Boşanmak üzere olduğum eşime doğum günü mesajı atsam mı atmasam mı ?

öğretmen olduğum için önce nikah oldu benim yaşayacağımız şehre gelmem için 4 ay sonra da düğün olacaktı bu 4 ay süresince birlikte yaşadık işte ev işlerini filan halletmeye çalıştık düğün aşamasında bi kavgadır koptu ailesi hiç aramadı ama babsı onun yerine gidip sağolsun!!! bana boşanma davası açmayı bildi annemlerde istemiyordu onu zaten ama benim enteresandır ailesiyle aram çok iyiydi ona rağmen bana dava açtı babası!!! bi kavga nedeniyle boşanılır mı evlenince insan hiç mi kavga etmeyecek saçmalama kendine gel filan dedim ama adamı kim tutar coştukça coştu :S sonunda beni de bıktırdı amaan sende diyecek duruma geldim ancak aylar sonra tekrar arayınca belki de o da sakinleşmiştir adam ondan aramıştır filan diye düşündüm ama nerdeee aynı kafa devam ediyor :(

çok enteresan yaaa..boşanma davasını babasımı açtı? şe......z diyeceğim olmuyor...bence müthiş bir aile aslında baba baskısı var....araması aslında barışma istediğinin göstergesi..ama ne bileyim seninki biraz fazla nazlıymış gibi geldi

ayrılma gerkçeniz gerçekten çok anlamsız.ortada elle tutulur bir sebep göremedim ben
ama eşin boşanmaya kararlıymış en doğrusu mesaj atmaman bencede

haddinden fazla nazlı ve ben bu kadar nazlı bir erkekle yapıp yapamayacağımı sorgulamaya başladım bi süre sonra şükür o günler geçti artık ne bileyim doğum günü yakın ya hani öyle bi estiler onu hatırladığımı bilsin istiyordum ama sağolun kızlar sayenizde kendime geldim

haddinden fazla nazlı ve ben bu kadar nazlı bir erkekle yapıp yapamayacağımı sorgulamaya başladım bi süre sonra şükür o günler geçti artık ne bileyim doğum günü yakın ya hani öyle bi estiler onu hatırladığımı bilsin istiyordum ama sağolun kızlar sayenizde kendime geldim

doğum günü yakın olduğuna göre bu bir AKREP olsa gerek her ne yaşandıysa bir akrebi ikna etmek çok zor ..ama akrepler çok tutkulu olur...başkasını kolay kolay sevemezler.....çok üzgünüm ama sonuna kadar bekle bence

asiyim haklısın akrep dediğim gibi hayırlısı olsun.Maksimen atmıyacağım kararım o yönde bakalım

Ben atmamıştım.
bence gereksiz.
evlilik bitmiş,bütün özel şeyler bitmiş,
özel gün doğum günü olsa ne olur.
bir hafta sonra evlilik yıldönümünüz olsa mesaj atarmıydın ?.
hayır çünkü hiçbirşeyin kutlanma anlamı kalmamış.

haklısınız kesinlikle ama maalesef benim eşimin psikolojik sorunları var sanırım o barışmıyor çok mücadele ettim ben bitmemesi için istemedi şimdi aradan aylar geçtikten sonra beni aradı görüştük yine hiç bir şey söylemedi benim pişman olacağım bi şey kalmadı elimden geleni yaptım bitmemesi için o istedi şu an hala beni sevdiğini söylüyor ama birlikte olmak için de hiç bir şey yapmıyor maalesef şubat 15 de davamız var bitecek

Madem durum böyle atma tabii.

yok atma zaten atmayacakmışsın. boşver. sorun biraz büyükmüş. babası dava açmış, kocan olacak adamda armut toplamış maşallah. böyle adamdan koca olmaz zaten. yol yakınken bitmiş iyi olmuş.

Böyle arada derede kalan adamlar deli ediyor beni.
Sahiplenmeyi bilmedikleri gibi, ayrılmayı da beceremiyorlar.
Hala seviyormuş, peki neyi bekliyormuş.
Böyle bahanelerle oyalamayın kendinizi.
Mesaj da atmanıza gerek yok açıkçası.

