Barıştık bacım ya şuan iyiyiz şükür ara ara boğasım geliyo yineişte bütün mesele bu
Annesine bir laf diyemiyor ama böyle yazmışsın yukarda?Bence sen gocunuyorsun öyle bir şey demedim HAMİLELİK diye bir şey var tek ben yaşamıyorum ama sen baya baya gocundun ki gelip stalka başlıyorsun ben de sana diyim en azından benim kocam yalancı değil annesine hizmet ettirmiyoooo kayınpederin evinde bedava oturmuyo çalıştı evimizi ödedik. Hadi koca yarıştıralımacımasız nerede yalancı demek mi?
Yok mesajlara bakarsan her zaman annesini azarladığını yazmıştım telefonda da salak salak konuşma anne diyordu. Hiç fark etmez yalan yalandır. Bu bi alışkanlıktır. Kocam yalan söylüyo evet söylüyor hayırrrrrrrr kocammmmm kocammm bu nasıl bi kafa yaAnnesine bir laf diyemiyor ama böyle yazmışsın yukarda?noldu sende savumaya geçtin yaraya mı bastım özür dilerim. Bu konuda ailemin karşısında ezildiği için yalan söyledi beni aldatmak veya ortada bırakmak için değil. Motorun tüm parası eve harcandı siz halen motorun parasına taktınız kafayı. Evde kendi gözümle görebiliyorum neye harcandığını
Aynen , sizin gibi ışık hızıyla soğumam lazımdı herkese yaymam lazımdı doğru sende haklısın. Boşan lafı ağzınıza pelesenk olmuş çünküYok mesajlara bakarsan her zaman annesini azarladığını yazmıştım telefonda da salak salak konuşma anne diyordu. Hiç fark etmez yalan yalandır. Bu bi alışkanlıktır. Kocam yalan söylüyo evet söylüyor hayırrrrrrrr kocammmmm kocammm bu nasıl bi kafa ya
Senin baban da sana ev almamış tapusu üstünde değil. Ayrıca almadığını nereden biliyorsun? Sadece senin babanın mı parası var?Keşke senin babanda ev alsaydı da kocan bedava otursaydı, eminim sesi çıkmazdı zaten kendi evi gibi benimsese iş yapardı evde sana yardımcı olurdu
Sence neden benim üstümde değil tapu bi düşün bakalım bulursun cevabınıSenin baban da sana ev almamış tapusu üstünde değil. Ayrıca almadığını nereden biliyorsun? Sadece senin babanın mı parası var?
Ben sana boşan mı demişimAynen , sizin gibi ışık hızıyla soğumam lazımdı herkese yaymam lazımdı doğru sende haklısın. Boşan lafı ağzınıza pelesenk olmuş çünkü
Tamam sadece senin baban mı ev alıyoSence neden benim üstümde değil tapu bi düşün bakalım bulursun cevabını
Sen çok gerginsin hayatım tamam hormonların yüksek anlıyorum gebesin olabilir. Ama kocana da bu cehennemi yaşatıyosan adam senden çoktan soğumuşturBen sana boşan mı demişimüff yaz dur boşanma canım al başına taç et yalancıyı hadi
Konuyu işte anlama kapasiten bu kadar taşınma masraflarından tapudan haberin yok, olmasında zaten tapusu senin olan evinde soğuk iş bilmez kocanla oturmaya devam etTamam sadece senin baban mı ev alıyobenim oturduğum evin tapusu üstüme bu yeter. Çok şükür anne babamın ev alıp beni oturtmasına ihtiyacım yok eşimle çalışıyoruz kendimizi geliştirdik geçiniyoruz bi perde için yalana ihtiyaç duymuyoruz
Yok soğumadı peşimden ayrılmıyor bu konu eski bak sürekli kıçımın dibinde gözümün içine bakıyor suratımdan da anlar. Ama bu demek değil boşanmam kimin ne olacağı belli olmaz sırf kocam başımda olsun diye her şeye göz yumamam ben. Boşanma da çok normal bir olaySen çok gerginsin hayatım tamam hormonların yüksek anlıyorum gebesin olabilir. Ama kocana da bu cehennemi yaşatıyosan adam senden çoktan soğumuştur
Boşanmicam ben ya kemalim yapmazYok soğumadı peşimden ayrılmıyor bu konu eski bak sürekli kıçımın dibinde gözümün içine bakıyor suratımdan da anlar. Ama bu demek değil boşanmam kimin ne olacağı belli olmaz sırf kocam başımda olsun diye her şeye göz yumamam ben. Boşanma da çok normal bir olay
Kimle oturcam kocamla oturcam tabiKonuyu işte anlama kapasiten bu kadar taşınma masraflarından tapudan haberin yok, olmasında zaten tapusu senin olan evinde soğuk iş bilmez kocanla oturmaya devam et
Her gün gülüyorum zatenBoşanmicam ben ya kemalim yapmazbiraz gülün hadi nolur bebek sevinsin içerde
Hayatım kaza fotoğraflarını gördüm akşam eve geldiğinde. Pc de kayıtlı duruyormuş zaten keşke kendim irdeleyip bulsaymışım . konuyu sabah açmıştım. Olay doğru evet bana geç söyleyip bekletmesi hata ama bunun içinde boşan seni aldatıyo kumar bilmemne demek doğrumu vicdanına sorKimle oturcam kocamla oturcam tabisorun tapu masrafı vs değil yalan söyleyip aylarca saklaması. Naparsan yap ya madem yorum istemiyorsun konu açma
Mutsuz olduğunu seziyorum. İnşallah ben yanılıyorumdur hamile bi kadının mutsuz olmasını istemem yaptığın yorumlara rağmenHer gün gülüyorum zaten
BEN BÖYLE BİR ŞEY Mİ DEDİMHayatım kaza fotoğraflarını gördüm akşam eve geldiğinde. Pc de kayıtlı duruyormuş zaten keşke kendim irdeleyip bulsaymışım . konuyu sabah açmıştım. Olay doğru evet bana geç söyleyip bekletmesi hata ama bunun içinde boşan seni aldatıyo kumar bilmemne demek doğrumu vicdanına sor
Mutsuz değilim kaygılıyım arasında çok büyük bi fark var hayatıma şükür. İnsan sadece mutsuzluğunu paylaşıyor hani bir derdim var forumun adı. Yoksa 10 12 senedir beni seven bunu belli eden bi kocam var 28 yaşındayım maddi olarak evim arabam var param var ailem hayatta yanımda mesleğim var sağlıklıyım bebeğim var neden Mutsuz olayım yahu. Anksiyete diye bir şey var dehbliyim. Yoksa hayatıma bin şükürMutsuz olduğunu seziyorum. İnşallah ben yanılıyorumdur hamile bi kadının mutsuz olmasını istemem yaptığın yorumlara rağmen
ay o periler beni de sık sık yokluyor hiç önemseme hamileliğin tadını çıkarBarıştık bacım ya şuan iyiyiz şükür ara ara boğasım geliyo yineama boşanmayı şuan düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?