Boşanmak...

Neden bosanmiyor da aldatıyor sorusuna cevap olarak, çünkü evde bir düzeni var. Yemek pişiyor, çamaşırı yıkaniyor, utusu yapılıyor. Canı istediğinde cinsellik yaşanıyor. Bu rahatlıktan neden vazgeçsin ki? Hem rahatı ve düzeni değişmiyor hem de başka kadınlarla birlikte oluyor. Boşanması için bir sebep yok ki.

Üstteki paragraf midesiz ve sığ adam bakış açısıyla yazılmıştır. Sorunuza cevap olmuştur umarim. Doğru kararı vermeniz dileğiyle.

Çok acı çekiyorsunuz ama bitince nefes alacaksınız eminim. Hiç kimse sizden daha değerli değildir. Siz değerlisiniz ve kıymetinizi bilmeyen kim olursa affetmeyin.. her acı geçer buna emin olun...

Beni mi beğenmiyodu yoksa hiç sevmemişmiydi bilmiyorum. Ağzımdan boşanıcağım çıkıyo ama yüreğimden boşanıyorum çıkmıyo. Çok çok üzülüyorum nasıl geçer bu acı ? Neden beni aldatmak istiyo sürekli bu adam neden boşanıp rahatına bakmıyo çok kötü hissediyorum...
Allah yardımcın olsun kardeşim.
Sakin ama sakin kendini suclama. Sozum meclisten disari, dunyanin en cirkin kadini yada dunyanin en kotu eşi olsan dahi aldatilmanin senin ile hicbir alakasi yok, sevip sevmemesi ilede alakasi yok. Aldatmak kisinin birlikte oldugu esi sevgilisi vs ile alakali degildir, sevmesi yada sevmemesi ile alakali degildir, aldatmak kisinin bizzat kendi sahsiyeti karakteri ile alakalidir.
Eger cidden aldatilmis isen ki birak tesebbus etmeyi aklindan gecirse dahi bu aldatmaktir, sakin arkana bakma.
Allah yardimcin olsun.

Neden bosanmiyor da aldatıyor sorusuna cevap olarak, çünkü evde bir düzeni var. Yemek pişiyor, çamaşırı yıkaniyor, utusu yapılıyor. Canı istediğinde cinsellik yaşanıyor. Bu rahatlıktan neden vazgeçsin ki? Hem rahatı ve düzeni değişmiyor hem de başka kadınlarla birlikte oluyor. Boşanması için bir sebep yok ki.

Üstteki paragraf midesiz ve sığ adam bakış açısıyla yazılmıştır. Sorunuza cevap olmuştur umarim. Doğru kararı vermeniz dileğiyle.
Çoook doğru.

Aldatmaya meyilli olan adam düzelmez dimi asla. Fırsatını bulduğu ilk anda yine yapar ne kadar olmucak dese de bundan vazgeçmez dimi ?
Düzelmez asla. Canınız acıyor biliyorum. Acınızı sonuna kadar yaşayın. Ağlayın, bağırın çağırın ama dönmeyin o eve. Adamın karakteri bu asla değişmez ve üzgünüm ama seven aldatmaz.

Daha 1 yıl olmuş ne yaşadı ki sizinle ,başka arayışlara girdi? Evliliğin en güzel yılını şüphe içinde geçirip durmuşsunuz. Yanınıza gelince değiştim deyip yalvaracak büyük ihtimalle ama şunu bilin ki dönersiniz ve çocuğunuz olursa, hamilelik süresince cinsellik de azalacağı için adam demeye dilimin varmadığı şahıs, içinde bastırdığı canavarı ortaya çıkarır. Çocuğunuz olunca boşanmak daha çok canınızı acıtır ve eşiniz çocukla boşanmanın daha zor olduğunu bildiği için hayatınızı zindana çevirir.

Böyle karaktersiz insanlara baba olma fırsatını hiçbir kadın vermemeli. Giden bir yılınız olsun ,geriye kalan yıllarınızı mutlu mesut,huzurla geçirirsiniz umarım.

Son düzenleme:
Bir insan 7 sinde neyse 70 inde odur.
Daha 1 yıllık evliyken bunu defalarca denediyse iflah olmaz. Ki zaten yapmıştır yapacağını bence

Önemli olan hayatboyu bu duyguyla devam edebilirmisin? Çocuk yapabilirmisin?

Duygularına tercüman olsun bunlar.

Back
X