Boşanmak Üzerine...

tatlım yaa bıraz daha takıpte kalaydın,kadın suçlu,bak ne dıcem bende bir sürü insanla yazışıyorum iş gereği,hiçbir telimnde kayıtlı değil,lazım olunca iş rehberıne giriyorum bakıyorum,hatta bır kez yazıştıklarımı hemen engelliyorum,keşke kaına demesyedın ıyıydı,kadın da gardını alacak şimdi

tatlım yaa bıraz daha takıpte kalaydın,kadın suçlu,bak ne dıcem bende bir sürü insanla yazışıyorum iş gereği,hiçbir telimnde kayıtlı değil,lazım olunca iş rehberıne giriyorum bakıyorum,hatta bır kez yazıştıklarımı hemen engelliyorum,keşke kaına demesyedın ıyıydı,kadın da gardını alacak şimdi
nıye bılmıyorum ama çok sınırlendım eşine,Allah sabır versın canım,bir müddet görme onu,sinirin bozulur ıyıce,delırdı bu mıllet,boşanın ne halt yersenız yıyın,ya bu mıllet evlenmeyecekde,toplum baskısı evlenıyor,ben 38 yaşımdayım,ailem değil ama yenı tanıştıklarım aaa evlen dıyor,çok fena bozuyroum,en ağır hakareti ediyorum,

Bende mi sorun var yoksa millet aşırı mı rahat?
Ulan herhangi bir kadın beni arasa, kocamla konuşuyormuşsun dese şu duruma, korkudan titrerim. Orada yuva dağılıyor, bu hanım gülüp, arkadaşız masalı anlatıyor. Bunun yanındaki herif de nasıl adamsa artık hiç sesi çıkmıyor!
Ben kadına masum falan demiyorum, bariz suçlu.
Affetmeyin, adam aldatmak için düz duvara tırmanacak neredeyse baksana. Yakalanmışsın işte aylar evvel, sus otur di mi? Ama yok illa her erkeğin yediği haltları bu da yiyecek, durur mu hiç!

hersey bi sekilde gun gelir unutulur ama bu aldatma olayi hic unutulmaz heralde hep bi dusunce gelir insanin aklina oyuzden en iyi sen yoluna ben yoluma demek.

Bende mi sorun var yoksa millet aşırı mı rahat?
Ulan herhangi bir kadın beni arasa, kocamla konuşuyormuşsun dese şu duruma, korkudan titrerim. Orada yuva dağılıyor, bu hanım gülüp, arkadaşız masalı anlatıyor. Bunun yanındaki herif de nasıl adamsa artık hiç sesi çıkmıyor!
Ben kadına masum falan demiyorum, bariz suçlu.
Affetmeyin, adam aldatmak için düz duvara tırmanacak neredeyse baksana. Yakalanmışsın işte aylar evvel, sus otur di mi? Ama yok illa her erkeğin yediği haltları bu da yiyecek, durur mu hiç!
Gulmesi bana da tuhaf geldi ya, eşimin yanında çalıştığı bazı abiler vardı. Birisi bir yıllık evliydi karısını alkol alemlerinde aktarıyordu diğeri de üç çocuk babasıydı, zengin sevgilisi vardı.Ozndi herhalde.

nıye bılmıyorum ama çok sınırlendım eşine,Allah sabır versın canım,bir müddet görme onu,sinirin bozulur ıyıce,delırdı bu mıllet,boşanın ne halt yersenız yıyın,ya bu mıllet evlenmeyecekde,toplum baskısı evlenıyor,ben 38 yaşımdayım,ailem değil ama yenı tanıştıklarım aaa evlen dıyor,çok fena bozuyroum,en ağır hakareti ediyorum,
Bir de bu adam nisanlanmak, evlenmek için yalvardı bana ya .Daha olgunlaşmamış ki.Ona da dedim Allah bana çocuk vermedi , seni büyütüyorum herhalde diye diyorum.

Bir de bu adam nisanlanmak, evlenmek için yalvardı bana ya .Daha olgunlaşmamış ki.Ona da dedim Allah bana çocuk vermedi , seni büyütüyorum herhalde diye diyorum.
hep derim eğer karşındaki çok ısrar edıyorsa sakın kendnı bişey sanıp havaya girmesin kadınlar,mutlaka bişey çıkar altından,bızde ayyy bıze yalvarıyor çok sevıyor snaıyoruz,yanlış hanımlar yanlış

Üç yılımın dolmasına bir ay kalan evliliğim bitmek üzere.Ya bitirmeye cesaretim yok ya da dolmuş olduğumdan oldukça sakinim.Gözümden yaş bile akmadı.
Eşimin bir kadınla yazışmalarını yakaladım, nasılsın, iyi misin tarzı şeyler.Ama tuhaf ki kadını kocasının adı ile kaydetmiş telefona.Niye, diye soruyorum?Sen kızarsın diye korktum dedi.İyi de kocamın telefonunda onlarca kadın var,onlara kızmıyorum da niye buna kızayım ki?Konuşma bu kadınla rahatsız oldum,dedim.Tamam dedi.İki ay geçti.
Kocamın telefonuna whatsapp web uygulamasını aktif ettim.Bu zamana kadar takipteyim.Bugün köylerindeki bir abiye mesaj yazdı."Abi senin adına hat alalım.Bir arkadaşla konuşmam lazım,......huylandı, benim eski takıklardan." yazdı.Abimiz de "Tamam" dedi.Ben de burada devreye girdim ve "Abi hadi kocam herkesi kendi kadar salak sanıyor da sana ne oluyor?"dedim ve kocamı aradım.O işteydi.Kavga kıyamet koptu.Kadını da aradım, ben evliyim sadece arkadaşım dedi.Sizinle konuşmak için hat alıyor dedim.Aaa dedi güldü, beni istediğin zaman arayabilirsin, dedi.Kocam şu an yanımda, benim çocuğum var dedi.Allah bağışlasın dedim ben de ne diyeyim.Öyle yani.Bir yıldır çocuğum olsun diye uğraşıyordum, Allahın bildiği varmış ki vermedi bana evlat.

not:Abiyle yazışmaların fotorafını çektim, boşanma durumunda kullanmak için.İşe yarar mı bilmiyorum gerçi.Kalbim çok kırık ya.
O kadını bulup saçını yolmadan boşanma icimde kalır sonra valla seninde içinde kalmasın. Önce kocani ve o kadını bir güzel rezil et sonra bosan ...

Karaktersizlik ışte yaptın bir iş bari arkasında dur, zaten dayanamadım çıktım evden.Sahildeyim şimdi.O gece yine ise gidecek o zaman ben de eve giderim.
Erkekler hem bı halt yıyosun hemde aglayıp zırlıyosun ne yardan ne serden hesabı :sinirli::sinirli: Yanı elının altında bırı olsun evının duzenını saglasın vs hemde dısarda gonlunu eglıcek bırısı olsun oldu ya baska dertlerı varmı sunların:sinirli::sinirli:

Back
X