Boşanmak ya da boşanmamak.

Annesine bir laf diyemiyor ama böyle yazmışsın yukarda? noldu sende savumaya geçtin yaraya mı bastım özür dilerim. Bu konuda ailemin karşısında ezildiği için yalan söyledi beni aldatmak veya ortada bırakmak için değil. Motorun tüm parası eve harcandı siz halen motorun parasına taktınız kafayı. Evde kendi gözümle görebiliyorum neye harcandığını

Keşke senin babanda ev alsaydı da kocan bedava otursaydı, eminim sesi çıkmazdı zaten kendi evi gibi benimsese iş yapardı evde sana yardımcı olurdu

Yok mesajlara bakarsan her zaman annesini azarladığını yazmıştım telefonda da salak salak konuşma anne diyordu. Hiç fark etmez yalan yalandır. Bu bi alışkanlıktır. Kocam yalan söylüyo evet söylüyor hayırrrrrrrr kocammmmm kocammm bu nasıl bi kafa ya

Aynen , sizin gibi ışık hızıyla soğumam lazımdı herkese yaymam lazımdı doğru sende haklısın. Boşan lafı ağzınıza pelesenk olmuş çünkü

Keşke senin babanda ev alsaydı da kocan bedava otursaydı, eminim sesi çıkmazdı zaten kendi evi gibi benimsese iş yapardı evde sana yardımcı olurdu
Senin baban da sana ev almamış tapusu üstünde değil. Ayrıca almadığını nereden biliyorsun? Sadece senin babanın mı parası var?

Aynen , sizin gibi ışık hızıyla soğumam lazımdı herkese yaymam lazımdı doğru sende haklısın. Boşan lafı ağzınıza pelesenk olmuş çünkü
Ben sana boşan mı demişim üff yaz dur boşanma canım al başına taç et yalancıyı hadi

Sence neden benim üstümde değil tapu bi düşün bakalım bulursun cevabını
Tamam sadece senin baban mı ev alıyo benim oturduğum evin tapusu üstüme bu yeter. Çok şükür anne babamın ev alıp beni oturtmasına ihtiyacım yok eşimle çalışıyoruz kendimizi geliştirdik geçiniyoruz bi perde için yalana ihtiyaç duymuyoruz

Ben sana boşan mı demişim üff yaz dur boşanma canım al başına taç et yalancıyı hadi
Sen çok gerginsin hayatım tamam hormonların yüksek anlıyorum gebesin olabilir. Ama kocana da bu cehennemi yaşatıyosan adam senden çoktan soğumuştur

Konuyu işte anlama kapasiten bu kadar taşınma masraflarından tapudan haberin yok, olmasında zaten tapusu senin olan evinde soğuk iş bilmez kocanla oturmaya devam et

Sen çok gerginsin hayatım tamam hormonların yüksek anlıyorum gebesin olabilir. Ama kocana da bu cehennemi yaşatıyosan adam senden çoktan soğumuştur
Yok soğumadı peşimden ayrılmıyor bu konu eski bak sürekli kıçımın dibinde gözümün içine bakıyor suratımdan da anlar. Ama bu demek değil boşanmam kimin ne olacağı belli olmaz sırf kocam başımda olsun diye her şeye göz yumamam ben. Boşanma da çok normal bir olay

Boşanmicam ben ya kemalim yapmaz biraz gülün hadi nolur bebek sevinsin içerde

Konuyu işte anlama kapasiten bu kadar taşınma masraflarından tapudan haberin yok, olmasında zaten tapusu senin olan evinde soğuk iş bilmez kocanla oturmaya devam et
Kimle oturcam kocamla oturcam tabi sorun tapu masrafı vs değil yalan söyleyip aylarca saklaması. Naparsan yap ya madem yorum istemiyorsun konu açma

Kimle oturcam kocamla oturcam tabi sorun tapu masrafı vs değil yalan söyleyip aylarca saklaması. Naparsan yap ya madem yorum istemiyorsun konu açma
Hayatım kaza fotoğraflarını gördüm akşam eve geldiğinde. Pc de kayıtlı duruyormuş zaten keşke kendim irdeleyip bulsaymışım . konuyu sabah açmıştım. Olay doğru evet bana geç söyleyip bekletmesi hata ama bunun içinde boşan seni aldatıyo kumar bilmemne demek doğrumu vicdanına sor

BEN BÖYLE BİR ŞEY Mİ DEDİM bundan sonra ne dese bu yalan mı diye düşüneceksin

Mutsuz olduğunu seziyorum. İnşallah ben yanılıyorumdur hamile bi kadının mutsuz olmasını istemem yaptığın yorumlara rağmen
Mutsuz değilim kaygılıyım arasında çok büyük bi fark var hayatıma şükür. İnsan sadece mutsuzluğunu paylaşıyor hani bir derdim var forumun adı. Yoksa 10 12 senedir beni seven bunu belli eden bi kocam var 28 yaşındayım maddi olarak evim arabam var param var ailem hayatta yanımda mesleğim var sağlıklıyım bebeğim var neden Mutsuz olayım yahu. Anksiyete diye bir şey var dehbliyim. Yoksa hayatıma bin şükür

Barıştık bacım ya şuan iyiyiz şükür ara ara boğasım geliyo yine ama boşanmayı şuan düşünmüyorum
ay o periler beni de sık sık yokluyor hiç önemseme hamileliğin tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…