Boşanmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi DSB92
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizinle alakası yok, ben kendi kendime üzülürüm oyle bazi konulara :) ama burda bir sey hissedemedim, haksiz olmamaniza rağmen gidip milletin poposunu kaldirmissiniz, umarim dogru yolu cabucak bulursunuz.
Gerci anneniz bile arkanizda duramamis, o lafi soyletmis size, yiyip oturmussunuz ikiniz de, kaldirabilcegim ve sonrasinda o lafi edenden ozur dileyeceğim bir durum diil bu, (siz egitememissiniz, ben bu kadar egittim ) insana edilecek ve bir insanin sakin kalacagi bir sey diil, onu yiyip oturan her seyi de yer yutar oturur gibi ya bilemiyorum.

şu an eleştirdiklerinizden farklı bir kişilikte değilsiniz. Siz kimsinizde anneme yiyip oturmuş diyorsunuz hay sizin ben bakış açınıza yorumunuza tüküreyim. Diliyorum Allah’tan öyle laflar yutun ki . .

şu an eleştirdiklerinizden farklı bir kişilikte değilsiniz. Siz kimsinizde anneme yiyip oturmuş diyorsunuz hay sizin ben bakış açınıza yorumunuza tüküreyim. Diliyorum Allah’tan öyle laflar yutun ki . .
bbedduaya gerek yok:) bu tavrınızı annenize kadar sayan esinize gösterin lutfen.
Esinize sen kimsin de anneme oyle diyorsun demek yerine haklisin demissiniz bize gelince massallah, ben de bunu anlamıyorum arkadas :)

bbedduaya gerek yok:) bu tavrınızı annenize kadar sayan esinize gösterin lutfen.
Esinize sen kimsin de anneme oyle diyorsun demek yerine haklisin demissiniz bize gelince massallah, ben de bunu anlamıyorum arkadas :)
Demediğimi ne biliyorsun be sen ? Bu çok bilmiş ukala tavırlarınızla egonuzu tatmin edeceğiniz tek yer burası heralde. Üf aman kendi çapınızda eğlenin hadi

Yoo ego tatmin etmiyorum. Sizin konunuz üzerinden nasil bir ego tatmini yapabilirim anlamadim Ahkam da kesmedim ayrica. Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz anlamadim onu da. Doğru ilişki, Doğru yaşamak nedir onun örneğini verdim sadece. Siz böyle insanlar olduğuna inanmadığınız icin var olduğunu söyledim.

Madem böyle cevaplar verebiliyorsunuz, insanlara beddualar edip çıkışabiliyorsunuz. Kayinvalidenizle tartıştınız diye , eşinizin burnunuzdan getireceğini düşünerek evden kaçmayıp böyle çat çat cevaplar verseydiniz.
Size bitirelim deyip annenize laf söyleyen, sizi günlerce aramayan eşinizin yanina dönüp birsey olmamış gibi davranacağınıza bu tavrınızı ona gösterseydiniz. Haklı olduğunuz konuda özür dileyip eve dönüp eşinizin soğuk davranıp kurallar koymasını beklemeseydiniz.

Doğruları duymak zorunuza gittiğinden hırçınlaşıyorsunuz farkındayım ama bunu yapacağınız insanlar bizler degil kendinizi ezdirdiginiz insanlar olursa bir kazancınız olur belki.

Hayir bir de anneye üzüldüm ben, bes para etmez heriften isittigi lafa bak kadinin, kadin da biliyor muhtemelen kizinin huyunu suyunu, geri doner tatsizlik yasamasin benim yüzümden diye susayim demistir heralde.

Hayir bir de anneye üzüldüm ben, bes para etmez heriften isittigi lafa bak kadinin, kadin da biliyor muhtemelen kizinin huyunu suyunu, geri doner tatsizlik yasamasin benim yüzümden diye susayim demistir heralde.
kaç hesabınız var bilmiyorum cevabı beğenmeyince şikayet ediyorsunuz :) sizlerle uğraşamayacağım gerçekten yine söylüyorum en iyi sizsiniz en çok siz

Bu saatten sonra bence arama sorma hiç bı şekilde.hiç kimsenin yanında iyi veya kötü eşinin ve ailesinden bahsetme. Gizemli kal onu bunu bahane edip arama ne olursa olsun.
eşin ararsa tlfonuna bak olumlu konuşursa gel Görüselimde
yaptğın hata varsa özür dile
Rahatsız olduğun ve sana yapılan saygısızlıkları sakin
bir şekilde eşinle paylaş.
Hala seni suçlayıcı konuşursa bu şekilde ben bu yuvayı devam ettiremem deyip az ve öz konuş oradan ayrıl. Sonraki aramalarında tlfonu hemen kaldırma seni kaybedeceğini anlasın seven erkek eşini kaybedeceğini anlarsa hemşimdi özür diler hemde ilerde senin rahatsız olduklarını birdaha yapmaz.
Özürdilemeden hatasını anlamadan geri gidersen ,bu sana yapılan yanlışlar kat kat büyür bu davranış ileriki hayatında. saygısızlıkların önünü kesmiş olursun.

Maalesef aradığında geldim eve , pazartesi boşanma davası açacağız

Eşin olumlu konuşmuyormu .
Oda boşanalımmı diyor.
Üzülme hiç belli olmaz Sondakika hatasını anlar geri adım inşaalah.
Geldiğimde gayet iyiydik. Sonra bu konu açıldı yine bende hatam olmadığını vs söyledim sonra da boşanmak istediğimi söyledim.Ertesi gün hiç o konuşmayı yapmamışız gibi davranmaya çalışınca ben yine isteğimi hatırlattım ardından büyük tartışma yaşadık , dilekçeyi hazırladık. Şu an o da kararlı görünüyor. Kol kangren olduysa kesmek lazımmış. Dileğiniz için çok teşekkür ederim

Hakkınızda hayırlısı canım.
RABBİM Yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun. Zor bir süreç Allah yardımcın olsun.
Altınlada gelince eğer ki düğün kasetinizde sana takılan altınlar görünüp sayılıyorsa üzerine takılan ne kadar ziynet varsa, ve bir de mehir olarak adama bir evrak imzalattıysan korkma git davayı aç drvlet senin adına ondan tahsilatını alıyır ve sana veriyor. İnsatgmrada @cenkercaltekin diye bir boşanma avukatı var. Onun sayfasına bak bunlarla ilgili bir çok bilgi paylaşmış.

Ve bence çok durma çocuk olursa bir daha bırakamazsın onu. Şuan aranızfs bir bağ yok. Çocuk olunca seni çocuğun gözünde de saygını düşürecem değersiz kılacaj ve çocuk sana saygı duymayscsk. Boşanmak en doğru karar gibi duruyor.

Eşinin annesi kötücül bir kadın. Bu kadına karşı yapabileceğin en iyi şey max mesafe koymak, sohbet düzeyini havadan sudan konulara indirmek. Kadın tehlileli. “Bir de senden dinlemek istedim” ayağını da yeme. Olgun ve iyi niyetli bir anne/ kayınvalide “oğlum eşinle sorunlarını ancak onunla konuşarak çözebilirsin, bana anlatma bunları” der. İlgi manyağı pislik kadın, nefret ediyorum böylelerinden. Eften püften sebeplerle evliliğin bitişine sebep oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…