Ailem arkamda ama onlarnda maddi durumu cok iyi degl senin kararı n Diyolar.ben calismiyorm.ama en cok dusundgm nokta kizim 7 yasinda we babasina düşkün. .dört bes kere ewi terk ettm sözler werdi döndm ama olmaynca olmuyo iste offff.anti depresan kullancm dedi ama bir ay icti bıraktı o bir ay daha sakin gbiydn dyorm yok ićmiyo yinede napacam bilemiyorm.sewgm zaten bitti asiri sogdm ama yinede kizm icin yurutecektm biraz saygili olmayi basarabilseydiKimsen yok mu arkanda duran o zaman daha zor çocuk varsa daha da vahim mesleğin yoksa ev hanımıysan için içinden çıkamadan evliliğine devam ediyorsun keşke kadınlar içinde devlet birşeyler yapsa Maaş bağlasa ev verse yurt dışındakiler gibi o zaman kendini Çaresiz hissetmezsin Allah yardımcın olsun
Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldm yardminiza ihtiyacm war.cok bunaldm 8 senedr icinden cikamadgm bi ewlilik.saygi yok haliyle sewgide yok.hakaret küfür azarlama tersleme elestiri herseye sinirlenme war.muhabbet dertlesmek paylasm yok.göz yasi war gulucukler yok.ama diyorm ya bosanmak daha zorsa....
Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldm yardminiza ihtiyacm war.cok bunaldm 8 senedr icinden cikamadgm bi ewlilik.saygi yok haliyle sewgide yok.hakaret küfür azarlama tersleme elestiri herseye sinirlenme war.muhabbet dertlesmek paylasm yok.göz yasi war gulucukler yok.ama diyorm ya bosanmak daha zorsa....
Ewet sizde aynen bizi anlatmişsnz.ben ne yapacam bilmyorm ya bosanmak daha zorda diye katlaniyorm bu sacmaliga.yani aslında ben çok biseyde istemyorm oyle cicekler surprzler flan değil. Sadece saygı istiyorm haddini bilsn istiyorm birazda paylaşım muhabbet yani.o zaman zaten degerde wermis olmaz mi? Olur.bana yeter.Valla arkadaşım sanki bizim evliliğimizi anlatmissin.bende 9 senelik evliyim düşünüyorum hangisi daha zor diye.eşim insan olarak kötü biri değil çevresindeki herkes onu çok sewer namazında niyazinda.evden ise iişten eve.ama yok olmuyor olmuyor anlaşamıyordu işte.o kadar hissettiklerini anlatıyor konuşuyorum yok sanki duvar ya.anlamıyor yada istemiyor.ilgisizlikten değersizlikler biktim.en ufak biseyde sinirlenir hemen işi hakarete döker.başkalarıyla yada ailesiyle bi sorun olsa beni tutmaz susar.falan falan..halbuki evlenirken tek istediğim huzur dolu bi yuva.para olsun ev araba olsun bunlarda hiç gözüm yoktu.olmadı olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?