• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak

Ne karışık bir hayatınız var ya eski konunuzla birlikte beynim bulandı.

Keşke o zorlukları tek yaşasanız da minicik bebekleri alet etmeseniz peşinizde. Ayrıca ikincinin kız veya erkek olacağı belli mi aile istedi diye bebek mi yapılır?
Cehaletiniz paçadan akıyor. Neden bebekleri ortak ediyorsunuz tuhaf düzensiz hayatınıza. Sürekli üremeden de eşinizle yaşar veya boşanabilirdiniz..

Eski konulari okudun mu cap? Icler acisi. Karnindaki cocugu hasta sanmis dogursa daha pahali olacakmis (!) diye aldirmayi dusunmus. Sonra doktor saglikli demis bilmem ne
Bir suru celiski
Cozebilen beri gelsin

okudum biraz da çok kötü ya. bi çocuk tek kalmasın diye hapisteki eşten bile isteye hamile kalmak... benim mantığım almıyor. o çocuklar bu aile bu anne babada büyüyecek de topluma karışacak. bizimle, bizim çocuklarımızla aynı oprtamda yaşayacak, eğitim görecek. komple seviye düşüyor gerçekten. yazık ki ne yazık.

bu kız 15inde evlenmeseydi. ailesi karşı çıksaydı. okusaydı. hayatı ne farklı olurdu. düşünüyor mu acaba hiç? ben düşündüm de, üzüldüm yani. şu an bu dertlerle uğraşmak yerine gezip eğleniyor olabilirdi.

o çocuklar bu aile bu anne babada büyüyecek de topluma karışacak. bizimle, bizim çocuklarımızla aynı oprtamda yaşayacak, eğitim görecek. komple seviye düşüyor gerçekten
Soylediklerine tamamen katilmakla beraber benim de aklimi en cok kurcalayan kisim burasi iste. Bizim cocuklarla beraber okuyup buyuyup, beraber calisacaklar. Toplumun genleriyle oynaniyor bu sekilde. Yarin is arkadasi olacak,evlenecek benim cocugumla. Komsu olacak, ticaret yapacak,belki ortak olacaklar. Uzucu

Bir çocuğun başını yaktım illa ikincisi de yansın demişsiniz. Bu ne cehalet ya boşanın gitsin her türlü kötü bir ortamda yetişecekler zaten.

Soylediklerine tamamen katilmakla beraber benim de aklimi en cok kurcalayan kisim burasi iste. Bizim cocuklarla beraber okuyup buyuyup, beraber calisacaklar. Toplumun genleriyle oynaniyor bu sekilde. Yarin is arkadasi olacak,evlenecek benim cocugumla. Komsu olacak, ticaret yapacak,belki ortak olacaklar. Uzucu

suriyelilere laf ediyoruz toplumu bozdular diye. bizimkiler onlardan beter.

cocuk sorun degil iki cocukla ortada kalrm diye dusunmuyorm ..zaten ben bosansam tek cocukla kotu olurdu ...iki kardes olmalari guzel olucak
Ne içiyorsun ? Bana da söyle ?
Sırf bosandiginda diğeri yalnız kalmasın diye 2. Çocuk yuh yani.
Insanlar 1 tane ye bakamiyor , ilk defa böyle bi bakış açısı gördüm .pesssss

Ya gerçekten anlamıyorum hapisteki adamdan çocuk yapıp sonra da sorumsuz deyip ayrılmayı istemek. Şimdi mi anladınız eşinizin sorumsuz olduğunu hapise girmesi sizin için pek etlkil olmadım da çocuk yaptınız.Yazık günah gerçekten yanii hem yanındakine hem karnındakine ne akla hizmet ben bilmiyorum hala daha da soruyorsunuz burada pes.

