Gidip uyandırın. Belki de çocuk istemiyordurSap olan kocam çok sinirliyim şuan
Gelip siz uyandırınGidip uyandırın. Belki de çocuk istemiyordur
Ramazan davulcusuna mi benziyoruz bizGelip siz uyandırın
Kocanıza sinirinizi neden bizden çıkartıyorsunuz. Gayet normal bir şey söyledimGelip siz uyandırın
Tövbe siteyşın gidip elin adamını mı uyandırcam ossurdu mu ağzının suyu mu aktı aboooRamazan davulcusuna mi benziyoruz biz
5 yasina kdr bende hep müsade ettim hatta uzun sure birlikte yattik , kardesi oldu kiskanmasin diye e.zirdigim surecte onuda aldim yatagimiza. Sonra tasindik yeni evde mobilyalarimiz gelmedigi icin birlikte kaldik. Ben kendi kimligi gelissin biraz daha oz givenli olsun diye yataginda yatmasini istiyorum. Ve belim agriyor geceleri rahat yatmak istiyorum birinin tekmesi olmadan. Cok deli yatiyor.Size karışması tamam bir sorun da arada kızım yanımıza gelir asla geri göndermem eşim şiddetle karşı çıksa bile ki tam tersi. Bu zamanları geçici olduğunu ergenlikte belki yüzünü görmeye bişe hasret kalırız diye düşünerek. Çocuk konusunda esneyebilirsiniz belki. Diğer konuları da kavgaya döndürmeye ne gerek var beğenmedin mi iyi tamam ben beğendm.. nasıl kavga çıkabiliyor ki bu sebeple?
Yok canım estağfurullah ama ben de ilk kez ilaç kullanmışım üç yıldır olmuyor zaten sinirlerim bozulduRamazan davulcusuna mi benziyoruz biz
Yurt disinda dogdum ve yasiyorum. Yazim hatasi ama benden kaynakli olayin tazeligi ile dikkat etmemisim . Duzenlerim yaziyiYabancı uyruklu musunuz?
Bacım bu konuda pantolon, gözlük ve 5 yaşında çocuktan bahsediyoruz, sen yeni konu aç istersen, kocam cima eylemiyii diyeYok canım estağfurullah ama ben de ilk kez ilaç kullanmışım üç yıldır olmuyor zaten sinirlerim bozuldu
Narsistligin ne demek oldugunu biliyorum. Narsist insanlarin ozelliklerinide biliyorum. Mesela manipulasyon ve gaslighting ki bunlarada ugradigimi dusunuyorum. Neden boyle bir tepki verdiniz ?Narsistliklik ne alaka anlamadım ayrıca. Böyle bir kelime öğrenip cümle içinde kullanmaya çalışıyor gibi bazı insanlar. Bu ara da narsistlik popüler.
Bize ne sizin ilacınızdan kocanızın uyumasından sinirinizden gidin kocanıza carlayınYok canım estağfurullah ama ben de ilk kez ilaç kullanmışım üç yıldır olmuyor zaten sinirlerim bozuldu
Ya ben bu sitede şaşırtıcı derecede aynı konu üzerinden şikayetleri okudum ve çok üzücü ya. Hepsinin ortak noktası yani erkeğin eşine ettiği o söz '' bana yakışmıyorsun, güzel giyinmiyorsun, kilolusun dikkat et biraz, şunu giyme çirkin oluyorsun, ne biçim annesin sen, hiç kadın gibi değilsin'' vs.. arkadaş madem beğenmiyorsun niye evlendin? Hangi kafayla evlendin? Evliliği çocuk oyuncağı sanıyorlar herhalde. İşte bu yüzden sevgi olmadığını tabi en başta da saygının olmadığını düşünüyorum. Saygı olsaydı ilişkinin başında da sonunda da bunları yapamazlardı ama böyle edepsizce yetişen erkeklerden iyice tiksindim gerçekten. Bırak küçük konuları büyütmeyi aksine konuyu kapatmak ve ortamı yumuşatmak için uğraşır gerçekten değer veren bir insan. Birde tehdit etmeleri yok mu valla soğurum anında ben yatamam ki o kişiyle midem kaldırmaz benden bu kadar nefret eden kişinin kırıcı lafları ile ömür mü geçer. Birde insanlar asla değişmez her konuda bunu yazdım yazıyorumda1 haftadir siddetli, bir aydirda orta siddetli kavgalar ediyoruz. Sebebi ise 5 yasindaki oglumun kendi yataginda yatabildigi halde, bizim yatagimiza almasi.
