mimoz_a Unutursam Fısılda ! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 5.184 1.755 448 15 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eslemelif #21 boşanmak evet çok zor ama geçici bir süreç... 3 - 5 ay ağlarsın, bilemedin bir sene ama ya bir ömür ağlarsan???
boşanmak evet çok zor ama geçici bir süreç... 3 - 5 ay ağlarsın, bilemedin bir sene ama ya bir ömür ağlarsan???
K kdf Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2014 103 101 103 34 15 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eslemelif #22 Amin canım teşekkür ederim hemen okuycam her ikisinide akşama da suyu içer umarım kısa zamanda pişman olur Allah'ın izniyle
Amin canım teşekkür ederim hemen okuycam her ikisinide akşama da suyu içer umarım kısa zamanda pişman olur Allah'ın izniyle
maviyesiltuna hep tatlı yoktur hayatta tuzlu ve ekşi vardır. Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2014 3.854 2.413 408 15 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eslemelif #23 kdf .!.: Amin canım teşekkür ederim hemen okuycam her ikisinide akşama da suyu içer umarım kısa zamanda pişman olur Allah'ın izniyle Genişletmek için tıkla... canım yemek yiyorsa evde yemeginede okuyabilirsin güzel haberlerini bekliyorum :)
kdf .!.: Amin canım teşekkür ederim hemen okuycam her ikisinide akşama da suyu içer umarım kısa zamanda pişman olur Allah'ın izniyle Genişletmek için tıkla... canım yemek yiyorsa evde yemeginede okuyabilirsin güzel haberlerini bekliyorum :)
nazlideniz Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2013 7.360 6.944 248 15 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eslemelif #24 eslemelif .!.: Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldm yardminiza ihtiyacm war.cok bunaldm 8 senedr icinden cikamadgm bi ewlilik.saygi yok haliyle sewgide yok.hakaret küfür azarlama tersleme elestiri herseye sinirlenme war.muhabbet dertlesmek paylasm yok.göz yasi war gulucukler yok.ama diyorm ya bosanmak daha zorsa.... Genişletmek için tıkla... Sabır derken,neye sabaredeceksin.Hakaret küfür var.saygı sevgi yok.
eslemelif .!.: Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldm yardminiza ihtiyacm war.cok bunaldm 8 senedr icinden cikamadgm bi ewlilik.saygi yok haliyle sewgide yok.hakaret küfür azarlama tersleme elestiri herseye sinirlenme war.muhabbet dertlesmek paylasm yok.göz yasi war gulucukler yok.ama diyorm ya bosanmak daha zorsa.... Genişletmek için tıkla... Sabır derken,neye sabaredeceksin.Hakaret küfür var.saygı sevgi yok.