BOŞANMAK

Kadına ulaşıp yazdım ısrarla eşinizi tanımıyorum diyor.Pislik Kişisi ise o benim için bir maceraydı zaten çoluğu çocuğu var uğraşmaz başına iş almaz artık falan demişti.
Artık sizin kararınız o zaman, dediğim gibi dava açamazsınız, tazminat için ama memursa cimere şikayet edilebilir. Şahsi tecrübem,çoluk çocuk sahibi devlet memuru bir kadının bir erkekten iç çamaşırı kabul edecek kadar samimi bir ilişki kurduğu adamın evli olmadığını bilmeme ihtimali çok zayıf. Ama sonıçta kadın ne kadar ahlaksız olursa olsun asıl suçlu eşiniz, bence enerjinizi o tarafa yönlendirip, onu süründürüp, yasal haklarınızı almaya bakın, kadına ulaşıp, eğer yardımcı olup elindekileri vermezse, eski eşini, ailesini, iş yerini durumdan haberdar edeceğinizi, cimere şikayet edeceğinizi sizin elinizdeki yazışmaları ifşa edeceğinizi söyleyip, daha fazla delile ulaşabilirsiniz belki.

Kadının her şeyini biliyorum ama okulunu bilmiyorum. Keşke bilsem. Pislik kişisinin de komutanıyla falan konuşmadım henüz. Ben komutan dan ziyade baya bölüğe rezil etmeyi düşünüyorum.
Askeriyede genel ahlaka aykiri davranislar kabul edipmez,ettiğim isinden bile olur. Nafaka hakkinizin kqybolmamasi icin bir konutani ile mutlaka konusun, bunun cezasini fena ceker birde pozisyonu itibariyle mobbinge en fazla maruz kalqn isi yapiyor, yani canina okurlar bile, yeterki bir bildirim yapin.olmaz Kadinin adini ve soyadini yazip ogretmen yazin googlede aratin

nedense hep yakalanınca pişman olurlar. yakalanmadan sorun yok. bi uzman cavus bi ogretmenle hangi ortamda tanisir sanal disinda? sanal da tanisilmissa da ona gelene kadar kac kişiyle konusulmustur muhtemelen. hiçbir dediğine inanmayin dellilerinizi guzelce toplayın. detaylar sizi uzmeyecekse nasil öğrendiniz?
Genelleme yapmiyorim ban yememek icin.ama genelde bu uzman cavuslar ozellikle doguda gorev yaptigi siralarda en cok ya ogretmenle yada hemsirelerle tanisirlar. Biraz dikkatli arastirma yapilsa zaten bu iki grup genelde evlidir. Ama uzun soluklu degil. eski nesil genelde evliligi devam ettirir ama yeni nesilde artik hem sabir yok hem imkanlar elverisli kadinlar cekmiyor. Erkekler yada. Askeriye cok zor bir meslek. Cogunun pskilojisi sorunlu. O yuzden tanismalarina sasirmadim ben. Memurlar siteleri fprumlari oluyor yada sosyal medya gruplari oluyor ordan bile buluyorlar birbirlerini. Aaa buda benm gibi poliss aa bu ogretmen benim gibi memr cift maas aaa buda ben gibi jandarma diyip basiyo istegi

Birde ayrinti vermeyi unutmusum askeriyede ahlak dısi seyler kabul edilemez yani bu ortaya ciksa disiplin geregi mesleginden bile atilabilir.ama iyi arastirmak lazim.sen bence onu meslekten attirmakla tehdit et. Mal varligina tedbir kondur. Ayni sekilde esine soyle kadinida meslekten attiracagim de. Yapma tabiki sadece gozunu korkut. Bendeki deliller yeter sen rahat ol de. Ama ayrinti verme kendini yesin dursun elinde ne var diye. Hem nafakani al hemde tazminatla anlas. Vallahi sonrada boşa. Bunlarin genelinin zaten psikolojisi normal olmuyo ben iclerindeyim yani. Havadan konusmuyorum.seviyorlar ogretmen hemsire gruplarini uzmanlar. Bazisi severek evleniyo bazisi aa cift maas memur diyip evleniyo. Hatta diyorm ya sosyal medyada memurlar forumu sitesi diye hesaplar var orda tiktok adi altinda iki dram sarkisiyla ortami guzellestirip ooo ne guzelmiiss ya uniformaya bak diyip atlayan cok. Kendim sahit oldum ya bu uniforma sevdalisi cok. Tasiyabilene onur seref haysiyet bu forma. Ama kullanan cok. Bunlardan biride senin akilsiz uckuruna sahip cikamayan kocan iste. Bu arada o kadinda biliyor kocanim evli oldugunu yemesin seni. Kadini korumaya calisiyor

Çok üzgünüm 😓 Allah size kolaylık versin.. Pislik eşinize karşı ne davası açılıyorsa açın tabi sonuna kadar bütün haklarınızı arayın.. Onunla alakalı bir bilgim yok maalesef ama arkadaşlar yazacaktır..

