Bosanmak mi istiyorum ? Kocam mı narsist, ben mi tahammülsüzüm?

5 yasina kdr bende hep müsade ettim hatta uzun sure birlikte yattik , kardesi oldu kiskanmasin diye e.zirdigim surecte onuda aldim yatagimiza. Sonra tasindik yeni evde mobilyalarimiz gelmedigi icin birlikte kaldik. Ben kendi kimligi gelissin biraz daha oz givenli olsun diye yataginda yatmasini istiyorum. Ve belim agriyor geceleri rahat yatmak istiyorum birinin tekmesi olmadan. Cok deli yatiyor.
Karisma meseleside her yaptigim seyi ona inat olarak algiliyor. Onun isteklerine saygi duymadigimi dusunuyor . Mesela gozlugu aldigimda sorun yasamadik ama icine dert olmus herhalde her kavgada dillendiriyor. Veya pantolonda. Biz bir hayati paylasamiyoruz diyor sne hep kendi isteklerini yaomaya calisiyorsin. Bende anlamiyorum. Anlamadigimdan cikiyor problem zaten

Narsistliklik ne alaka anlamadım ayrıca. Böyle bir kelime öğrenip cümle içinde kullanmaya çalışıyor gibi bazı insanlar. Bu ara da narsistlik popüler.
Narsistligin ne demek oldugunu biliyorum. Narsist insanlarin ozelliklerinide biliyorum. Mesela manipulasyon ve gaslighting ki bunlarada ugradigimi dusunuyorum. Neden boyle bir tepki verdiniz ?

5 yasindaki cocuk neden duygu sömürüsü yapsin. Davranislariniz cok normal gelmedi bana asiri gerginsiniz

Öncelikle çocuğun yanında yatması ile başlayan polemiğin sizin yakanıza yapışmasıyla bitmesine üzüldüm.Bence çocuktan başka sorunlarda baş göstermiş evlilikte..

Çocukla ilgili kararları eşler ortak karar verip birlikte uygulamalı yoksa büyük sıkıntı..Çünkü 5 yaşında yatak sorunu 7 yaşında bambaşka bir durum çıkacak.Çocuk büyürken çözmeniz gereken başka durumlarda olabilir.Sürekli şiddetli kavga mı çıkacak?
Simdi dediğim gibi sizin bence başka sorunlarınız var diyalog ile çözmeye çalışın veya bir evlilik danışmanına başvurun yoksa yıpranırsınız çok diyeceğim ama eşiniz ne kadar buna uyum sağlar bilmiyorum..

Siz çocuk uyuyana kadar kıtap okuyarak biraz yanında kalarak yatağında uyumasını sağlasanız o arada çocuk eşinize bende sizinle yatayım demeden yatağında uykuya dalsa..Odasına en sevdiği çizgi film kahramanlı bir gece lambası alınsa belki o hevesle alışır....Bir korku veya destek nedenli istiyorsa bu konuyu uzmanla çözmeye çalışsanız en azından ailede gerginlik yaratan bir durum ortadan kalkmış olur ama işte size diyorum ama eşinizde yardımcı olmalı...

Yani pantalon ve gözlük konusunda evet yani..sonuçta kendinize istediğinizi alabilmelisiniz evlilik buna karışılması veya bunun sorun olması gereken bir kurum olmamalı...

Ya ben bu sitede şaşırtıcı derecede aynı konu üzerinden şikayetleri okudum ve çok üzücü ya. Hepsinin ortak noktası yani erkeğin eşine ettiği o söz '' bana yakışmıyorsun, güzel giyinmiyorsun, kilolusun dikkat et biraz, şunu giyme çirkin oluyorsun, ne biçim annesin sen, hiç kadın gibi değilsin'' vs.. arkadaş madem beğenmiyorsun niye evlendin? Hangi kafayla evlendin? Evliliği çocuk oyuncağı sanıyorlar herhalde. İşte bu yüzden sevgi olmadığını tabi en başta da saygının olmadığını düşünüyorum. Saygı olsaydı ilişkinin başında da sonunda da bunları yapamazlardı ama böyle edepsizce yetişen erkeklerden iyice tiksindim gerçekten. Bırak küçük konuları büyütmeyi aksine konuyu kapatmak ve ortamı yumuşatmak için uğraşır gerçekten değer veren bir insan. Birde tehdit etmeleri yok mu valla soğurum anında ben yatamam ki o kişiyle midem kaldırmaz benden bu kadar nefret eden kişinin kırıcı lafları ile ömür mü geçer. Birde insanlar asla değişmez her konuda bunu yazdım yazıyorumda Gerçekten böyle davranıyorsa devamı gelecektir ben boşanın kurtulun derim.

Benim şu an boşanma aşamasında olduğum eşimin davranışları ile tıpatıp aynı. Merak ettiğim bir şey var. Bu sorunları size söyledikten sonra küsüyor mu? Evi terk ediyor mu? Bunlar ileriki aşamaları.

Bırak küçük konuları büyütmeyi aksine konuyu kapatmak ve ortamı yumuşatmak için uğraşır gerçekten değer veren bir insan.
Bunu yapmazlar. Bunu yapsa erkek zaten ortada sorun kalmaz. Sorun böyle başlıyor zaten. Siz ee ne var bunda bu kadar büyütecek dersiniz o aksine sizi saygısızlıkla suçlar. Garip bir döngü ama öyle.

Bunu yapmazlar. Bunu yapsa erkek zaten ortada sorun kalmaz. Sorun böyle başlıyor zaten. Siz ee ne var bunda bu kadar büyütecek dersiniz o aksine sizi saygısızlıkla suçlar. Garip bir döngü ama öyle.
Oda doğru saygılı erkekten kavga etmesini bekliyorum D

Oglonozo yotokta yotormayon buo yosta. Bi okusaydiniz keşke göndere basmadan, ben ne yazdım diye.
Konuya saygısızlık etmek istemem çünkü bu mesaja kadar okumaya çalıştım. Okumaya çalıştım çünkü okuyamadım. Fakat bu mesaja gece gece attığım kahkahayı duymanız lazımdı. Muhteşemsin accessdenied

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…