Bosanmak mi istiyorum ? Kocam mı narsist, ben mi tahammülsüzüm?

Tugbatug

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
163
209
103
30
1 haftadir siddetli, bir aydirda orta siddetli kavgalar ediyoruz. Sebebi ise 5 yasindaki oglumun kendi yataginda yatabildigi halde, bizim yatagimiza almasi.
Buna okdr tahammulum yokki. Yani belkide kotu bir annelikle suclanacam ama 5 yasinda kendi yatagonda yatabilen bir cocugun amme baba yataginda isi yok diye dusunuyorun. Olmamali. Oglum duygu somurusu yaparak kocami kandiriyor. Kocamda ogluma yaranabilmek icin istedigini yapiyor. Bu dan rahatsiz oldugumu dillendirdigim halde devam ediyor. Kavgalar surekli gecmiste yasananlar hakkindda donuyor. Cocuk meselesi ile baslayip tabiki.
Mesela ben istedigim gozlugu almisim o modelini begenmemis, nasil alirmisim.. istedigim pantolu satin almisim o istemiyormus bol paca giymemi. Universiteye baslamisim sonrada yarida birakmisim. Bu sebeplerin hepsi beni ilgilendiriyor. Elbette istedigim gozlugu alip begendigim pantolonu giyinecegim. Bu ne kontrol altina almak istemek. Ne benim ev kadinligimi ne anneligimi begeniyor . Onu kendi.den uzaklastiriyormusum istedigi seyleri yapmayarak. Beni ben ol.aktan cikarmaya calisyor. YADA problm bende ve ben herseye cok fazla tepki veriyorum ? Amaan cocuk alismissa bile yatsin yatakta kavga etmeye ne gerek var mi demeliyim. Alt tarafi gozluk keske almasaydimmi. Istemedigi pantolu ne giyinecemmi.
Kavga esnasinda bende bosan gitsin ozmn dedim madem bukdr begenmiyorsun. Evide satacam senide bosayacam diye gitti. Bir ara yakama yapisti oste sozlerimi cimbizla cekiyorsun ben oyle demek istemedom diyerek. Polisi ararim birak dedim birakmadi. Kurtulmaya calistikca dahada sıkki yapisti. Korkuyorum deyince birakti, aslinda korkmadim Biraz ajitasyon yaptim orda kabul ama ne bileyim. Hic tahammul edemiyorum davranislarina. Kontrol altina almqya calismasina. 30 yasinda bir kadin olarak rahat nefes almak istiyorum. Iyi yonleride vardir elbet hakkini yemeyelim simdi ama bu basi altina almasi nefes aldirmiyor

Son düzenleme:
Yabancı uyruklu musunuz?

Okuyamadım ama kocanız beş yaşındaki oğlumuza ne için yaranabilir Allah aşkına ben gece gündüz ağlıyorum bı evladım olsun diye bakın şuan kocam uyuyor ama ben ilaç kullandım ve ilişki süreci içinde olmamız lazım hamile kalmam için ama benim kocam uyuyor sinir krizi geçiricem bu ay da olmasa uyuduğu için değil kısmet değilmiş diyecek ve ne olacak olan benim kırılan umuduma olacak siz de oğlum yatağımda uyuyor diye kocanizla bosanin

Ay ne alaka?

Size karışması tamam bir sorun da arada kızım yanımıza gelir asla geri göndermem eşim şiddetle karşı çıksa bile ki tam tersi. Bu zamanları geçici olduğunu ergenlikte belki yüzünü görmeye bişe hasret kalırız diye düşünerek. Çocuk konusunda esneyebilirsiniz belki. Diğer konuları da kavgaya döndürmeye ne gerek var beğenmedin mi iyi tamam ben beğendm.. nasıl kavga çıkabiliyor ki bu sebeple?

Haklısınız, oğlunuz sizinle yatınca amaan ne var ama siz istediğiniz gözlüğü alınca kavga.

Sapla samanı karıştırmışsınız. Kadın o kadar şey anlatmış bu mu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…