- 4 Kasım 2020
- 174
- 193
- 18
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
çok haklısınız. boşanıp umutları tazelersiniz. hayat bu karşınıza yeni biri çıkar ve mutlu olursunuz dilerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zten temel problemim buydu bnm kavga ortami yok evin icinde sprem bankasindan babasi belli olmayan bir bebek dogurmak daha mi mantikli müslüman bir ülkede yasiyoruz ve cok sükur inancim da var zaten kendim icin istiyorum en dogal hakkim olan seyi bnden esirgeyen biriyle olmak istemiyorumSırf anne olmak istiyorsunuz diye bu dünyaya bir can getirmemelisiniz. Ha gidersiniz sperm bankasından hamile kalırsınız, gidersiniz bir canı evlat edinirsiniz o zaman saygı duyarım ama evlilik birliği içinde bir çocuk doğuracaksınız yerine getirmeniz gereken sorumluluklarınız var. Düzgün bir aile hayatı sağlamak mecburiyetindesiniz. Babası var ama babası yok bir hayatı olmamalı. Boşanmak istiyorsanız kendiniz için boşanmalısınız mutsuz bir evliliği sürdürmeyin derim
Aynen boyle gururuna yedirmiyor ve 2 yil kendimde sikinti ararken o kadar para harcadim ki hic birini sormadi bile umrumda degil para vs ama bn daha fazla yalniz ve mutsuz olmak istemiyorum
Insaallahçok haklısınız. boşanıp umutları tazelersiniz. hayat bu karşınıza yeni biri çıkar ve mutlu olursunuz dilerim.
Ailem de bosanmamdan yana olmadi hic ama onun ailesi destekliyor annesi oglumun arkasindayim ne karar verirse diye bubdan güc aliyor hic birine hakkimi helal etmiyorum akli vereni de destekleyene deEn dogal hakkiniz. Benim akrabagimin esinin ailesi onun bosanmasini asla kabul etmeyecegi icin el mahkum kabul etti. Ailesi zamaninda okutmadi, köyde yasiyorlar. Sizin sükür secme hakkiniz var
Haklisiniz tesekkur ederimEvlenirken bir taraftanda bir ömür planlanır aslında.Duruma göre mantık çerçevesinde planlar değişebilir İki tarafın rızası ile.Sizinle ortak planı olmayan biri ile evliliği sürdürmeniz gerekmez.Düşünceleriniz de haklısınız yaşınız geçmeden bence birşeyler yapın
Artik o istegim tamamen bitti esime karsi artik acima ile bakiyorumÇocuk istemek en doğal hakkınız ama bu adamdan yapmayın nolur.
Zten temel problemim buydu bnm kavga ortami yok evin icinde sprem bankasindan babasi belli olmayan bir bebek dogurmak daha mi mantikli müslüman bir ülkede yasiyoruz ve cok sükur inancim da var zaten kendim icin istiyorum en dogal hakkim olan seyi bnden esirgeyen biriyle olmak istemiyorum
Hiç bencilce değil sizin düşünceniz eğer çocuk istemiyorsa bu yönde kararliysa yapacak bir şey yok hiç kimsenin hakkı yok sizin annelik duygusunu elinizden almaya sizi bu yönde mahrum etmeye Allah gönlüne göre versin cnm29 yasindayim 2 yillik evliyim esim bi yas buyuk bnden. Kisacasi hicbir konuda kafamiz uyusmuyor bastan sona herseyde niye evlendin ozmn derseniz evlenene kadar sadece beni idare etmis vs. Cocuk sahibi olmak istedim esimden kaynakli sikintilar cikti tedavi olmayi kabul etmedi kendiliginden olursa olur bn tedavi olmuycam deyip durdu bn her seyine katlanmisken hem katlanip hem de cocuksuz bi hayat sürmek istemiyorum. Bosanmak istiyorum ama hemen ardindan evelnmek garip geliyor bana birine nasil guvenebilirim o zmn evlenme diyebilirsiniz ama bn anne olmak istiyorum bu en dogal hakkim anne olmaya programlanmisiz daha kucik bir kiz cocuguyken bile bu duyguyu tatmak istiyorum isterdim ki esimle olsun ama onun dusuncesi belli tedavi olmaktansa bosanmayi yegliyor evliligini kurtarma gbi bir dusuncesi yok tek derdi annesi memlekti kardesi bn memleketimde ev alicam bn oraya yerlesicem bn onlara yakin olucam gelecek planlarinin hicbirinde bn yokum zaten cok sukur calisiyorum da buna katlanmak zorunda degilm yasim gecmeden bir cocugumun olmasini istemem cok mu bencilce sizce ?