kendisi aylesi cok sorumsuZ annem gildeym ben ..esim hapisde...orda oldu ikinci cocukda ...hep annem gil desdek cikiyo bana.. bu kadar sorumsuzluga dayanamiyorm...hamile kalmama gelince benim bir kizim var ve daym da yok erkek kardesimde o yuzden aylem benden erkek cocuk isdedi ki tek cocukla bosanirsamda evlenmeyi duwunmuyodm baskasyla

Allah ıslah etsin seni ve aileni.......
2. kız olursa ne yapacaksın, cami avlusuna mı bırakacak ailen
Sorumsuz ve dahi duygusuzsunuz
Süs eşyası yapıyorsunuz sanki, çok istedim yaptım, ailem erkek istedi bla bla bla
Baba hapiste, anne bir türlü Rabbim korusun o melekleri

okudum biraz da çok kötü ya. bi çocuk tek kalmasın diye hapisteki eşten bile isteye hamile kalmak... benim mantığım almıyor. o çocuklar bu aile bu anne babada büyüyecek de topluma karışacak. bizimle, bizim çocuklarımızla aynı oprtamda yaşayacak, eğitim görecek. komple seviye düşüyor gerçekten. yazık ki ne yazık.

bu kız 15inde evlenmeseydi. ailesi karşı çıksaydı. okusaydı. hayatı ne farklı olurdu. düşünüyor mu acaba hiç? ben düşündüm de, üzüldüm yani. şu an bu dertlerle uğraşmak yerine gezip eğleniyor olabilirdi.

15 yaşında evlenmek bir facia ayrı bir konuda
Hiç mi merhamet yok arkadaş ya
İnsan kendi canından evlada nasıl kıyar
Hadi biri olmuş, yok arkadaş olsun, yok aile erkek istedi falan valla bunun eğitimle falan bir ilgisi yok, kalpleri katı bunların, vicdan yok, merhamet yok

Allahım hepiniz ama hepiniz ailen,sen,kocan zır cahilsiniz. Yıl olmuş 2017 kafa nasıl çalışıyor. Ne kullanıyorsunuz?
Çocuklara üzüldüm. Yazık valla. Bu saatten sonra yapman gereken tek şey kendini geliştirmek, okumak,(illaki okul değil) önce sen cahillikten kurtul ki çocuklarına iyi örnek ol. Sen bu kafayla kızınıda yakarsın oğlunu da. Böyle insanlar mümkünse üremesin lütfen. Daha çok şey yazmak istiyorum ama kırıcı olacam. Allah size akıl fikir versin.

Bir de tavuklar gibi kümeste çiftleşmek ne ya.Sırf ailen erkek çocuk istedi diye. Eee sen şimdi takvimede bakmamısındır. Erkek çocuk ,kız çocuk doğurmak için takip etseydin Neydi o takvimin adı Çin takvimi neydi gerçekten.

merhaba arkadaslar bir cocugum var ve digerine hamileym evliliyim duzensiz cok ...ayle sicakligi yok benden baska kimse sorumluluk almiyor...ikinci cocugum olucak diye dayanmalimiyim yoksa ikinci cocugumla da kendi hayatma ayrlmalmym cunki zaten bosanmis bir kadn gibi yanlizim
yanlızsan nasıl hamile kaldın ikinciye

15 yaşında evlenmek bir facia ayrı bir konuda
Hiç mi merhamet yok arkadaş ya
İnsan kendi canından evlada nasıl kıyar
Hadi biri olmuş, yok arkadaş olsun, yok aile erkek istedi falan valla bunun eğitimle falan bir ilgisi yok, kalpleri katı bunların, vicdan yok, merhamet yok

merhamet vs değil düpedüz cahillik ve düşüncesizlik.

yani bi çocuk getiriyosun bu çocuk hep 6 aylık kalmayacak, hep anne sütü ile beslenmeyecek. 5-10-20 yıl sonrasını düşünmüyolar hiç. insanlar telefon alırken bile daha çok düşünüyor valla.

Back
X