• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak üzereyim ve hamile kaldım :(

Amin çok kötüyüm şu an ailemin güveni yok benim gibi esime mahkemeye az kaldı adam hatasını dahi kabullenemiyor nasıl geçecek onunla bir ömür ben cok seviyorum eşimi en az evladım kadar ama sorumsuz bize karşı
Canım bende zaten eşine dönmeni düşünmedim.. Doğursan ailen annen baban destek olmaz mı, kabullenmez mi.. Tabi ki aldatan bi eşe geri Dönme..

Anlayamadım boşanma kararı verıyosun sonra tkrr görüşüyosunuz hem nasıl güvenicm diyosun hem de çok seviyorum bence ilk önce ne yapmak istediğine bir karar vermelisin
Bir yanim onsuz olmaz diyor çok seviyorum küçük bir bebeğim var güzel hayallerim vardı ve kötü biri değildi bir anda oldu hersey boşanmak istiyorum çünkü bana karşı çok saygısız o gün çocuğu görmesi için götürdüm ofisine kısa süreli bir yakınlaşma oldu sonrasında malum şeyler. Ben sadece sevdiğim önceden tanıdım adama güvenmek istedim ve şans tanımak istedim yaptığım şey tutarsizca kabul ediyorum ve su an inanılmaz pişmanım

Sanirim gorucu usulu falan evlendiniz..
ve buyukde bir ihtimal esiniz evlilige kendini adepte edememis..
seni ve icinde oldugu hayati benimseyememis..
Zaman gerekli ve baya uzun bir zaman,onun oturup kendini bulmasi icin..
Kufur hakaret durimlari ailene karsi saldirgan konusmalarida seninle irintili..
zor durum allah yardimcin olsun
severek evlendim canım Allah razı olsun güzel dileklerine eşim maddi olarak evlnedikten sonra çok gözü açıldı içki içmeyen adam viskiden aşağı İçmez oldu sabaha kadar takilmalari ailesinin kendine çekmesi surekli ailesi ve benim aramda kaldı yetemiyorum diye soylenip dururdu özünde kötü bir adam değildi nasıl oldu böyle anlamıyorum

Sonuç değişmeyecek belki ama bence madem seviyorsunuz ve bebek olacak tekrar yeniden deneyin
Enazından son kez deneseydim dememiş olursunuz

Ben 2 yıl hiç bir korunma yöntemi kullnmadim eşim hep dışarı bosalirdi ve 2 yıl boyunca hiç yasamadim gebelik ta ki bilinçli isteyene kadar. Eşimin Bosaldigini anlamadım 1 saat sonra ben böyle bir bok yedim dedi işte.
Kısaydi ilişki hemen boşanacak biri de değildir.
İlişki kısa olabilir ama bana boşaldığını anlamadım demeyin. Ayrıntı vermek hoş olmaz anlaşılmayacak bir şey değil.

Ben 2 yıl hiç bir korunma yöntemi kullnmadim eşim hep dışarı bosalirdi ve 2 yıl boyunca hiç yasamadim gebelik ta ki bilinçli isteyene kadar. Eşimin Bosaldigini anlamadım 1 saat sonra ben böyle bir bok yedim dedi işte.
Kısaydi ilişki hemen boşanacak biri de değildir.
Bugün bir konu daha açmıssınız kondom yırtılmıştı demişsiniz hiç fark etmediniz mi?:KK57::KK57:

Her böyle konuya bu yorumu yapıyorum..Adaletin bu mu dünya..
Gözümden aktı gitti yaşlar şu an...
Hiç adaleti yok hemde sen bebek bekliyorsun eşin kom bilir ne kadar destektir sana ben esime sağlıklı bir kız evlat veriyorum erkek olmadı deyip daha karnimdayken kızıma büyüyünce zilli olacak vs diyordu...
Yıllarca evlat sahibi olmak için varıni yoğunu ortaya koyan eşler gibi bende yaşadığım şu adaletsizlige üzülüyorum canım.
Eşim kız olduğu için bana onca hakaret etti asagilayip durdu dogmamis çocuğu.
Şimdi ben sosövüyorum bu adaleti.