Ben ayrıldıktan sonra erkek arkadaşıma msj atmıştım nezaketen bile teşekkür ederim demedi.Msj atarsınız adam hiç tepki göstermez ya da tam tersi kötü tepki gösterir daha çok canınız yanar.Ben sevgiliyken bile kaç sene geçti hala unutmadım.Boşverin ha doğmuş ha doğmamış bu tipler size mutluluk getiremedikten sonra doğmasının da pek anlamı yok

Gerçektende bir insan iyi günde kötü günde eşinin arkasında duracak.Ben konuştum olmadı.annemin evine gittim.geldiğinde altınları sordu.ben eşimi seviyorum deyip yuvasını kurtarmaya çalışmadı.böyle erkekler için neyi bekliyeceksin ne için çaba göstereceksin.
hakkında hayırlısı çok zor bende nikah yapıp tayin istedim yanına geldim.hep kendimiz temizledik yerleştirdik evimizi.bizim de düğün esnasında çıkn tartışmalar oldu.bunu unutmak yerine hep düğünde şu oldu bu oldu dedi.yani nasıl başlarsa öyle devam ediyo.inşallah en doğru kararı verirsin...

Bir akrep bir karar aldıysa o kendi kararıdır. Bundan emin ol.sana bir nedenden kinlenmiştir.Kimse bir akrebi kendi fikri olmayan bir şeye ikna edemez.bence ailesini suçlamayı bırakıp onun sana oynadığı küçük oyuna göz at.Senden kurtulmak istemiş.Çok özür dilerim ama yapmış bunu. Onu asla arama.gelirse kabul etme. Ulaşılabilir olduğunu düşünmesin.Belki geleceği varsa da şansını kaybetmiş olursun.hayatına devam et. Bir akrebi kendisi olmadan yaşayacağına inanmak kadar hiçbirşey üzemez.

doğum günü yakın olduğuna göre bu bir AKREP olsa gerek her ne yaşandıysa bir akrebi ikna etmek çok zor ..ama akrepler çok tutkulu olur...başkasını kolay kolay sevemezler.....çok üzgünüm ama sonuna kadar bekle bence

Bende bir akrebim evet kolay kolay sevemeyiz ama bittiysede bitiyor nedense.İntikam yönümüzde kötüdür.Ben hep intikam aldım bitirirken hiçte canım acımadı ama canını acıttım.
Sitedeki tek iyi akrep Sinopenin eşi ama o da fake akrep heralde sırnaşık şey

Herkes atma demiş ama hayatımızda çok da yer etmemiş eşe,dosta, akarabaya bile doğum gününde mesaj atmıyor muyuz? Bişeyler paylaşmışsın ve bitmiş, arada nefret yok anladığım kadarıyla "yüzünü görmek istemiyorum" gibi bir durum da yok. Bu nedenle bence yaşananların hatırına örneğin, "Doğum günün kutlu olsun, hayatında mutluluklar dilerim." gibisinden herhangi birine de atabileceğin sıradan ve fazla büyütülmeyecek bi mesaj atabilirsin.

bence dogum gunu mesajı yolla cok sıcak bir mesaj olmazsa zaten oda barısma vs gibi bir istedigin oldugunuda algılamaz

Canim evliymisiniz simdi dogru ya dogru yorum yapmak lazim eger sevgili olsaydiniz def et gitsin derdim... Ama ortada bir evlilik var neden hala birbirinizi cok severken ayrilik düsünüyorsunuz... Seni nasil ne sekilde kirdi bilmiyorum fakat bence her seye ragmen yinede birbirinize bir sans daha verin her kirilmada ayriliga giderse yollar hic evli kalmaz dünyada heralde.. Ama dedigim gibi ne sekilde kirdi bilmiyorum belki cok kötü bir sekilde kirildin sende hakli olabilirsin simdi ne desem yanlis oladabilir o yüzden sen iyi düsün öyle karar ver... Bence At Mesaj ne olacak ki alti üstü bir mesaj... Acaba ne cevap verecek sana...

mrb arkadaşlar uzun süredir yazılanları okuyordum bende yazayım dedim akıl alabilecek kimsem yok.Şimdi sizden fikrinizi istediğim konu maalesef ayrılıyoruz eşimle artık kabullendim çok canım yanmıyor ama hala onu seviyorum o da beni seviyor en azından öyle söylüyor eşimin doğum günü yaklaşıyor acaba o gün ona msj atıp doğum gününü kutlasam mı?? Acaba aklına tekrar barışmak istediğim filan gelir mi çünkü benim öyle bir amacım yok çok kırdı beni :( ama doğum gününde onu hatırladığımı bilsin de istiyorum bilmiyorum ne yapacağımı.Fikirleriniz nedir bu konuda yerimde olsanız atarmıydınız msj

ben olsam atmazdım

bende çok kötüyüm heraldekötükedihüso asla atmazdım bide o sinirden doğumgünü kesin hatırlamazdımfisfisfis

Back
X