Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hırpalama yüzünden boşan tabiki ama sevilmedigin yere niye gidiyorsun izne ? Bazı kadınlarımız da milletle küsüp evinde hanım hanım oturmak yerine kavga ortamına gitmeye çok bayılıyor. Eşim illa götürüyor dersin şimdi de. Kolundan çekip götürecek hâli yok dimi ? Evine geldiklerinde de son derece soğuk ama saygılı davranirsin olur biter.
Hırpalama yüzünden boşan tabiki ama sevilmedigin yere niye gidiyorsun izne ? Bazı kadınlarımız da milletle küsüp evinde hanım hanım oturmak yerine kavga ortamına gitmeye çok bayılıyor. Eşim illa götürüyor dersin şimdi de. Kolundan çekip götürecek hâli yok dimi ? Evine geldiklerinde de son derece soğuk ama saygılı davranirsin olur biter.
Küslük yok ki ailesi böyle birbirlerininş yiyorlar ama yok geçmiyorlarda.. Dedim ben kahvaltıyı evde yapıcam yok ailesine gidilecekmiş hergün vs.. Susup oturunca da kavga çıkıyor ben onlara alışmamışım ben soğuk muşum