- Konu Sahibi mutluyummutlusunmutlu
Arkadaşlar,ben 12 yıldır evliyim.Aşk evliliği değildi bizimki.Ama zamanla o da beni sevdi bende onu sevdim.Son üç-dört yıldır aramız iyice açıldı.9 yaındada bir çocuğumuz var.Aramızın açılmasında somut bir neden yoktu. Ateşe odun katmadık ve alev zamanla azaldı. Ben bunu farkettiğimde bundan iki yıl kadar önce çabalamaya başladım.Gerçekten emek verdim.Ama eşimden karşılık alamadım.Kararlar alıyor yeniden başlıyorduk.Ama sürekli duvara toslayıp başladığımız yere geri dönüyorduk.Bu bende sonunda bir bıkkınlık yarattı.Hayalkırıklığına uğramaktan yoruldum.Eşimin kafa karışıklığı son safhada.Bu gün ayrılmamız lazım olmuyor diyor.Üç gün sonra kendimizi gelecekle ilgili planlar yaparken buluyoruz. Bu arada psikiyatriste gidiyorum. O da bana eşin duygularından ne stediğinden emin değil.Galiba kafası gerçekten karışık diyor.Onun kafasının karışıklığı yüzünden hayatımı alt üst etmek, çocuğumu sıkıntıya sokmak istemiyorum.Ama bu şekildede olmuyor.Ve şu anda boşanmaya karar verdik gibi.Bilmiyorum evliliği kurtarmak için yapabileceğim bir şey daha varmı? Fikri olan yada bu tür şeyler yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim.