu da düşünmüyor değilim
Fake olsa keske
Degil
Bana kizmadan kinamadan fikir istedim
Kimse kirilmadan rezillik aile faciasi yasanmadan fikir sadece

Ama adam bilmicekki hic karisinin ne mal oldugunu. Arkamdan üzülcek

Sagol cvp icin. Adama daha fazla haksizlik etmicem. Bidahada asla evlenmem. Ve seneler sonra kafama vururum. Ben okadar mal insanim. Ben ölsem keske. Bu sefer ama öldügüme üzülür bilmezki karisinin ne mal oldugunu. Bunu bile düsündüm yani

Çokta mazlum mazlum konusuyosun o zaman açık açık de ben seni aldattım diye

SiZ önce bi psikoloğa gidin ama acilen. Evliliğe aldatma girdiyse zaten o evliliğin beti bereketi kalmaz.ben buna inaniyorum .

Bana kizmayin. Ben farkindayim. Ekstra kizmayin bana. Sadece fikir bi farkli düsünce istiyorum. Unutmayin hepimiz insaniz. Cahilde degildim ama insanim. Kizmaya degmez bana. Zaten biliyorum durumumu.
Belki biri bana yardimci olur. Beni cesaretlendirir. Burya yazma amacim bu. Yol gösterin. Kizmayi

Fake olsa keske
Degil
Kk yı takip ediyormusun bilmiyorum ama sen kendine yeterince hakaret ve kınama içinde olduğun için şuan burası durgun. Yoksa böyle bi konuda kınanmanın dibini yaşardın. Şükret yani.

Boşan , mutsuzsan
Aldatmak hertürlü olabilir. Birine bakis bile aldatma sayilir digerine sayilmaz.
Size soruyorum ozaman esimi aldattim ne yapmaliyim? Arkama bakmadan en kisa zamanda gideyimmi?? Nasil yol izleyim.
Ben senin yerindeyim empati yapın mesala cevap verin ,ne yapmam gerekli ? Bu soruyu dahi sorman gereksiz demez misin bana misal ?

Sagolun cevaplariniz
Kk yı takip ediyormusun bilmiyorum ama sen kendine yeterince hakaret ve kınama içinde olduğun için şuan burası durgun. Yoksa böyle bi konuda kınanmanın dibini yaşardın. Şükret yani.
Kk yi eskiden cok takip ederdim. En müptelasiydim. Durgun oldugunun farkindayim. Durgun olmasa onuda göze almistim. Sebebide belki biri gelir bana bi farkli bakis acisi sunar. Ben cesaretlenirim. Gelmisin 35 yasina. Cahilde degildim. Bundan sonra adami kendimden kurtarip nasil yol izleyim. En kisa zamanda gideyimmi. Istedigim sadece akil. Semt degistir bosanma davasi ac demek kolay. Bunlari nasil yapicam? Kinamayin beni

Gözü açılır ne demek. Evde duranlar malak gibi mi veya çalışanlar free mi takılıyormuş ?

Konu sahibini de kapsayarak diyorum, bu karakter meselesidir. Yada karaktersizlik meselesi diyelim. Gö-Zle başla alakalı bişey değil.

Ben sadece örnek verdim çalışanlar şu şekilde evde oturanlar bu şekilde demedim. Zaten söylediğimi konu sahibi kendine kabul etti sorun yok :)

Allah seni ıslah etsin ki bir daha esini aldatma. Hatanı biliyorsun işte asla bir daha o adam denen mahlukla gorusmezsin. Evli olduğunu bildiği halde seninle ilişkiye giren adam benimle evlenmek istese bile ben o adamı istemezdim şahsen. Ayrıl diyemem kimseye kolay kolay ama yazık canim ya eşine yazık. Ayrıl sevmediğin biri ile de beraber aynı evi paylaşmak zorunda kalma. Kendine yeni bir hayat kur. O zaman kiminle ne istersen onu yap. Ama yaptığın şeyi eşine tekrar yapma canım ya yazik ona. Sana aynısı yapılsa ne hissederdin onu düşün.

Ben sadece örnek verdim çalışanlar şu şekilde evde oturanlar bu şekilde demedim. Zaten söylediğimi konu sahibi kendine kabul etti sorun yok :)
Yok size değildi zaten sözüm kırdıysam k bakmayın. Ama konu sahibi de dahil gözü açılmış olmayı yakıştırmasın. İradeli olsaymış, olamıyorsa- beşerdir şaşar -o zaman masum olanı salak yerine koymadan gitmeli. Daha çok acı vermemeli.

Fake olsa keske
Degil
Ya iyi hoş da arkadasım sen bu adamla basit birşey yapmamışsın ki özelini açmışsın, en mahremini, yatağına girmişsin daha ne diyim, bu bir anlık yanlışlıkla olacak bişey değilki
Sen hiç mi düşünmedin bunun sonu ne olur, evdeki adam yazık ne duruma düşer. Ama sen hala pişman değilim, o adamla da yatmaya devam edeceğim, bana akıl verin boşanayım mı diyorsun. Yani bu soru mu şimdi fake değilsen

Yok boşanma, 7 kocalı Hürmüz gibi yaşar gidersin, ha Haberin olsun zina günah bu arada, hani kocandan korkmuyorsan Allah'tan korkarsın belki

Bence habersizce cekip gitme.arkandan o adamin dusecegi durumu hic mi dusunemiyosun?millet neler diyecek ne yorumlar yapacaklar!gecirdigin on yilin hic mi hatiri yok da hic bir aciklama yapmadan gideceksin.bosanmak istiyorum sevgim bitti tamam baska bir seye gerek bile yok.kim kendisini sevmeyen bir insanla omur gecirmek ister?esine cok uzuldum insaallah cok mutlu olur kendisini gercekten seven hakeden biriyle.senin icin bir sey dilemeye gerek bile yok hakettigini yasayacaksin elbette...

Sagolun cevaplariniz

Kk yi eskiden cok takip ederdim. En müptelasiydim. Durgun oldugunun farkindayim. Durgun olmasa onuda göze almistim. Sebebide belki biri gelir bana bi farkli bakis acisi sunar. Ben cesaretlenirim. Gelmisin 35 yasina. Cahilde degildim. Bundan sonra adami kendimden kurtarip nasil yol izleyim. En kisa zamanda gideyimmi. Istedigim sadece akil. Semt degistir bosanma davasi ac demek kolay. Bunlari nasil yapicam? Kinamayin beni
Yahu arkadaşım kimse seni kınamıyor.

Yazılarını okuyunca nasıl pasif içe kapanık biri gibisin, ama yaptıklarına bakınca Maaşallah cin.
Ne zamandır birliktesin bilmiyorum ama eşin bişey çakmadıysa organizasyon yeteneğin yeterince gelişmiş bence.

İşin var kariyerin var. Eşine sana sevgim kalmadı bu ara gözümün başka insanlara kaydığını hissediyorum boşanma davasını açıyorum de, oda senden bişey beklemesin umutlanmasın.

Ben zaten hep bendim. Degismedim. Sadece calisinca ister istemez insanlarla
Nee adan da mi evli
İgrenc eslerini aldatanlar pisliktir
Karsi taraf evli degil
Nee adan da mi evli
İgrenc eslerini aldatanlar pisliktir
Karsi taraf evli degil

Back
X