- 19 Kasım 2013
- 245
- 49
- 118
- Konu Sahibi tazegelin5
-
Yokmu.biiri artik.bu adama.katlanamiyorum , oda dava.acilirsa beni evden.kovdular.diyicek am bnim sahotlerim var geçmişten kalan darp.raporlarim şikayetlerim.ne.olur.sizceEsimden artik bosanmak istiyorum 2 ay once barodan avukat talebinde bulundum kabul edildi ondan sonra bir sure.olacak sandim bosanmaktan vaz gectim sabir etmeye calistim olmadi red dilekçesi verdim avukati iptal ettim , bu durumda bana.birdaha avukat verirlermi ?
Davayi avukatim olmadan acsam ne olur dava suregelirken bana avukat verirlermi vede aramizda.siddetli gecimsizlik var onun küfürleri vs , en son karşılıklı itiştik hamileyim su anda onda hasar var elime geldikçe vurdum.bende hasar yok sadece iteledi beni , darp raporu alip bebegimi benden alabilirmi doğmasına henuz 4 ay var ??? Ayrica annem bana ev yaptırdı o evde hemen annemin üstünde kaliyorum.annemin.durumu iyi gecicimi.o sagliyor yeddigim.önümde yemedigim.arkamda .
Hamile.olmadan once gecmise yönelik ifadelerim sikayetlerim darp.raporlarim bulunuyor bunlari gidip karakoldan alabilirmiyim elimde.degiller
Ayrica.giderken çocuğumu senden alicam senin.gibi.birine.cocuk.birakilmaz dedi alabilirmi.? Cok.korkuyorum
Yokmu.biiri artik.bu adama.katlanamiyorum , oda dava.acilirsa beni evden.kovdular.diyicek am bnim sahotlerim var geçmişten kalan darp.raporlarim şikayetlerim.ne.olur.sizce
ay dimiMaddi durumunuz iyi imiş neden barodan avukat istiyorsunuz
Gidin avukatlarla görüşün uyuştuğunuz biri ile anlaşın
Bu soruları da ona sorun
annede yüz kızartıcı suçlar olmadıgı sürece bebek anneye verilir..7 yaşına kadar kesin annede kalır..Yokmu.biiri artik.bu adama.katlanamiyorum , oda dava.acilirsa beni evden.kovdular.diyicek am bnim sahotlerim var geçmişten kalan darp.raporlarim şikayetlerim.ne.olur.sizce
ben çalışmıyorum ama annem.destekçim oda 1.300 le.calisiyor bu durumda ne olurSiz hasta veya maddi anlamda cocuga bakamayacak durumda degilseniz, o yastaki cocugu sizden alamaz.
Aranizda ne gibi problemler var? Asilmayacak gibi mi? Cocugunuzda olacakmis, aile terapistine gitmeyi deneseniz? Esiniz cok mu gecimsiz biri?
Avukata vericehim 5 bn tl.ile çocuğa yatak odasi alirimMaddi durumunuz iyi imiş neden barodan avukat istiyorsunuz
Gidin avukatlarla görüşün uyuştuğunuz biri ile anlaşın
Bu soruları da ona sorun
Esim.1300 tl.maas ioe calisiyorBen calosmo
ben çalışmıyorum ama annem.destekçim oda 1.300 le.calisiyor bu durumda ne olur
Avukata vericehim 5 bn tl.ile çocuğa yatak odasi alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?