öğretmen olduğum için önce nikah oldu benim yaşayacağımız şehre gelmem için 4 ay sonra da düğün olacaktı bu 4 ay süresince birlikte yaşadık işte ev işlerini filan halletmeye çalıştık düğün aşamasında bi kavgadır koptu ailesi hiç aramadı ama babsı onun yerine gidip sağolsun!!! bana boşanma davası açmayı bildi annemlerde istemiyordu onu zaten ama benim enteresandır ailesiyle aram çok iyiydi ona rağmen bana dava açtı babası!!! bi kavga nedeniyle boşanılır mı evlenince insan hiç mi kavga etmeyecek saçmalama kendine gel filan dedim ama adamı kim tutar coştukça coştu :S sonunda beni de bıktırdı amaan sende diyecek duruma geldim ancak aylar sonra tekrar arayınca belki de o da sakinleşmiştir adam ondan aramıştır filan diye düşündüm ama nerdeee aynı kafa devam ediyor![]()
çok enteresan yaaa..boşanma davasını babasımı açtı? şe......z diyeceğim olmuyor...bence müthiş bir aile aslında baba baskısı var....araması aslında barışma istediğinin göstergesi..ama ne bileyim seninki biraz fazla nazlıymış gibi geldi