Boşanmak Üzerine...

akilyon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
467
18
98
İstanbul
Üç yılımın dolmasına bir ay kalan evliliğim bitmek üzere.Ya bitirmeye cesaretim yok ya da dolmuş olduğumdan oldukça sakinim.Gözümden yaş bile akmadı.
Eşimin bir kadınla yazışmalarını yakaladım, nasılsın, iyi misin tarzı şeyler.Ama tuhaf ki kadını kocasının adı ile kaydetmiş telefona.Niye, diye soruyorum?Sen kızarsın diye korktum dedi.İyi de kocamın telefonunda onlarca kadın var,onlara kızmıyorum da niye buna kızayım ki?Konuşma bu kadınla rahatsız oldum,dedim.Tamam dedi.İki ay geçti.
Kocamın telefonuna whatsapp web uygulamasını aktif ettim.Bu zamana kadar takipteyim.Bugün köylerindeki bir abiye mesaj yazdı."Abi senin adına hat alalım.Bir arkadaşla konuşmam lazım,......huylandı, benim eski takıklardan." yazdı.Abimiz de "Tamam" dedi.Ben de burada devreye girdim ve "Abi hadi kocam herkesi kendi kadar salak sanıyor da sana ne oluyor?"dedim ve kocamı aradım.O işteydi.Kavga kıyamet koptu.Kadını da aradım, ben evliyim sadece arkadaşım dedi.Sizinle konuşmak için hat alıyor dedim.Aaa dedi güldü, beni istediğin zaman arayabilirsin, dedi.Kocam şu an yanımda, benim çocuğum var dedi.Allah bağışlasın dedim ben de ne diyeyim.Öyle yani.Bir yıldır çocuğum olsun diye uğraşıyordum, Allahın bildiği varmış ki vermedi bana evlat.

not:Abiyle yazışmaların fotorafını çektim, boşanma durumunda kullanmak için.İşe yarar mı bilmiyorum gerçi.Kalbim çok kırık ya.

Off offf.. su aldatilma konulara artik diyecek sozde bulamiyorum. Değiyor mu gercektende o kadinlara yuvakarini yikmak merak ediyorum. Butun aldatan kocalara anket yapasim var.
O kadinlari gosterip degiyormu bu kadin icin esini nisanlini yada sevgilini kaybetmeye diye sormak istiyorum hepsine tek tek...
Nefret ediyorum aldatan erkekten. Boyle aldatilam kadin mesajlarini okudukca kendim aldatilmis gibi sinirleniyorum.

Ne desem bilemedim...zor bi durum...allah yardım etsin..işiniz gucunuz var mı? kac yasindasiniz...?

Off offf.. su aldatilma konulara artik diyecek sozde bulamiyorum. Değiyor mu gercektende o kadinlara yuvakarini yikmak merak ediyorum. Butun aldatan kocalara anket yapasim var.
O kadinlari gosterip degiyormu bu kadin icin esini nisanlini yada sevgilini kaybetmeye diye sormak istiyorum hepsine tek tek...
Nefret ediyorum aldatan erkekten. Boyle aldatilam kadin mesajlarini okudukca kendim aldatilmis gibi sinirleniyorum.

Aaaa olur mu beni çok seviyormuş (!)....Kafam kazan gibi oldu.Sanki hiç sabah olmayacakmış gibi.

Bu whatsapp web uygulamasi nedir kizlar? Bu arada ne denir bilemedim Allah yardimciniz olsun..

28 yaşındayım, gayet güzel bir işim var.Boğuluyormuşum gibi hissediyorum şu an.
Benden sana tavsiye bu herifi affetme çokda gençsin. Böylesine değmez inanki, suratına tükürülesi bi karekter değil. Bende aldatıldım daha öğreneli az bi zaman oldu. Valla kendimi o kadar güçlü hissediyorum ki umarım bu hissim geçici değildir ama ben böyle düzgün bi insanken öyle kansızı barınmasın yanımda diyorım..

Öyleymiş gerçekten, yapmaz dediğim adam yaptı ya.
Hani kimse için yapmaz demem ama bende beklemezdim hiç. İlk gece aldığım nefes bile acı veriyodu, ama insan şunu diyebilmeli böyle adiliği hak etmedim, böyle biriyse defolsun. miğdesizlik resmen ya.

Hani kimse için yapmaz demem ama bende beklemezdim hiç. İlk gece aldığım nefes bile acı veriyodu, ama insan şunu diyebilmeli böyle adiliği hak etmedim, böyle biriyse defolsun. miğdesizlik resmen ya.

Kadının gülüşü de aklımdan gitmiyor , sanki mutlu olmuş gibiydi.Evli bir kadın evli bir adamla gizli saklı ne konuşabilir ki.Bir de beni istediğin zaman arayabilirsin dedi bana.Terapist sanki hatun.

Back
X