Bn müslümanim diyeyim o zmn sperm bankasindan cocuk sahibi olma fikri de ters tamamen. Ki zaten sizin deyiminizle laik bir ulke olmasina ragmen yasal degil Türkiyede. kötü biri oldugunu da soylemedim esimin ki kotu baba olup olmayacagini da bilemezdimKötü bir aile hayatında anne olmak istiyorum adı alında çocuk büyütmektense evet sperm bankasından bebek sahibi olmak daha mantıklı bence. Hayatı boyunca çekmek zorunda kalacağı kötü bir babadansa babası belli olmaması daha iyi. Ayrıca müslüman değil laik bir ülkede yaşıyoruz. Anne olmak evet en doğal hakkınız ama kötü bir evliliğe çocuk doğurmak bencilliktir. Boşanma kararınız bence en doğrusu zaten eşinizin çocuk istemiyor bu uğurda bir çabası yok, tek tarafın çabası veya isteğiyle olacak bir şey değil bu. En doğru kararı vermişsiniz
Kötü bir aile hayatında anne olmak istiyorum adı alında çocuk büyütmektense evet sperm bankasından bebek sahibi olmak daha mantıklı bence. Hayatı boyunca çekmek zorunda kalacağı kötü bir babadansa babası belli olmaması daha iyi. Ayrıca müslüman değil laik bir ülkede yaşıyoruz. Anne olmak evet en doğal hakkınız ama kötü bir evliliğe çocuk doğurmak bencilliktir. Boşanma kararınız bence en doğrusu zaten eşinizin çocuk istemiyor bu uğurda bir çabası yok, tek tarafın çabası veya isteğiyle olacak bir şey değil bu. En doğru kararı vermişsiniz
Aynen oyle tesekkur ederimEsin nasıl boşanmak istiirosa seninde en doğal hakkın. 29 geç degilki 35 40 inda evlenip anne olanlar var
Sagolun tesekkur ederim10/10 haklisiniz. Siz anne olmak istiyorsunuz, sizi sevmeyen, gelecek planina bile dahil etmeyen adamla mi olcak? Basin tekmeyi gitsin anasina memleketine. Sizin karsiniza en iyi baba adayi cikacaktir zaten.
Destek oluyir gercekten bu sozler bana tesekkur ederimHiç bencilce değil sizin düşünceniz eğer çocuk istemiyorsa bu yönde kararliysa yapacak bir şey yok hiç kimsenin hakkı yok sizin annelik duygusunu elinizden almaya sizi bu yönde mahrum etmeye Allah gönlüne göre versin cnm
Tup bebekle cocugunuz esinizden degil mineden tedavi olmuyor
çocuk olmamasının gerekçesi ne
yani eşim de ben öyle aylarca yıllarca hastanelerde sürünemem demişti
onun da kendince psikolojik bir gerekçesi vardı
gerekirse kıbrıs ta başkasının spermi ile çocuk yaparız gerekirse evlatlık alırız ama ben uzun yıllar tedavi olamam demişti
ha bu arada bizim tüp bebek ile çocuğumuz oldu ama eşim hala tedavi olmadı
arada ağrıyor vs diyor ama tedaviye yanaşmıyor
Nasil konusulur ki evt istiyordu cocugu olsun ama kendisinde sikinti olup olmadigini nerden bilecektim ki ustelik nisanliyken her sey mukemmeldi ztn gercek kisiligini saklayan bi adamla konussam ne ki her seye evt diyorduÇocuk istiyor ve esiniz tedaviye yanasmiyorsa ayrilik mantikli.
Ayrica gelecek planlarinda ben yokum diyorsunuz bu da üzücü.
İstemiyorsa zorlayamazsiniz keske evlenmeden once cocuk mevzusu konusuldaydi. Konusulduysa ve gebe teldavi olmuyorsa yapilacak sey belli gibi