Boşanmak

sizin gibi güçlü bir annesi var ve ona iyi şartlar sağlamak için düzenini bile bozan bir annesi varken neden eksiklik hissetsin. gücünüzü ve kararlılığınızı kaybetmeyin. tabi bizlere söylemesi kolay ama bu şekilde yaşamakta size zor gelir. kızını seven ilgilenen umursayan bir baba eşi boşanalım deyince tamam hadi seni annene bırakayım demez evladı için herşeyi düzeltmeye çalışır. yinede siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz
Aynen,bana ailem kardeslerim en yakin arkadaslarim sen bosanalim dedin onun icin boyle yapmasi normal,senin addim atman lazim kizin icin diyince kendimde suc aramaya basliyorum,ama sonra dusunuyorum ben mutsuz olursam kizimi mutlu edemem ki,ben esimle barismak istemiyorum,bunun icin de suclaniyorum hep.kizin icin yapmalisin diyorlar vicdan yaptiriyorlar bana

Selam.ben de derdimi bölüşmek rahatlamak istedim,hem de düşüncelerinizi merak ediyorum.öncelikle bildireyim yabancıyım.eşim öyle biri ki üç senedir evliyiz bana bir kere olsun özel günlerde bir şey aldığı yoktu.aynı zamanda çok ben erkeyim bana olur sana olmaz kafasında biri.bir keresinde beni dövmüşlüyü de var,ama ben kızım için aff etdim.sırf annesi ve abisi ile görüşe bilmek için onlar kaldığı şehirde yaşamak istiyor.oysakı büyük şehirlerde daha fazla kazana bilecekken.
Bir kızım var,2.5 yaşında.en son bana 5lira verdiyi için onu benden geri isteyince,(çok fazla cimri biri) kavga ettik,sinirle boşanmak istiyorum dedim,o da benı annemin yanına getirdi.bir kere ısrar etmedi,barışmak için çabalamadı.bir hafta önce sosyal medyada bir kadınla konuşmalarını yakaladım.kendisine yazdım,iyi yapıyorum sen deyilmiydin boşanmak isteyen bana karışmaya hakkın yok dedi.ben boşandıktan sonra uzmanlık okumak için Türkiyeye taşınıcam,kızımı da yanımda getiricem.vicdan yapıyorum kızım babasını sık sık göremiyecek diye.kızımı babasından ayırmamalımıyım?nasıl yapmam gerek lütfen fikir bildirin.
Şiddet var, aldatma var, eşinden beş lirayı kıskanan bir koca var. Hala neyi düşünüyorsunuz? Size böyle davranan adam kuvvetle muhtemel çocuğunuza da babalık yapmıyordur.

Sakın barısma ve ayrıl :(tabi ki katlanması zor ayrılmak zor ama inan suan kı halinden Allah ın izni ile kötü olmaz sadece zaman a ihtiyacın var o kadar kızına da gelirsek Allah bagıslasın o da zamanla anlayacaktır unutma ne ayrılan ilk cift ne de son cift siz olmayacaksınız o yüzden kendin ve evladın icin en saglıklı kararı ver

Keske behane etmis olaydim da bu vicdan ezabini cekmeseydim.hep kendime hak verib bosanmaliyim diyince kizimin baba diye aglamasi beni tekrar kararsizliga sokuyor
Babası Adım attı mı peki ? Seven erkek adım atar bence , hem yuvası için hem sizi özlediği için , hem de yavrusu için , boşanalım diye bi kadın kolay kolay söylemez ki , neden öyle dedin diye peşine düşmüyo bile , fırsat kolluyor Muş !! Ben de dedim eşime ya sen git ya ben gideyim bunevden kavga edip duruyoruz dedim, gitti bi hafta oldu , sanırım Peşine düşmemi bekliyo ama şuan hiç öyle bi niyetim Yok, erkek dediğin adım atmalı sarıp sarmalamalı değil mi ? Kadın cinnetle boşanalım dediyse tamam deyip geri çekilen erkek mutluluk vermez ki

Babası Adım attı mı peki ? Seven erkek adım atar bence , hem yuvası için hem sizi özlediği için , hem de yavrusu için , boşanalım diye bi kadın kolay kolay söylemez ki , neden öyle dedin diye peşine düşmüyo bile , fırsat kolluyor Muş !! Ben de dedim eşime ya sen git ya ben gideyim bunevden kavga edip duruyoruz dedim, gitti bi hafta oldu , sanırım Peşine düşmemi bekliyo ama şuan hiç öyle bi niyetim Yok, erkek dediğin adım atmalı sarıp sarmalamalı değil mi ? Kadın cinnetle boşanalım dediyse tamam deyip geri çekilen erkek mutluluk vermez ki
Sorun da şu ki ben çok sık kullanırdım o sözcüyü,çünki onun bizden vazgeçmeyeceyini görmek isteyi vardı,çünki ben hamileyken kavga edib baba evine geldiyimde kızım olunca bile gelib görmüyordu kızını ilk defe 3 aylıkken görmüştü.İşte bu yüzden eskiden kalmış kırıklıkdan dolayı ben çok kullanırdım onu.ama hiç bir zaman da ilk addım atan taraf o olmadı.her kavgamızda haklı olan oydu.ilk başlarda bnm de hatam vardı kabul ediyorum.ama ben hatalarımdan ders çıkarıb özür dilediğim çok oldu.Allah size de kolaylık versin

