Boşanmak...

sevgisiz sevgili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
57
19
3
Daha 1 yıllık evliyim ve boşanmaya karar verdim. İçimin nasıl acıdığını tarif edemem daha evimin eşyaları bile eskimemişti.. Eşim olacak adam defalarca beni aldatmaya teşebbüs etti belki de aldattı bilmiyorum. Son olayda telefonunda sildiği mesajları farkettim ve boşanma kararı aldım. Şuan ailemin evindeyim ve kimseye boşanıcağımı söyleyemedim hala. Nasıl yaparım nasıl ayakta durabilirim bilmiyorum sevmiştik birbirimizi uyumluyduk. Beni mi beğenmiyodu yoksa hiç sevmemişmiydi bilmiyorum. Ağzımdan boşanıcağım çıkıyo ama yüreğimden boşanıyorum çıkmıyo. Çok çok üzülüyorum nasıl geçer bu acı ? Neden beni aldatmak istiyo sürekli bu adam neden boşanıp rahatına bakmıyo çok kötü hissediyorum...

Evlenmeden önce nasıldı peki? Hiç süphelenmedinizmi? Çok uzuldum gercekten kolay degil ama ileride daha fazla uzuleceginize bi kere uzulun :(

Nasıl pek sarsılmam evlilik çocuk oyuncağı değil ki hayallerimi gercekleştirdiğim en güzel zamanımdaydım
Ama olmamış .
Adam senı aldatmış ..
Orda kalıp bunları düşünüp durursan daha çok sarsılırsın .
Ya çocuğun olsaydı ? Ailen yanında olmasaydı ?
Şükret ..

Küçücük evimiz olsaydı ama sırtımı yaslıcağım hayat arkadaşım olsaydı keşke. Ben bunları haketmedim ya
Hiç bir kadın aldatılmayı hak etmez canım , üzüldüm ama yapacağın tek şey yoluna bakmak ve erken fark ettiğin için çocuk olmadan fark ettiğin için sevinmek . bu da senin tesellin olsun.

Aldattığını yakaladınız mı peki ben orayı tam anlayamadımda eşinizden itiraf geldi mi

Hiç bir kadın aldatılmayı hak etmez canım , üzüldüm ama yapacağın tek şey yoluna bakmak ve erken fark ettiğin için çocuk olmadan fark ettiğin için sevinmek . bu da senin tesellin olsun.
Ağlıcam ağlayamıyorum korkuyorum toparlanamamaktan, korkuyorum psikolojime sahip çıkamamaktan. Blöf yaparken boşanırım demek ne kolaydı oysa ki gerceği çok can yakıyomuş..

Back
X