Boşanmak...

Ağlıcam ağlayamıyorum korkuyorum toparlanamamaktan, korkuyorum psikolojime sahip çıkamamaktan. Blöf yaparken boşanırım demek ne kolaydı oysa ki gerceği çok can yakıyomuş..
Canın yanar tabi ki bu normal insanız acılar bizim için ama hiçbir acı baki değil bunu unutma, insanlar neler unutuyor unutmak zorunda kalıyor..

Zaten bi kaç defa o ucuz kadınları netten aratırken yakaladım son seferde de sildiği mesajları buldum kimle ne konuştu bilemiyorum ama acık acık ortada
Hımm yangına körükle gitmem bi erkeğide savunmam ama hani kesin birşey olsaydı . Gerçi size olan tutumundanda anlarsınız siz kadınlar hissediyor . Çok üzüldüm . Umarım çok fazla üzülmeden atlatırsınız

Canım herkesin bu hayatta bir imtihanı var seninki de buymuş o adamdan kurtulup kendine güzel bir iş bul hayatını kurtarmaya bak

Tek bi mesaj atıp onu sildim evime gidip eşyalarımı toplucam sesini bile duymadan..
Adamın karakteri buysa on yıl yirmi yıl da geçse düzelmez. Şükret ki çocuk falan olmadan gerçek yüzünü görüp bosanma kararı almışsın. Ben yıllarca ugrastim hic bir seyi değiştiremedim. Eşyalarım eskidi de ne oldu iki çocukla dul kaldım

Adamın karakteri buysa on yıl yirmi yıl da geçse düzelmez. Şükret ki çocuk falan olmadan gerçek yüzünü görüp bosanma kararı almışsın. Ben yıllarca ugrastim hic bir seyi değiştiremedim. Eşyalarım eskidi de ne oldu iki çocukla dul kaldım
Evet karakteri bu onun umarım çok çok pişman olur benim canımın acısının bin katını o yaşar..

Hımm yangına körükle gitmem bi erkeğide savunmam ama hani kesin birşey olsaydı . Gerçi size olan tutumundanda anlarsınız siz kadınlar hissediyor . Çok üzüldüm . Umarım çok fazla üzülmeden atlatırsınız
Hissediliyor anlışılıyor ve bi şekilde çıkıyor karşısına insanın. Evet hakaret küfür şiddet de kötüdür ama aldatılmak ayrı bi şerefsizlik ya midesi almıyo insanın..

Aldatmaya meyilli olan adam düzelmez dimi asla. Fırsatını bulduğu ilk anda yine yapar ne kadar olmucak dese de bundan vazgeçmez dimi ?
Kişiye göre değişir . Ya bilmiyorum bi evlilik üzerine konuşuluyor ve kimi insanlar direk boşan boşan diyor o ben değilim benim için kanıt lazım itiraf lazım emin olmak lazım. Bilgisayardan birilerinin fotoğraflarına bakarken görmek benim için direk aldatma hükmü değildir ama kimisine göre aldatmaktır. Ama gerçekten aldattığımı yakalarsam görürsem direk biter

Kişiye göre değişir . Ya bilmiyorum bi evlilik üzerine konuşuluyor ve kimi insanlar direk boşan boşan diyor o ben değilim benim için kanıt lazım itiraf lazım emin olmak lazım. Bilgisayardan birilerinin fotoğraflarına bakarken görmek benim için direk aldatma hükmü değildir ama kimisine göre aldatmaktır. Ama gerçekten aldattığımı yakalarsam görürsem direk biter
Burda üstün körü anlatıyorum ama eminim aldatıldığıma hatta bi kaç defa kesin emin oldum ama affettim kolay olmuyo bi yuvayı bozmak. Şimdi ben nasıl derim herkese boşanıyorum diye. Bu çok ağır ya...

Burda üstün körü anlatıyorum ama eminim aldatıldığıma hatta bi kaç defa kesin emin oldum ama affettim kolay olmuyo bi yuvayı bozmak. Şimdi ben nasıl derim herkese boşanıyorum diye. Bu çok ağır ya...
Evet çok ağır ama boşanmak ayıp birşey değil. Siz affetmişsiniz ama tekrar yapmış siz gereken emeği vermişsiniz artık yapacak birşey kalmamış. O halde huylu huyundan vazgeçmiyor

Back
X