Boşanmak Üzerine...

Kadının gülüşü de aklımdan gitmiyor , sanki mutlu olmuş gibiydi.Evli bir kadın evli bir adamla gizli saklı ne konuşabilir ki.Bir de beni istediğin zaman arayabilirsin dedi bana.Terapist sanki hatun.

Belki kadın suclu degildir...olayı tam olarak bilmiyosun...ama esinin suclu oldugu kesin...

Kadının gülüşü de aklımdan gitmiyor , sanki mutlu olmuş gibiydi.Evli bir kadın evli bir adamla gizli saklı ne konuşabilir ki.Bir de beni istediğin zaman arayabilirsin dedi bana.Terapist sanki hatun.
Bunu yapan insan utanır mı sence, karekterleri böyle genişliklere müsait. Allah ıslah etsin

Aaaa olur mu beni çok seviyormuş (!)....Kafam kazan gibi oldu.Sanki hiç sabah olmayacakmış gibi.
Okadar seviyor ki... baska bi k.ltak yuzunden seni kaybetmeyi goze aliyor. Eger yapiyorsa sonuclarina hazir demektir.
Yapiyorsa demekki onu daha cok seviyor demektir. Ben aldatilsam boyle dusunurum.
Kusira bakma. Onu benden cok sevmesen beni kaybetmeye goze almazdin ve bosanmaya razisin hazirsin ki aldattin derdim.
Hadi tak sepeti koluna herkez kendi yoluna.
ALLAH korusun aldatilsam. Onubterl eder giderim neden terk ettigimi bile bilmez. 1 kelime bile demeden giderim. ALLAH sabir versin kimsenin basina vermesin. Evli erkeklerden ne anliyorlar su kadinlar anlamiyorum.birde evli ve çocuklu. Gunahi ayibi bilmiyorsan cocuklarinidami dusunmuyon be kadin! Yazik o cocuklara.

Okadar seviyor ki... baska bi k.ltak yuzunden seni kaybetmeyi goze aliyor. Eger yapiyorsa sonuclarina hazir demektir.
Yapiyorsa demekki onu daha cok seviyor demektir. Ben aldatilsam boyle dusunurum.
Kusira bakma. Onu benden cok sevmesen beni kaybetmeye goze almazdin ve bosanmaya razisin hazirsin ki aldattin derdim.
ALLAH korusun aldatilsam. Onubterl eder giderim neden terk ettigimi bile bilmez. 1 kelime bile demeden giderim. ALLAH sabir versin kimsenin basina vermesin. Evli erkeklerden ne anliyorlar su kadinlar anlamiyorum.birde evli ve çocuklu. Gunahi ayibi bilmiyorsan cocuklarinidami dusunmuyon be kadin! Yazik o cocuklara.

Kadına kocamın sizde mesajı falan varsa gönderin ben boşanmayı düşünüyorum çünkü dedim.Ya olur mu biz arkadaşaşız dedi.Belki kadın masum da benim kocam olacak dangalak kendi kendine gelin güvey oldu diyorum.Bilmiyorum ya.

Eşimi zaten yarın dövmeyi düşünüyorum, ciddi ciddi hem de.

Ben yaptim :rapci:orda olsaydim yardim da ederdim...cok pis döverim...sana bisey soyleyeyim mi aldatma degil de zamaninda ben de esimle cok olumsuzluk yasadim...gecmise baktigimda tek keske dedigim sey ilk sene bosansaymisim...cunku biz kadinlar boktan seyler ugruna kendimizi cok yipratiyoruz...isin de varsa salla gitsin...

Eşime şu ana kadar bir yanlışım olmadı, şimdi bana bir şans ver , her şeyi anlatayım diyor.Ben de ya ben senin bu yaptığını sana yapmadan hırsımı alamam dedim.Gerçekten her şey geçecek de kalbimin kırılma sesini duydum resmen ya.Öyle üzüldüm.

Kadına kocamın sizde mesajı falan varsa gönderin ben boşanmayı düşünüyorum çünkü dedim.Ya olur mu biz arkadaşaşız dedi.Belki kadın masum da benim kocam olacak dangalak kendi kendine gelin güvey oldu diyorum.Bilmiyorum ya.
Kadinin yaptigi nekadar dogru. Evki adam evli kadin arkadasca yazisiyorlar. Ne yazisiyoar merak ettim doğrusu.
Isterlerse gerinkafali desinler. Heo dedim herzaman diyiyorum ve hepte diyeceğim. Kadina erkekten, erkekten kadina arkadas olmaz hele evlilerse hic olmaz.
Kadin yaptiginin yanlis olduğunu bilmese esim ve kizim yanimda sonra konusurz der mi? Madem normal birsey yapıyor kocasinin yaninda desin. Senin kocan benim normal arkadasim diye. Diyemez neden? Yanlis yapiyor cunku.