Ayrıca bu konularda herkese söylediğim gibi size de söylemek istiyorum.. Sizin sorununuz pislik kocanızla. Sizi aldattığı kadınla değil. Kadının evliliğinizden haberi olsa bile kadına ne ki sizin evliliğinizden?? Bu kadın mı sizinle nikah masasına oturdu?? Bir ömür sadakat sözünü bu kadın mı verdi size? size karşı sorumlu olan tek bir kişi vardı o da eşiniz. Ben bu konuda kadınla konuşup sinir bozmayı, suratını görmeyi falan gereksiz buluyorum.. Kocanızın burnundan getirin..
Evet nikah masasına o kadınla oturulmadı ama evli erkekle ilişki yaşayan kişide eş kadar suçlu. Böyle yazarak kadını masumlaştırmaya gerek yok.

Maalesef yeni yasalarda zina suç olmaktan çıktı, bildiğim kadarı ile kadın hakkında herhangi bir yaptırım şansınız yok. Bu durumda yapacağınız en güzel şey eşinize aldatma nedeniyle dava açarak maddi tüm haklarınızı almanız olacaktır. Bundan sonra geçmişe değil önümüzdeki güzel hayata odaklanın. Bırakın ex eş ister sürünsün, ister gebersin.

Yani ara ara kolye alırdı ara çok nadir de olsa çiçek alırdı. Hiç küpe vs almadı. Öyle iç çamaşırı da almadı hiç. Ben ona sorardım renk o da şu renk olsun saten olsun vs derdi. Şimdi yüzük vs bakıyormuş bana. Bir de fotoğraf çekimi için randevu alacakmış bahara.
Yahu hala neden muhatap oluyorsunuz? Adam edepsiz, sizde bunları mi dinliyorsunuz?

Evet nikah masasına o kadınla oturulmadı ama evli erkekle ilişki yaşayan kişide eş kadar suçlu. Böyle yazarak kadını masumlaştırmaya gerek yok.

Maalesef yeni yasalarda zina suç olmaktan çıktı, bildiğim kadarı ile kadın hakkında herhangi bir yaptırım şansınız yok. Bu durumda yapacağınız en güzel şey eşinize aldatma nedeniyle dava açarak maddi tüm haklarınızı almanız olacaktır. Bundan sonra geçmişe değil önümüzdeki güzel hayata odaklanın. Bırakın ex eş ister sürünsün, ister gebersin.
Ya sıkılıyorum uzun uzun açıklama yapmaktan. Ne demek istediğim çok net ortada.. Bir kaç defa aynı temalı yorum yaptım okursanız anlarsınız.. Kimseyi masumlaştırdığım falan yok.

Eğer konu sahibine öneride bulunmak istiyorsanız onun mesajını alıntılayıp yorum yaparsanız daha güzel olacak..

Hanımlar, tartışmayın. Konu sahibi kocasını affedecek, aha buraya yazıyorum. Koca affedilecek, bari kadını ellemese, iki kişilik bir suçta bütün ceza kadına kalmasa bari.

Ya sıkılıyorum uzun uzun açıklama yapmaktan. Ne demek istediğim çok net ortada.. Bir kaç defa aynı temalı yorum yaptım okursanız anlarsınız.. Kimseyi masumlaştırdığım falan yok.

Eğer konu sahibine öneride bulunmak istiyorsanız onun mesajını alıntılayıp yorum yaparsanız daha güzel olacak..
Konudaki mesajları sırası ile okuyarak yorum yapıyorum, ne anladıysam ona istinaden yazdım, yanlış anlama olduğunu da sanmıyorum. Birkaç tane aynı temalı mesaj yazana kadar ilk seferde nokta atışı yapın...

Öneriniz içinde ayrıca teşekkür ederim, siz söylememiş olsanız konu sahibine yorum yazmak aklıma gelmeyecekti.

