- 15 Şubat 2020
- 82
- 58
- 88
- 36
- Konu Sahibi Challenging
2 yıllık evliyim.3 aylık bir oğlum var.Eşim de ben de çalışıyoruz.Başından beri maddi manevi hep destekledim onu.Benim üzerimde hep bir üstünlük kurmaya çalıştı.Maaşımın kuruşu kuruşuna hesabını sorar ama ben sorduğumda olay çıkarır bağırır çağırırdı. Her mevzuda en az 1 ay aynı evin içinde küserdi benimle.Yatakları ayırır sofrayı ayırırdı.Bana güzel tek kelime etmezdi.Bu konuda her şikayet ettiğimde yapamıyorum bana ters derdi kabul ederdim.Beni sevdiğini birtek bana yatakta sarıldığında hissederdim.Evde paylaşımımız neredeyse hiç yoktu.Elinde sürekli telefon tiktokta vs vakit geçirirdi.Kendi ailesiyle hep çok iyi olmamı isterdi.Kendisi ise benim aileme başından beri aşırı mesafeliydi.Doğum zamanında deyim yerindeyse dananın kuyruğu koptu.Doğumu ailemin yanında yapmayı planlamıştık daha önce daha rahat bakılır diye. Ailemin çocuğu kucağına almasından rahatsız oldu ben de tepki gösterdim haliyle.Daha 2 gün olmuş doğum yapalı ağrımla mı uğraşayım bebeğimle mi yoksa bu cehaletle mi bilemedim.Tam olay kapandı derken iki gün sonra yine çocuğu bahane ederek kavga çıkardı.Susmadım ben de olay büyüdü.Ailemin evinde ortalığı dağıttı üzerime yürüdü vs derken ailem de ağzına geleni saydın hadle böyle yaparsın diye.Her şeye rağmen ailem yine sağduyulu davrandı çocuğunuz var bizi boşverin kendi yuvanıza odaklanın dediler ama eşim hala geri adım atmadı.Ben hep alttan aldım unutalım yolumuza bakalım dedim çocuğumuz var dedim ama yapıcı olmadı.Ailem hakkında bana hep kötü şeyler söylemeye devam etti.Ailemi tamamen silmemi istedi.Senin ailen benim için bitti ama sen benim aileme iyi davranacaksın kısasa kısas yaparsan sana şöyle yaparım böyle yaparım diye küfürler hakaretler etmeye başladı.Küfür tehdit hakaret her şey var.Ben de artık boşanma kararı aldım.Çok uzun oldu özür dilerim ama siz olsanız ne yapardınız çok merak ediyorum