Boşanmak üZere olup barışan var mı?

Periboss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6
0
36
37
Dört yıllık bir evliliğim var ve bu evlilikde birde iki yaşında bir oğlum. Ama ne yazık ki eşimle kayınvalidem ve görümcelerim yüzünden ayrıyız tam 2 buçuk ay oldu. Ayrı bir evim vardı eşim bana dört dörtlük değildi yeri geldi şiddetleri oldu bana sahip çıkan bir adamda değil di. Severek evlenmiştik oysa ki ama ben Hale’nde eşimi seviyorum. Hiç suçum olmadığı halde bana misafirliğe gelen kayın validem ve görümcelerim yuvamı darma dağın ettiler beni eşimden ayırdılar hepsinden davacı oldum eşime uzaklaştırma kararı çıkarttım. Başıma gelen olaylardan dolayı neye uğradığımı şaşırdım dünyada şeytanlar varmışta ben bilmiyormuşum. Benden yuvamdan çocuğundan ne istediler bilmiyorum. Şuan baba evinde kalıyorum eşimide çok özledim yuvama kavuşmak istiyorum kendim için olmasada çocuğum için eşim pişman olur mu özür dilemeye gelir mi boşanmak üzereyim ailemde geri dönmemi istemiyor eşimin aileside istemiyor eşimi dolduruyorlar ne yapacağım bilmiyorum 😭😭😭

Canım Rabbim esinii ıslah etsin belkide böylesi daha hayırlıdır
Önemli olan esinizin pişman olmasından ziyade şiddete meyilli biri olması, yani koca adamın aklı yok mu kayinvalidenin gorumcenin akliyla yuvasını yıkıyo.kimse çocuğunu babasız büyütmek istemez ama inanin diğer türlü daha çok zarar verirsiniz kendinizede cocugunuzada
Rabbimden hayirlisini isteyin hersey gönlünüzce olsun.🌸

Canım Rabbim esinii ıslah etsin belkide böylesi daha hayırlıdır
Önemli olan esinizin pişman olmasından ziyade şiddete meyilli biri olması, yani koca adamın aklı yok mu kayinvalidenin gorumcenin akliyla yuvasını yıkıyo.kimse çocuğunu babasız büyütmek istemez ama inanin diğer türlü daha çok zarar verirsiniz kendinizede cocugunuzada
Rabbimden hayirlisini isteyin hersey gönlünüzce olsun.🌸
Amin inşallah . Ama gönlüme söz geçiremiyorum zor bir süreçte geçiyorum uzaklaştırma kararı verdiğim Halde eşim birlikte aldığımız evi arkadaşının üstüne geçirmiş ben yararlanmayayım diye hangi birisiyle uğraşacağımı anlamadım. Yuvamın yıkılmasına öı yanayım çocuğumla çaresiz ortada kaldığıma mı yanayım ev satılmış ona mı dualarınıza ihtiyacım var 😭😭😭

Amin inşallah . Ama gönlüme söz geçiremiyorum zor bir süreçte geçiyorum uzaklaştırma kararı verdiğim Halde eşim birlikte aldığımız evi arkadaşının üstüne geçirmiş ben yararlanmayayım diye hangi birisiyle uğraşacağımı anlamadım. Yuvamın yıkılmasına öı yanayım çocuğumla çaresiz ortada kaldığıma mı yanayım ev satılmış ona mı dualarınıza ihtiyacım var 😭😭😭
Tabikide ederim
Peki aileniz destek mi size
Bu arada o adamdan yuva olmazmis. Eminim zordur kolay değil demiyorum ama bazen hepimiz bizleri zorlayıcı süreçlerden geceriz bebeğinize sarılın bugünlerde gececek
Aileniz çocuğunuzla ilgilensin sizde bir işe girin size hem maddi hem manevi faydalar sağlar

Bu adamı mı hala seviyorsunuz? Size şiddet uygulamış, ailesinin dolduruşuna gelmiş yetmemiş mal kaçırmış. Hala yuvam diye üzülmeyin, gidip bir avukatla görüşün ev için yapılacak birşey var mı diye.

Kolay değildir yaşadığınız süreç elbette ama duygusal değil mantıklı düşünmeye çalışın biraz.

Tabikide ederim
Peki aileniz destek mi size
Bu arada o adamdan yuva olmazmis. Eminim zordur kolay değil demiyorum ama bazen hepimiz bizleri zorlayıcı süreçlerden geceriz bebeğinize sarılın bugünlerde gececek
Aileniz çocuğunuzla ilgilensin sizde bir işe girin size hem maddi hem manevi faydalar sağlar
Ailem çok destek çıkıyor allah razı olsun onlardan. Ben lisans mezunuyum eşim ise lise terk . Ailem en başından beri karşıydı evlenmemize eşimle birbirimizi çok sevdik daha doğrusu eşim peşimi bırakmadı varlıklı bir ailenin kızı olduğum için eşimin ailesi çok cahil geri görüşlü insanlar. Cahil olmasalardı allah korkuları olmuş olsaydı bir yuvaya dokunmazlardı zaten işte bu da benm kaderim. İnşallah eşim pişman olur ve dönmek ister çocuğumun babasız büyümesini istemiyorum. Haklısınız biliyorum ama İnan ki gönlüme söz geçiremiyorum ailemde istemiyor bitti bu iş diyor eşimin ailesi de öyle hakkımda hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim artık 😔

Bu adamı mı hala seviyorsunuz? Size şiddet uygulamış, ailesinin dolduruşuna gelmiş yetmemiş mal kaçırmış. Hala yuvam diye üzülmeyin, gidip bir avukatla görüşün ev için yapılacak birşey var mı diye.

Kolay değildir yaşadığınız süreç elbette ama duygusal değil mantıklı düşünmeye çalışın biraz.
Haklısınız böyle akıl veren çok oluyor inşallah biran önce kendime gelir mantığımla hareket ederim. Avukat tuttum boşanma davası için evi kurtarırım inşallah

Back
X