Yabancı uyruklu musunuz?1 haftadir soddetli bir aydir orta soddetli kavgalar ediyoruz. Sebebi ise 5 yasindaki oglumun kendi yataginda yatabildigi halde bozim yatagimiza almasi.buna okdr tahammulum yokki. Yqni belkide kotu bir annelikle siclanacam ama 5 yasinda kendo yatagonda yatabilen bir cocugun amme baba yataginda isi yok diye dusunuyorun. Olmamali. Oglum duygu somurusu yaparak kocami kandiriyor. Kocamda ogluma yaranabilmek icin istedigini yapiyor. Bu dan rahatsiz oldugumu dillendirdigim halde devam ediyor. Kavgalar surekli gecmiste yasananlar haklinda donuyor. Cocuk meselesi ile baslayip tabiki. Mesela ben istedigim gozlugu almisim o modelini begenmemis nasil alirmisi.. istedigim pantolu satin almisim o istemiyormus bol paca giymemi. Universiteye baslamisim sonrada yarida birakmisim. Bu sebeplerin hepsi beni ilgilendiriyor. Elbette istedigim gozlugu alip begendigim pantolonu giyinecegim. Bu ne kontrol altina almak istemek. Ne benim ev ladinligimi ne anneligimi begeniyor . Onu kendi.den izaklastiriyormusum istedigi seyleri yapmayarak. Beni ben ol.aktan cikarmaya calisyor. YADA problm bende ve ben herseye cok fazla tepki veriyorum ? Amaam cocuk alismissa bile yatsin yatakta kavga etmeye ne gerek var mi demeliyim. Alt tarafi gozluk keske almasaydimmi. Istemedigi pantolu ne giyinecemmi.
Kavga esnasinda bende bsoan gitain ozmn dedim madem bukdr begenmiyorsun. Evide satacam senode bosayacam diye gitti. Bir ara yakama yapisti oste sozlerimi ci.bizla cekiyorsun ben oyle demek istemedom diyerek. Polisi ararim birak dedim birakmadi. Kirtulmaya calistikca dahada sıkki yapisyi. Korkuyorum deyince birakti. Biraz ajitasyon yaptim orda kabul ama ne bileyim. Hoc tahammul edemiyorum davranislarina. Kontrol altina almqya calismasina. 30 yasinda bir kadin olarak rahat nefes almak istiyorum. Iyi yonleride vardir elbet hakkini yemeyelim simdi ama bu basi altina almasi nefes aldirmiyor
Okuyamadım ama kocanız beş yaşındaki oğlumuza ne için yaranabilir Allah aşkına ben gece gündüz ağlıyorum bı evladım olsun diye bakın şuan kocam uyuyor ama ben ilaç kullandım ve ilişki süreci içinde olmamız lazım hamile kalmam için ama benim kocam uyuyor sinir krizi geçiricem bu ay da olmasa uyuduğu için değil kısmet değilmiş diyecek ve ne olacak olan benim kırılan umuduma olacak siz de oğlum yatağımda uyuyor diye kocanizla bosanin1 haftadir soddetli bir aydir orta soddetli kavgalar ediyoruz. Sebebi ise 5 yasindaki oglumun kendi yataginda yatabildigi halde bozim yatagimiza almasi.buna okdr tahammulum yokki. Yqni belkide kotu bir annelikle siclanacam ama 5 yasinda kendo yatagonda yatabilen bir cocugun amme baba yataginda isi yok diye dusunuyorun. Olmamali. Oglum duygu somurusu yaparak kocami kandiriyor. Kocamda ogluma yaranabilmek icin istedigini yapiyor. Bu dan rahatsiz oldugumu dillendirdigim halde devam ediyor. Kavgalar surekli gecmiste yasananlar haklinda donuyor. Cocuk meselesi ile baslayip tabiki. Mesela ben istedigim gozlugu almisim o modelini begenmemis nasil alirmisi.. istedigim pantolu satin almisim o istemiyormus bol paca giymemi. Universiteye baslamisim sonrada yarida birakmisim. Bu sebeplerin hepsi beni ilgilendiriyor. Elbette istedigim gozlugu alip begendigim pantolonu giyinecegim. Bu ne kontrol altina almak istemek. Ne benim ev ladinligimi ne anneligimi begeniyor . Onu kendi.den izaklastiriyormusum istedigi seyleri yapmayarak. Beni ben ol.aktan cikarmaya calisyor. YADA problm bende ve ben herseye cok fazla tepki veriyorum ? Amaam cocuk alismissa bile yatsin yatakta kavga etmeye ne gerek var mi demeliyim. Alt tarafi gozluk keske almasaydimmi. Istemedigi pantolu ne giyinecemmi.
Kavga esnasinda bende bsoan gitain ozmn dedim madem bukdr begenmiyorsun. Evide satacam senode bosayacam diye gitti. Bir ara yakama yapisti oste sozlerimi ci.bizla cekiyorsun ben oyle demek istemedom diyerek. Polisi ararim birak dedim birakmadi. Kirtulmaya calistikca dahada sıkki yapisyi. Korkuyorum deyince birakti. Biraz ajitasyon yaptim orda kabul ama ne bileyim. Hoc tahammul edemiyorum davranislarina. Kontrol altina almqya calismasina. 30 yasinda bir kadin olarak rahat nefes almak istiyorum. Iyi yonleride vardir elbet hakkini yemeyelim simdi ama bu basi altina almasi nefes aldirmiyor
Ay ne alaka?Okuyamadım ama kocanız beş yaşındaki oğlumuza ne için yaranabilir Allah aşkına ben gece gündüz ağlıyorum bı evladım olsun diye bakın şuan kocam uyuyor ama ben ilaç kullandım ve ilişki süreci içinde olmamız lazım hamile kalmam için ama benim kocam uyuyor sinir krizi geçiricem bu ay da olmasa uyuduğu için değil kısmet değilmiş diyecek ve ne olacak olan benim kırılan umuduma olacak siz de oğlum yatağımda uyuyor diye kocanizla bosanin
Kel alakaAy ne alaka?
Haklisiniz , mobilden yaziyum. Sinir ve stresten dikkat etmemisimOglonozo yotokta yotormayon buo yosta. Bi okusaydiniz keşke göndere basmadan, ben ne yazdım diye.
Sapla samanı karıştırmışsınız. Kadın o kadar şey anlatmış bu mu yani.Okuyamadım ama kocanız beş yaşındaki oğlumuza ne için yaranabilir Allah aşkına ben gece gündüz ağlıyorum bı evladım olsun diye bakın şuan kocam uyuyor ama ben ilaç kullandım ve ilişki süreci içinde olmamız lazım hamile kalmam için ama benim kocam uyuyor sinir krizi geçiricem bu ay da olmasa uyuduğu için değil kısmet değilmiş diyecek ve ne olacak olan benim kırılan umuduma olacak siz de oğlum yatağımda uyuyor diye kocanizla bosanin
Biz de mobilden yazıyoruz bajım☺.Haklisiniz , mobilden yaziyum. Sinir ve stresten dikkat etmemisim
Bravo bildinizKel alaka
Sap olan kocam çok sinirliyim şuanSapla samanı karıştırmışsınız. Kadın o kadar şey anlatmış bu mu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?