Boşanmak üzere olduğum eşime doğum günü mesajı atsam mı atmasam mı ?

maalesef biz bittik hayırlısı böyleymişi demek ki denemeyi yanında olmayı çok istedim çok yalvardım zamanında ailesi niye bu işin içine girdi anlayamadım zaten çünkü beni çok severlerdi :)) yazık ailecek iki yüzlülermiş demek ki.Beni aramaz msj atmasam da aramaz çünkü kendince beni yalvartmayı istiyordu arkadaşlar gerçekten böyle inanmak istemiceksiniz belki ama yalvarmamdan kendince bi haz duyuyor adam aramıcam zaten ne hali varsa görsün bundan sonra beni ilgilendirmiyor

Bu gün vereceğin doğru karar yarın keşke demene engel değil. Keşkeler sonunda doğru karar verirmiyiz ki ???
bu face deki resminin altında yazan söz :S delirtecek bu adam beniiii

Eşinin kafası oldukça karışık. Ben de eşimle aynı durumdayım, o da face'ine bu tip kararsız saçma yazılar yazıyor oradan biliyorum. Ama böyle şeyler yazması ayrılmak istemediğini göstermez malesef. Eşin bir şekilde ayrılmanın daha hayırlı olduğuna kendini inandırmış. Sen zaten elinden geleni yaptığını yazmışsın. En iyisi artık yavaş yavaş ayrılığı kabullenmeye çalışmak ve ondan bir hamle beklemek.

yok beklemiyorum hamle filan onu seviyorum bunu her zaman söyleyeceğim ama artık ben onu kafamda bitirdim dediğim gibi doğum gününde msj atsam mı atmasam mı diye msj yazmıştım ilk msjımda da dediğim gibi geri dönmeye çalıştığımı sanmazsa atarım msj ı diye çünkü geri dönmek istemiyorum

hem kendisi hem ailesi hem ailem hepsi çok yordu beni evlilik önemli bi kurum kabul ediyorum ama daha başında böyle oluyorsa değmez kimse benden değerli olmamalı diye düşündüğüm için istemiyorum

Dün size bunu yazmistim, tekrar okuyun lütfen:

Birbirinizi sevdiginiz halde neden ayrilacagini anlamis degilim.
Esiniz psikolojik sorunlari oldugunu yazmissin. Benim anladigim kadariyla ailesi bunun farkinda ve esine beyin yikamasi uyguluyorlar.
O yüzden ben sizin yerinizde olsaydim bizi ayirmak isteyenlere inat esimin psikolojik destek aklasini saglardim. Cünkü o zaman belki her sey hallolur. Madem birbirinizi seviyorsunuz bunu denemeye degmez mi? Denerseniz en azindan ileride pisman olup "keske deneseydik" demezsiniz...

Ya ben sizin durumunuza cok üzüldüm. Eger gercekten psikolojik sorunu varsa, kendisi suan bulunduguz durumun tam farkinda bile degildir.
Ailesi ise bunun farkinda ve sizi ayirmak istedikleri icin ogullarini dolduruyor olabilir.
Siz sadece iyi gün icin degil, kötü günde de yaninda olmak icin evlenmediniz mi? Psokolik destek alsa belki her sey düzelebilir.

Ya lütfen psikolojik destek alip deneyin :Saruboceq:
Belki o zaman her sey düzelir senağlama

çok sağol maviş87 ama ben psikolojik sorunları var sanırım demiştim :) yani öyle bi şey varsa bile tıbben kanıtlanmamış bi şey ki bence kesinlikle var.Dediğim gibi ben elimden geleni yaptım ona ben seni annen gibi seviyorum derdim herhalde bana dediklerini annesine söylese o bile silerdi onu

İnsanları psikoloğa, evlilik danışmanına v.b. gitmeye ikna etmek de çok çok zordur ayrıca. Keşke kabul etseler gitmeyi ama genelde direnirler.

Ama yelizze bunu teklif etmemis ki galiba. Belki teklif etse esi kabul eder ve her sey düzelebilir...

valla o bana hakaret etmekten başka bi şey söylemedi diyorum ya aylar sonra sabahın 6.30 unda aradığında bile gittim belki sakinleşmiştir mantıklı bi kaç kelam eder diye ama maalesef düzelmemiş

çok yaptım mavis87 düzelsin diye elimden gelen her şeyi yaptım kabul etmedi ypacak bi şey kalmadı artık saçma gelecek size ama gelse her şeyi unutalım dese ben razıyım ailesininin de onun da yaptığı her şeyi unutmaya ama onun öyle bi niyeti yok ve bende artık ona gel baştan deneyelim diyecek kadar güçlü değilim o yüzden kafamda bitirdim diyorum

merhaba,
öncelikle bu zor süreçte rabbimin size güç vermesini diliyorum...
mesaj konusuna gelince..
doğum günüymüş özel günlermiş, bizim için önemli olan şeyler... erkekler böyle şeyleri zaten hatırlamaz ya da önemsemez... bence hiç kafayı bu kadar takıp yormayın kendinizi...
içinizden geliyorsa gönderin... ama bence değmez...

Ama psikolojik sorunu olan insanlar kendi kendine düzelemez ki. Mutlaka yardima ihtiyaclari vardir.
Denemeye bile degmez mi? Madem esinizi seviyorsunuz, bence teklif edin, ve o da sizi sevdigi icin belki kabul eder...

haklısınız aklıma gelmişti bi ara atayım dedim sonra buradaki arkadaşların yardımıyla yollamamaya karar verdim

ben ilk konuyu açtığınızda konu başlığındaki çelişkiden barışmak isteğinizi anlamıştım.yani insan boşanmak üzereyken msj atmak aklının ucundan geçmez çünkü.o genelde avrupada amerikada olur dostça ayrılamıyoruz çünkü bizler.ara sayfaları okuyamadım neden boşanacağınızı bilmiyorum ama karşı taraf bitirdiyse bence sizde toparlanmaya çalışın onu düşünmemeye çalışın

mavis87 çok iyi niyetlisin rabbim gönlüne göre versin inşallah :) ama ben kocamı tanıyorum değil kabul etmek yakında ne varsa kafama fırlatır büyük ihtimalle :))

mirka benim barışmak gibi bi niyetim yok dediğim gibi onu hala seviyorum o nedenle onu hatırladığımı bilsin diye düşünmüştüm ama bence de ülkemize göre bayağı ileri seviyede bi düşünceymiş benim ki

Back
X