Gözümden aktı gitti yaşlar şu an...
Hiç adaleti yok hemde sen bebek bekliyorsun eşin kom bilir ne kadar destektir sana ben esime sağlıklı bir kız evlat veriyorum erkek olmadı deyip daha karnimdayken kızıma büyüyünce zilli olacak vs diyordu...
Yıllarca evlat sahibi olmak için varıni yoğunu ortaya koyan eşler gibi bende yaşadığım şu adaletsizlige üzülüyorum canım.
Eşim kız olduğu için bana onca hakaret etti asagilayip durdu dogmamis çocuğu.
Şimdi ben sosövüyorum bu adaleti.
Ve sen bu adamı hala seviyorsun boşanma kararına rağmen birlikte oluyorsun. Ne denir bilemedim Allah yardımcın olsun.

Bir yanim onsuz olmaz diyor çok seviyorum küçük bir bebeğim var güzel hayallerim vardı ve kötü biri değildi bir anda oldu hersey boşanmak istiyorum çünkü bana karşı çok saygısız o gün çocuğu görmesi için götürdüm ofisine kısa süreli bir yakınlaşma oldu sonrasında malum şeyler. Ben sadece sevdiğim önceden tanıdım adama güvenmek istedim ve şans tanımak istedim yaptığım şey tutarsizca kabul ediyorum ve su an inanılmaz pişmanım
Ofiste nasıl yaptınız
Ben en çok bunu anlamadim

severek evlendim canım Allah razı olsun güzel dileklerine eşim maddi olarak evlnedikten sonra çok gözü açıldı içki içmeyen adam viskiden aşağı İçmez oldu sabaha kadar takilmalari ailesinin kendine çekmesi surekli ailesi ve benim aramda kaldı yetemiyorum diye soylenip dururdu özünde kötü bir adam değildi nasıl oldu böyle anlamıyorum
Ozaman bu bir surec ve mucadele etmek zorundasin ailesiylede onlada,
son zamanlarda erkek aileleri okadar cok isin icine girdiki anlayamiyorum..
olgunluk seviyesi olustugunda emin ol herseyi unutacaktir.
Sana suan vurdugu her darbe ona zehir gelecektir..ama dedigim gibi zaman!
Zaten o baskasiyla evlense sen baskasi ne degisecekki inan sorunlardan kacmak cozmuyor onlari,ustune gitmek lazim..
Sanal yasiyoruz ve medya suni bir hayatin ozlemini asilamaya basladi topluma..yok ama yok oyle hayatlar..
Ne onun ailesi nede seninkiler yaptiklarinin arkasinda durmayacaklar emin ol

aileniz ikinci evladiniza bakmak icin destek olcaksa dogurun yavruyu..hic olmadik anda,ertesi gunu hapi aldiginiz halde size geldiyse bu can,inanin vardir Allahin bi bildigi..belki ilerde kapi gibi desteginiz olcak bu bebek,kim bilir..:KK61:

Hangi konunuz yalan? Diger actiginiz konuda 29 aralik gecesi beraber olduk, kondom yirtildi yazmissiniz, burada ise cocugu gorsun diye gostermek icin gittiginiz ofisinde iliskiye girdiginizi, kasten icinize bosaldigini soyluyorsunuz.
Eglenmek ise amaciniz, bari yazdiginiz detaylari bu kadar cabuk unutmasaniz.

zaten küsmüşsünüz bu ilişki nasıl oldu

nasıl anlamazsınız ilginç

Hangi konunuz yalan? Diger actiginiz konuda 29 aralik gecesi beraber olduk, kondom yirtildi yazmissiniz, burada ise cocugu gorsun diye gostermek icin gittiginiz ofisinde iliskiye girdiginizi, kasten icinize bosaldigini soyluyorsunuz.
Eglenmek ise amaciniz, bari yazdiginiz detaylari bu kadar cabuk unutmasaniz.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: zaten bir seylerin ters gittigini anlamistim

Back
X