Buna okdr tahammulum yokki. Yani belkide kotu bir annelikle suclanacam ama 5 yasinda kendi yatagonda yatabilen bir cocugun amme baba yataginda isi yok diye dusunuyorun. Olmamali. Oglum duygu somurusu yaparak kocami kandiriyor. Kocamda ogluma yaranabilmek icin istedigini yapiyor. Bu dan rahatsiz oldugumu dillendirdigim halde devam ediyor. Kavgalar surekli gecmiste yasananlar hakkindda donuyor. Cocuk meselesi ile baslayip tabiki.
Mesela ben istedigim gozlugu almisim o modelini begenmemis, nasil alirmisim.. istedigim pantolu satin almisim o istemiyormus bol paca giymemi. Universiteye baslamisim sonrada yarida birakmisim. Bu sebeplerin hepsi beni ilgilendiriyor. Elbette istedigim gozlugu alip begendigim pantolonu giyinecegim. Bu ne kontrol altina almak istemek. Ne benim ev kadinligimi ne anneligimi begeniyor . Onu kendi.den uzaklastiriyormusum istedigi seyleri yapmayarak. Beni ben ol.aktan cikarmaya calisyor. YADA problm bende ve ben herseye cok fazla tepki veriyorum ? Amaan cocuk alismissa bile yatsin yatakta kavga etmeye ne gerek var mi demeliyim. Alt tarafi gozluk keske almasaydimmi. Istemedigi pantolu ne giyinecemmi.
Kavga esnasinda bende bosan gitsin ozmn dedim madem bukdr begenmiyorsun. Evide satacam senide bosayacam diye gitti. Bir ara yakama yapisti oste sozlerimi cimbizla cekiyorsun ben oyle demek istemedom diyerek. Polisi ararim birak dedim birakmadi. Kurtulmaya calistikca dahada sıkki yapisti. Korkuyorum deyince birakti, aslinda korkmadim Biraz ajitasyon yaptim orda kabul ama ne bileyim. Hic tahammul edemiyorum davranislarina. Kontrol altina almqya calismasina. 30 yasinda bir kadin olarak rahat nefes almak istiyorum. Iyi yonleride vardir elbet hakkini yemeyelim simdi ama bu basi altina almasi nefes aldirmiyor
Benim şu an boşanma aşamasında olduğum eşimin davranışları ile tıpatıp aynı. Merak ettiğim bir şey var. Bu sorunları size söyledikten sonra küsüyor mu? Evi terk ediyor mu? Bunlar ileriki aşamaları.Karisma meseleside her yaptigim seyi ona inat olarak algiliyor. Onun isteklerine saygi duymadigimi dusunuyor . Mesela gozlugu aldigimda sorun yasamadik ama icine dert olmus herhalde her kavgada dillendiriyor. Veya pantolonda. Biz bir hayati paylasamiyoruz diyor sne hep kendi isteklerini yaomaya calisiyorsin. Bende anlamiyorum. Anlamadigimdan cikiyor problem zaten
Bunu yapmazlar. Bunu yapsa erkek zaten ortada sorun kalmaz. Sorun böyle başlıyor zaten. Siz ee ne var bunda bu kadar büyütecek dersiniz o aksine sizi saygısızlıkla suçlar. Garip bir döngü ama öyle.Bırak küçük konuları büyütmeyi aksine konuyu kapatmak ve ortamı yumuşatmak için uğraşır gerçekten değer veren bir insan.
Oda doğru saygılı erkekten kavga etmesini bekliyorumBunu yapmazlar. Bunu yapsa erkek zaten ortada sorun kalmaz. Sorun böyle başlıyor zaten. Siz ee ne var bunda bu kadar büyütecek dersiniz o aksine sizi saygısızlıkla suçlar. Garip bir döngü ama öyle.
Konuya saygısızlık etmek istemem çünkü bu mesaja kadar okumaya çalıştım. Okumaya çalıştım çünkü okuyamadım. Fakat bu mesaja gece gece attığım kahkahayı duymanız lazımdı.Oglonozo yotokta yotormayon buo yosta. Bi okusaydiniz keşke göndere basmadan, ben ne yazdım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?