Şiddet var, aldatma var, eşinden beş lirayı kıskanan bir koca var. Hala neyi düşünüyorsunuz? Size böyle davranan adam kuvvetle muhtemel çocuğunuza da babalık yapmıyordur.
Ama şiddet yaptıktan sonra bir daha öyle bir şey olmadı,çok iyi biri olmuştu.kızıma da hep iyi davranıyor,bu yüzden de kızım ona çok düşkün.ben zaten boşanmayı kesin düşünüyorum,kızımın babasına düşkünlüyü sadece beni çok etkiliyor

ya su cocukları bahane etmeyın artık....adamadam gibi olsa koca olurdu zaten ..koca olamayanında cok cok ıyı baba oldugu nadır gorulmuştur....adam keyfine bakacak sızde aman kıızm babasınımı gorsun diye ugrasacaksınız...bu adam yenı birini bulur kızınıda cok umursamaz zaten

Yani kusura bakmayın ama bence anne babalar boşanabilir ama asla ayrı ülkeye taşınamaz. Kinsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. Adamın yerinde olsam sonuna kadar hukuk mücadelesi verirdim. Ortak çocuğunuz olan biri var, ne demek onun rızası olmadan başka ülkeye taşınmak. Kimse boşandı diye evladından o kadar uzak olmaya mecbur değil.

Yani kusura bakmayın ama bence anne babalar boşanabilir ama asla ayrı ülkeye taşınamaz. Kinsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. Adamın yerinde olsam sonuna kadar hukuk mücadelesi verirdim. Ortak çocuğunuz olan biri var, ne demek onun rızası olmadan başka ülkeye taşınmak. Kimse boşandı diye evladından o kadar uzak olmaya mecbur değil.
Peki o cocugu buyute bilmek icin annenin calismasi lazim deyilmi?maddi acidan ne zamana kadar anne babasinin eline bakicak?en iyi sartlarda okuta bilmek icin o cocugun yurt disina cikmasi sart.hem kimse demiyor ki cocugunu gormesin,gelib yine gorer,ben getirirm gormesi icin.hem boyle dusunceli babadisa neden barismak icin cabalamiyor da cocugunu yurt disina cikmamasi icin cabaliyor?

Hem devamli gidilicek deyil 4 sene sadece

ya su cocukları bahane etmeyın artık....adamadam gibi olsa koca olurdu zaten ..koca olamayanında cok cok ıyı baba oldugu nadır gorulmuştur....adam keyfine bakacak sızde aman kıızm babasınımı gorsun diye ugrasacaksınız...bu adam yenı birini bulur kızınıda cok umursamaz zaten
Bir altdaki yorumu okuyun,boyle dusunen insanlar etrafimda cok var,bu yuzden etkileniyorum iste :(

Sakın barısma ve ayrıl :KK43:tabi ki katlanması zor ayrılmak zor ama inan suan kı halinden Allah ın izni ile kötü olmaz sadece zaman a ihtiyacın var o kadar kızına da gelirsek Allah bagıslasın o da zamanla anlayacaktır unutma ne ayrılan ilk cift ne de son cift siz olmayacaksınız o yüzden kendin ve evladın icin en saglıklı kararı ver
Cok tsk ederim.sizin gibi dusunenlere ihticaim var

Peki o cocugu buyute bilmek icin annenin calismasi lazim deyilmi?maddi acidan ne zamana kadar anne babasinin eline bakicak?en iyi sartlarda okuta bilmek icin o cocugun yurt disina cikmasi sart.hem kimse demiyor ki cocugunu gormesin,gelib yine gorer,ben getirirm gormesi icin.hem boyle dusunceli babadisa neden barismak icin cabalamiyor da cocugunu yurt disina cikmamasi icin cabaliyor?
Bulunduğunuz ülkede çalışamıyor musunuz? Türkçenizden yurt dışında eğitim aldığınız anlaşılıyor. Barışmak istemeyebilir, o ayrı evlat ayrı konu.

Bulunduğunuz ülkede çalışamıyor musunuz? Türkçenizden yurt dışında eğitim aldığınız anlaşılıyor. Barışmak istemeyebilir, o ayrı evlat ayrı konu.
Ben Turkiye vatandasi deyilim.bizim ulkemizde uzmanlik okuyunca coook coook dusuk bir maas alirsin en az 4sene boyle olmak zorunda,sonrasinda ise iyi bir doktor olucagin muammali,yine cok dusuk bir maasla hayatinin sonuna kadar yasamali ola bilirsin.aklinizin alamayacagi kadar dusuk,oyle ki o maasla deyil cocuk buyutmek hic bir sey yapamazsin.barismak icin ise ortada bnm yaptig hic bir yalnis yok,kirildim ve kirildigim seyi dile getirdim,kizginlikla bosanalim dediyim icin hemen bosanmayi kabul etdi.oncesinde o kadar cok sey olmus ki.bu oyle bir baba ki kizi olunca hastaneye cikisa bile gelmedi,3ayinda ilk kez kizini gordu.bir defasinda beni onun yaninda vurmuslugu bile vardir.ben simdi kizimin babasini gormesi icin daha ne kadara fedekarlik yapayim siz soyleyin?

Insallah.Sizde cocuk varmi?babasiyla gorusuyormu?ne zaman duzene girmeye baslar?ilk basta siz de kendinizi sucluyormuydunuz?
Evet canım bir oglum var ilk bir sene zor sonra alısıyorsunuz cocuk icin tabi ki zor babayı da istiyor anneyi de ama zamanla alışıyor ayrıca babalıkla alakası olmayan insanlar icin üzülmeye degmez

Back
X