- 4 Ağustos 2023
- 130
- 14
- 13
- Konu Sahibi lxldurittolxl
-
İyi olduğumuz zamanları özlüyorum sanırım ilk tanıştığımız halini falanNeler yaşadınız diye sormak, seviyorum ama çok kötü şeyler yaşadığımın farkındayım diyen birine anlamsız olur diye sormuyorum.
Alanınızı bırakmak, belirsizlik sizi korkutuyor belki de -ki hala seviyorsanız size kötü şeyleri yaşatan insanı psikolojiniz normal olmayabilir, uzman desteği almanızı tavsiye ederim. Bir insan değersiz olduğu yerde, değersiz hissitirilen yerde nasıl seviyorum lafını kullanabilir, diğer yanı kalmak isteyebilir ki? Sağlıklı bir düşünce değil. Kendinize değer vermeye çalışın.
E o da beynimizin oyunu. Ayrılığın aşamalarında bu oluyor zaten, iyi ve güzel anları hatırlayıp "eskisi gibi olabilir miydik" diye düşünmek ya da o anıları hatırlayıp, o kişiyi özlemek.İyi olduğumuz zamanları özlüyorum sanırım ilk tanıştığımız halini falan
Evt bunu düşündüğüm için boşandım ben de ama nasıl atlatıcam bilmiyorumE o da beynimizin oyunu. Ayrılığın aşamalarında bu oluyor zaten, iyi ve güzel anları hatırlayıp "eskisi gibi olabilir miydik" diye düşünmek ya da o anıları hatırlayıp, o kişiyi özlemek.
Ama dediğiniz gibi iyi olduğunuz zamanları özlüyorsunuz, o son adamı değil.
Ama o ilk tanıştığınız zamanlarda değil demek ki!İyi olduğumuz zamanları özlüyorum sanırım ilk tanıştığımız halini falan
Neden boşanıyorsunuz ana sebep ne? Fiziksel ya da psikolojik şiddet,aldatma? Kaç yıllık evlisiniz ?Boşanıyorum sürekli ağlayasım geliyor nefesim daralıyor birlikteyken çok kötü şeyler yaşadım yine de eşimi seviyorum bunu anlayamıyorum. Birlikte olmuyor ama bir kez daha mı deneseydim diyorum evleri ayırdık şu an çok özlüyorum ya hemen başkasını bulur onu severse diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Nasıl atlatırım bilemedim ama dönersem de yaşadıklarımı yediremiyorum aklımdan çıkmıyor. Çok toksik bir ilişki. Tavsiyelere açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?