boşanmak ve cocuk

Çocugu ben uyutuyorum, bi yere gidince ben giydirip çantasını hazırlıyorum, misafirlikte coğu zaman ben bakıyorum, bezini hep ben değiştiriyorum. yani bi baba oyun parkına götürüyor oyuncak alıyor biraz gezdiriyor diye iyi bi babamı oluyor inanın çıldırıcam. babası illaki çok sever ki seviyor evet. ama herşeyi ben yaptıktan sonra ne anladım bu babalıktan.
Bunların aynılarını ben de yaşıyorum. Yazdıklarının birebir aynısını. Açıkçası çok yorucu oluyor insan yardım arıyor etrafında.

Merak ettiğim şey şu, bu sebeplerden boşanmayı istemek şımarıklık mı oluyor? madem çalışmıyorsun yapacaksın mı demeliyiz?
Bu ikilemi çözemiyorum uzun zamandır...

Bunların aynılarını ben de yaşıyorum. Yazdıklarının birebir aynısını. Açıkçası çok yorucu oluyor insan yardım arıyor etrafında.

Merak ettiğim şey şu, bu sebeplerden boşanmayı istemek şımarıklık mı oluyor? madem çalışmıyorsun yapacaksın mı demeliyiz?
Bu ikilemi çözemiyorum uzun zamandır...
ben maalesefki bunların üzerine çok yoğun çalışıyorum ve yüzde 70 diyim haksızlık olmasın evi ben geçindiriyorum. ben çalışmasam cocuğumuza mama alicak paramız kalmaz. ha bide bi kere kumar yüzünden evden gitmeme rağmen yeminler etmesine ragmen yine kumar oynamış olmasın. hadi onuda geçtim. bütün ev işini benim yapmam (o canı isterse yapıyor). üstelik sürekli aileme onun eski borclarından dolayı onlardan borc alıp geri vermek için çaba göstermemesi. haftanin 5 günü ne kadar yoruldugundan bahsedip eve gelip uyuyuyp sonrada benden hizmet beklemesi, ha onun canı istediği zaman ilişkiye girmemiz.bunlar şımarıklık mi bilmiyorum

ben maalesefki bunların üzerine çok yoğun çalışıyorum ve yüzde 70 diyim haksızlık olmasın evi ben geçindiriyorum. ben çalışmasam cocuğumuza mama alicak paramız kalmaz. ha bide bi kere kumar yüzünden evden gitmeme rağmen yeminler etmesine ragmen yine kumar oynamış olmasın. hadi onuda geçtim. bütün ev işini benim yapmam (o canı isterse yapıyor). üstelik sürekli aileme onun eski borclarından dolayı onlardan borc alıp geri vermek için çaba göstermemesi. haftanin 5 günü ne kadar yoruldugundan bahsedip eve gelip uyuyuyp sonrada benden hizmet beklemesi, ha onun canı istediği zaman ilişkiye girmemiz.bunlar şımarıklık mi bilmiyorum
Sizin durumunuz asla şımarıklık değil ben alıntıladığım kısmı sormuştum sadece, şahsen ben çalışmıyorum bebekten dolayı o yüzden benim durumum öyle mi sayılır diye. Kaldı ki siz çalışan anne olduğunuzu en başta da belirtmiştiniz.
Sizin evliliğinizde eşiniz tüm yükü size yüklemiş ve sorumsuzluğunu alenen yaşıyor. Hem sizin hem de yavrunuzun ruh ve beden sağlığı için boşanmanız şart olmuş, bu ortada. Sonuna kadar haklısınız. umarım tek celsede sorunsuzca kurtulursunuz.

Back
X