• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak...

Son cümlede Tam demek istediginizi anlayamadım o_O
Sadece hazları için yaşamayan vefalı, kurduğu gönül bağından sorumluluk hisseden insanlar bence erdemli insanlardır. Bu insanlara birliktelik bizleri bir yere taşır. Öbür türlüsü hep debelenip durmak.

Sadece hazları için yaşamayan vefalı, kurduğu gönül bağından sorumluluk hisseden insanlar bence erdemli insanlardır. Bu insanlara birliktelik bizleri bir yere taşır. Öbür türlüsü hep debelenip durmak.
Şimdi anladım.. Biz işte debelenip durduk..:işsiz:

Ben de korkuyorum. Evlendiğim ilk günden beri özsaygımı giderek kaybediyorum. Sanırım bu yüzden eşim de bana karşı kayıtsız. Nasıl olsa yapamaz tribinde zaten ben de yapabileceğimi sanmıyorum. Gözümde çok büyüyor herşey.
Korktukça ezilen oluyorsun bunu anladım.
Bende büyütüyorum ama ALLAH büyük :KK200:

Yolunuz acik olsun. Dogru karar vermissiniz. Ilk evlilik kotu oldu diye ikincide kotu olacak diye bir sey yok. Ilk evlilikte yapilan hatalar genelde ikincide tekrarlanmiyor tecrubeli oluyor insanlar. Defalarca ozur dilenip ayni seyler tekratlaniyorsa o evlilikten hayir gelmez. Bir insan 7 sinde neyse 70 indede aynidir.
Karakter asla degişmez degilmi söylüyorum ama anlatamıyorum..
Sonra kendini suçluyor insan acaba benmi yapıyorum herşeyi diye..
sürekli suçlanmaktan herhalde..

1) sadakatsızlık,şiddet,sevgisizliğinden emin olduğum bir adam varsa karşımda durmam.
2) evet ınsanlar hata yapabılır ama 3. sü hata değildir artık..
3) boşanmak dünyanın sonu değil.
4)gelecekte ne olacağım korkusu insanı sadece boşanacağı zaman almamalı. harıka bır geceye gözlerinizi yumduğunuz adam ertesi sabah hayatı size zindan etmeye başlayabilir. olmayacağının garantisi var mı ? yok.
hayatta her zaman b planın olacak kı herseye hazırlıklı ol.
5) ne varsa ılk evlılıklerde var görüşünü saçma bulurum. 2. hatta 3. evliliğini yapıp çok çok mutlu olan insanlar var.

hakkınızda hayırlısı olsun.

1) sadakatsızlık,şiddet,sevgisizliğinden emin olduğum bir adam varsa karşımda durmam.
2) evet ınsanlar hata yapabılır ama 3. sü hata değildir artık..
3) boşanmak dünyanın sonu değil.
4)gelecekte ne olacağım korkusu insanı sadece boşanacağı zaman almamalı. harıka bır geceye gözlerinizi yumduğunuz adam ertesi sabah hayatı size zindan etmeye başlayabilir. olmayacağının garantisi var mı ? yok.
hayatta her zaman b planın olacak kı herseye hazırlıklı ol.
5) ne varsa ılk evlılıklerde var görüşünü saçma bulurum. 2. hatta 3. evliliğini yapıp çok çok mutlu olan insanlar var.

hakkınızda hayırlısı olsun.
Teşşekürler cevap için İnşallah hayırlısı olur..

Cevaplar için teşşekür ederim...
Beni biraz rahatlattınız..
Kıskançlık, baskı, şiddet sürekli degil ama oldu, küfürlerin dozu yoktu zaten.. aslında bakarsanız hiç ortak noktamızda yoktu beraber paylastıgımız bişey ama cevremde duyduklarım bak söz verdi idare et işte bizde yasadık geçer vs vs. Sonra düşünüyorum benmi suçluyum böyle olmasında ?
Çocuk yoksa çok da düşünmeyin bence.
Hakkınızda Hayırlısı olsun ama sevmediğini saygı duymadığını düşünüyorsanız devam etmenin anlamı Yok

Son düzenleme:
Herkese Merhaba,
-Şunlar olursa durmam boşanırım dediginiz şeyler nelerdir?
-Çok fazla şans verilmiş bi evlilik kurtarılabilir mi? --Hep özürler bidaha olmayacaklar ama tekrar aynı şeyler yaşansa bile tekrar şans verilmeli mi ?
-Peki Boşanmak dünyanın sonumudur ?
-Gelecekte ne olacak korkusu daha kötü olursa korkusu nasıl yenilir ?
-Ne varsa ilk evliliklerdemi var sonrası meçhulmüdür ?

Evliligimde saygı bitti degersiz oldugumu karsı tatafın beni kaybetmekten korkmadıgını ilerde daha kötü olacagını düşündügüm için Boşanma kararı verdim.. biraz aydınlanmaya farklı fikirlere ihtiyacım var.. Teşşekürler.
Eşimi çok seviyorum, çok mutluyuz. Onun bana hayatımda yüklediği çok iş yok. Ama diyelim ki sevmiyorum artık ve boşandım. Gayet rahat olurdum sanırım. Hayatıma devam ederdim. Hatta işimde daha aktif olurdum. İlk zamanlar biraz daha iş yükümü artırırdım özellikle ki yoğun olayım düşünmeyeyim. Sonra da alışır giderdim. Ailemle çok ilişkim olmazdı çünkü hemen her şeyime karışmaya kalkarlar. Tek başıma yaşardım. Yurtdışına bir iki seneliğine giderdim, ek eğitim alırdım veya çalışırdım. Hemen yeniden evlenmeye bakmazdım. Ama olur da birisi çıkarsa karşıma yeniden evlenebilirdim.
Boşanma sebeplerim birbirimizi artık hiç sevmememiz, aldatma, şiddet (psikolojik şiddet de olur), aşırı kumar olurdu.
Boşanmak dünyanın sonu değildir. Bazı durumlarda insanların hayatını kurtarır. Bazı durumlarda insanların hayat kalitesini büyük oranda artırır. Bazen de kötü gelir.
Son olarak ne varsa ilk evlilikte olsa zaten boşanmayı düşünmezdiniz.

39 yaşındayım ve eşimden boşandım.ciddi bir ilişki aradım ama bulamadım.Maddi problemim yok ama sıkıntıdan kendimi sekse verdim.Belki beni ayıplayacaksınız ama bir jigoloyla tanıştım.O da 35 yaşında hafta 2-3 kez beraber oluyoruz.Ayrıca çok hoş sohbet biri.Bazen sabahlara kadar sohbet ediyoruz.Doğru yapmıyorum farkındayım ama şu an için bana iyi geliyor.

39 yaşındayım ve eşimden boşandım.ciddi bir ilişki aradım ama bulamadım.Maddi problemim yok ama sıkıntıdan kendimi sekse verdim.Belki beni ayıplayacaksınız ama bir jigoloyla tanıştım.O da 35 yaşında hafta 2-3 kez beraber oluyoruz.Ayrıca çok hoş sohbet biri.Bazen sabahlara kadar sohbet ediyoruz.Doğru yapmıyorum farkındayım ama şu an için bana iyi geliyor.
Bari bütün boşanma başlıklarını aratıp aynı anda reklam döşemeseydin cigolo kardeş :D

Back
X