Boşanmak üzereyim.

mutluyummutlusunmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
7
0
86
Diğer
Arkadaşlar,ben 12 yıldır evliyim.Aşk evliliği değildi bizimki.Ama zamanla o da beni sevdi bende onu sevdim.Son üç-dört yıldır aramız iyice açıldı.9 yaındada bir çocuğumuz var.Aramızın açılmasında somut bir neden yoktu. Ateşe odun katmadık ve alev zamanla azaldı. Ben bunu farkettiğimde bundan iki yıl kadar önce çabalamaya başladım.Gerçekten emek verdim.Ama eşimden karşılık alamadım.Kararlar alıyor yeniden başlıyorduk.Ama sürekli duvara toslayıp başladığımız yere geri dönüyorduk.Bu bende sonunda bir bıkkınlık yarattı.Hayalkırıklığına uğramaktan yoruldum.Eşimin kafa karışıklığı son safhada.Bu gün ayrılmamız lazım olmuyor diyor.Üç gün sonra kendimizi gelecekle ilgili planlar yaparken buluyoruz. Bu arada psikiyatriste gidiyorum. O da bana eşin duygularından ne stediğinden emin değil.Galiba kafası gerçekten karışık diyor.Onun kafasının karışıklığı yüzünden hayatımı alt üst etmek, çocuğumu sıkıntıya sokmak istemiyorum.Ama bu şekildede olmuyor.Ve şu anda boşanmaya karar verdik gibi.Bilmiyorum evliliği kurtarmak için yapabileceğim bir şey daha varmı? Fikri olan yada bu tür şeyler yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim.

neden eşinizle beraber gitmiyorsunuz psikolojik destek almaya ilişki koçları var eminim çok faydasını görürsünüz en azından tamam mı devam mı demeniz gerektiğini daha sağlıklı bir şekilde karar vermiş olursunuz...
Rabbim yardımcınız olsun inşallah
:Saruboceq:

canım sanırım öğretmensin, yani ekonomik açıdan eşine bağımlı olmaman güzel
insanın eşinden ayrılalım lafını duyması acı verici olmalı
aslına bakarsan somut bir nedenin olmaması daha da düşündürücü, yani nedenler olsa o nedenlere etap etap çözüm bulursunuz ama bi neden de yok. Sizin ki gerçekten birbirinden soğuma olabilir
aslına bakarsan ayrılık her zaman son çözüm, olması gereken en son şey olmayabilir, ayrılınca daha mutlu olacaksanız neden olmasın ki, belki sadece ilkin ilk sene zor olur yani
gerçi çok kapalı bahsetmişsin, dört duvar arasını bilemeyiz, ben sadece bu kısa yazından bu sonuca vardım
:hulya:

eşinin kafası karışmış olabilir

çözülemeyecek bir karışıklık mı

sizle beraber onun da yardım alması gerekiyor ki çözülsün sorun

boşanmak kolaya kaçmak demekeyvahedigeldismile

ilginize teşekkürler, eşim danışma almaya yanaşmıyor.Biraz önce ailesi geldi ,ne oluyor nerden çıktı bu durum diye.Onlarda şokta.Eşim kardeşlerine kızdı.Konuşulacak bir şey yok biz kararımızı verdik diye.Allahtan herşeyin hayırlısı için dua ediyorum.Herkes için.Şu an ok yaydan çıktı.Zamanın şu aralar çabuk geçmesini yaraların çabuk kapanıp geçmişi tebessümle hatırlamak istiyorum.

üzüldüm canım geçmiş olsun
keşke eşin de senin kadar çaba gösterebilseydi bu duruma gelmezdiniz demek ki
bazen ne yaparsan yap olmuyor işte
hayırlısını diliyorum.

Beraber tatile ciksaniz?
Belki yenilige ihtiyaciniz olabilir.
Cok büyük sorunlar yoksa, sirf sIkIldik diyede ayrilmayin bence yazik birde cocugunuz var.
Arkadaslarin dedigi gibi psikologa beraber gidin, daha cok faydasini görürsünüz.
Belkide birbirinize acmadiginiz seyleri orada anlatacaksiniz psikolog yardimi ile.

ilginize teşekkürler, eşim danışma almaya yanaşmıyor.Biraz önce ailesi geldi ,ne oluyor nerden çıktı bu durum diye.Onlarda şokta.Eşim kardeşlerine kızdı.Konuşulacak bir şey yok biz kararımızı verdik diye.Allahtan herşeyin hayırlısı için dua ediyorum.Herkes için.Şu an ok yaydan çıktı.Zamanın şu aralar çabuk geçmesini yaraların çabuk kapanıp geçmişi tebessümle hatırlamak istiyorum.

hakkinizda hayirilisi olsun birsey sorucam bir baskanin olmasi ihtimali varmi acaba hic düsündünüzmü yada böyle birsey sezdinizmi cünki esinizin gelgitleri cok o yüzden dedim

canım öncelikle çok üzüldüğümü ifade etmek istiyorum çünkü ortada br çocuk var ve sadece sorun ikinizin de sıkılmış olması...
bence bir çift sırf bu nedenle boşanmamalı hele de ortada bir çocuk varsa,biraz çabalamalısınız eşin de uzman yardımı alsın belki birbirinize ifade edemediğiniz şeyler vardır.
boşanmak kolaya kaçmak değil mi?
bence bir kez değil birkaç kez daha düşünün bir yuvayı kurmak zor yıkmak kolaydır,çocuğunuz için bir kez daha düşünün..
birbirinze biraz zaman verin mutlu bir yuva için biraz daha çabalamaya değmez mi?

Başka biri varmı,var diyemem ama yok da diyemem.Her zaman vaktinde geliyor.Telefonları açık ,aradığım zaman ulaşabiliyorum.Kendisi zaten yok diyor.Ama geçen gün aradığımda meşguldü.Sonra beni aradı.Akşam çocuk aradığında yine meşguldü,yine sonra aradı.Akşam gelince cep telefonunu karıştırdım.Biz ararken kimlerle konuşmuş diye.Telefonda bizimkilerden başka görüşme görünmüyordu.Kendisine sordum.Sen bugün hep meşguldün ,kimlerle konuştun diye.Arkadaşlarla dedi.Bende telefonda neden görünmüyor niye sildin dedim.Net bir cevap veremedi.Kimseyle konuşmuyordum felan dedi. Bu tip şeyler oldu. Midemi bulandırıyor ama , telefonla ilgili oluyor .

klasik erkek işte canım sen bunu iyi bir gözlemle başka biri açısından.. yoksa hiç bir şey bu kadar çıkmaz gözükmez kafası karışık değil kararsıza benziyor bence. serin kanlı ol bu dönemde ona karşı başkası olabilir yoksa hangi erkek bu kadar karışır ki?? siz denetimde olun.. hayırlısı neyse inşallah o olur hakkınızda :Saruboceq:

Back
X