Niye kusura bakayım ya, cidden biraz anlatıp rahatlamak için girdim.

Evli barklı kadın elin evli erkeğiyle ne konuşacakmış belliki kadının da ar damarı çatlamış.siz çekilin aradan arkadaşca! Rahat rahat takılsınlar. İkisinide Allah bildiği gibi yapsın.

Kadinin yaptigi nekadar dogru. Evki adam evli kadin arkadasca yazisiyorlar. Ne yazisiyoar merak ettim doğrusu.
Isterlerse gerinkafali desinler. Heo dedim herzaman diyiyorum ve hepte diyeceğim. Kadina erkekten, erkekten kadina arkadas olmaz hele evlilerse hic olmaz.
Kadin yaptiginin yanlis olduğunu bilmese esim ve kizim yanimda sonra konusurz der mi? Madem normal birsey yapıyor kocasinin yaninda desin. Senin kocan benim normal arkadasim diye. Diyemez neden? Yanlis yapiyor cunku.

Bilmiyorum artık ya, benim de mesleğimden dolayı beş yıldır yan yana olduğum insanlar var.İşimiz gereği mesajlaşırız da ama böyle gizli sakli değil.İsimlerinin sonuna hep bey eklerim,ama eşleri ile evime gelip çay içerler,oturur kalkarız.

Valla benim erkek arkadaslarim var yazistigim...esim de tanir..yaninda rahat rahat kiz arkadaslarimla oldugu gibi yazisirim...onlarin esleri de beni bilir yani...demek istedigim kadin belki de konu sahibinin esini arkadas olarak goruyodur belki de esi de biliyodur kadinin...yani suclu olmayabilir kadin...ve fakat konu sahibinin esi kesinlikle suclu...

Ya bir de beni salak yerine koymuyor mu? Hattı e-devletten bakarım diye abinin üstüne alıyor.Adam şok oldu ben yazışmalarının arasına girince ama yarın ona da bir mesaj atacağım.

Bir türlü sabah olmadı.
Sabah gününüzün değil, kalbinizin üzerine doğsun. Önemli olan insanın içindeki aydınlık. Gönlünüzdeki huzur. Aldatılmanın acısı 21 gün sonra hafifler diye duymuştum. Biraz bekleyip sakin kafayla karar vermenizi tavsiye ederim. Şurası da acı bi gerçek: artık eşinize asla güvenemiceksiniz..ve bu olayı hiç bir zaman unutamayacaksınız.. Hakkınzda hayırlısı olsun inşallah

Valla benim erkek arkadaslarim var yazistigim...esim de tanir..yaninda rahat rahat kiz arkadaslarimla oldugu gibi yazisirim...onlarin esleri de beni bilir yani...demek istedigim kadin belki de konu sahibinin esini arkadas olarak goruyodur belki de esi de biliyodur kadinin...yani suclu olmayabilir kadin...ve fakat konu sahibinin esi kesinlikle suclu...
Konu sahinin esinin suclu olduğu kesin.
Ama bak sen rahat konusuyorsun. Kadin demiski kocam cocugum yaninda sonra konusuruz. Bilemedim. Bana mahsumca gelmiyor (kadin icin demiyorum gunahini almak istemem) ama benim erkek arkadasim olsa esimin yanindada rahat konustugum. O erkek arkadasimin esinin bu durumdan rahatsiz olduğunu hissedersem (birak konu sahibi gibi arayip ikaz etmesini) gorusmeyi keserim. Sonunda yuva bile yıkılabilir.
Suohesi bike yeter irtibatimi kesmek icin neden cunku belli karisi istemiyor. Huzursuz olurlar diye gorusmem yani...

Bilmiyorum artık ya, benim de mesleğimden dolayı beş yıldır yan yana olduğum insanlar var.İşimiz gereği mesajlaşırız da ama böyle gizli sakli değil.İsimlerinin sonuna hep bey eklerim,ama eşleri ile evime gelip çay içerler,oturur kalkarız.
Insanlarin sütü bozuk.

O kadın için olduğuna emin misiniz, 2 ay geçti diyorsunuz. Belki başkası için konuşmuştu.

Hayır başkası değil , eşim yalan söylüyor ama bunun sebebini bilmiyorum.Ağlayıp duruyor evde, onu öyle görünce daha da sınırın bozuluyor.

Kov gitsin evden neymiş hat alcakmis biriyle konuşması lazimmis ama eski takiklardanmis da karisi supeleniyomus ya aglasin gözü çıksın boşver pis adam hiç muhattap olma ne halin varsa gör bitti benden bu kadar de

Back
X