Konudaki mesajları sırası ile okuyarak yorum yapıyorum, ne anladıysam ona istinaden yazdım, yanlış anlama olduğunu da sanmıyorum. Birkaç tane aynı temalı mesaj yazana kadar ilk seferde nokta atışı yapın...

Öneriniz içinde ayrıca teşekkür ederim, siz söylememiş olsanız konu sahibine yorum yazmak aklıma gelmeyecekti.
Rica ederim.. O halde konu sahibine yazarsınız bundan sonra 🤗

Yazdıklarımı Okuduğunuzu düşünmemiştim.. Çünkü çok net ve anlaşılır yazdığımı düşünüyorum. Tabi siz anlamamış ya da yanlış anlamış olabilirsiniz.. Zaten herkes de benimle aynı fikirde olmak zorunda da değil.. Mesajımı alıntıladığınız için yazdım..ama dediğim gibi sıkılıyorum böyle söylemediğim şeyler üzerinden sanki öyle söylemişim gibi bahsedilmesinden. siz nasıl anladıysanız artık öyle kalsın. Konu sahibinin konusunu anlamsız şeylerle doldurmak istemem. 😊

4 yıllık evliyim.Bir hafta önce 4 aydır aldatıldığımı öğrendim.Kadın başka şehirde.Uzak değil ama.Eşinden ayrılmış ve çocuğu var. Ailesi ile yaşıyor. Mesleğini adı soyadını her şeyi biliyorum.Ve eşim demiyorum pislik dersem anlayın. Bu pislik Kişisi uzman çavuş.Bu arada "kadın benim evli olduğumu" bilmiyor dedi.Ama ben inanmıyorum çünkü bu kadın hiç mi sormuyor sürekli telegramdan fake hesaplardan konuşuyoruz diye?
2. Bir hat çıkarmış e devletten öğrendim. Ama kartı 2 ay önce kırdım diyor. Kırdım dediği hatta telegramdan baktığımda ise son görülme iki ay önce.Fake Facebook hesabı, telegram vs. Her yerden görüşmüş. Hatta İnternet geçmişinden gördüm kadına iç çamaşırı ve takı da bakmış. Ben eğer bu kadın da evli olduğunu bile bile ilişki yaşadıysa ona ne türlü dava açarım? Ya da ona da yaptığını ödetmek istiyorum. Uzun yazamıyorum lütfen kusura bakmayın. Aynı şeyleri tekrar yaşıyor gibi oluyorum. Sizlerden tek istediğim boşanmış, benzer şeyleri yaşamış ya da bir avukat var ise bu platformda lütfen bana bütün haklarımı,gerek kadına gerekse pislik Kişisi ne açmam gereken davaları, yapmam gerekenleri söyler misiniz?
Birde hat dökümanı konuşmalar mesajlar çıkıyor mu mahkemede ona göre her şeyi dökmek istiyorum ortaya. Şimdiden teşekkür ederim Yazdıklarınız ve yazacaklarınız için.

4 yıllık evliyim.Bir hafta önce 4 aydır aldatıldığımı öğrendim.Kadın başka şehirde.Uzak değil ama.Eşinden ayrılmış ve çocuğu var. Ailesi ile yaşıyor. Mesleğini adı soyadını her şeyi biliyorum.Ve eşim demiyorum pislik dersem anlayın. Bu pislik Kişisi uzman çavuş.Bu arada "kadın benim evli olduğumu" bilmiyor dedi.Ama ben inanmıyorum çünkü bu kadın hiç mi sormuyor sürekli telegramdan fake hesaplardan konuşuyoruz diye?
2. Bir hat çıkarmış e devletten öğrendim. Ama kartı 2 ay önce kırdım diyor. Kırdım dediği hatta telegramdan baktığımda ise son görülme iki ay önce.Fake Facebook hesabı, telegram vs. Her yerden görüşmüş. Hatta İnternet geçmişinden gördüm kadına iç çamaşırı ve takı da bakmış. Ben eğer bu kadın da evli olduğunu bile bile ilişki yaşadıysa ona ne türlü dava açarım? Ya da ona da yaptığını ödetmek istiyorum. Uzun yazamıyorum lütfen kusura bakmayın. Aynı şeyleri tekrar yaşıyor gibi oluyorum. Sizlerden tek istediğim boşanmış, benzer şeyleri yaşamış ya da bir avukat var ise bu platformda lütfen bana bütün haklarımı,gerek kadına gerekse pislik Kişisi ne açmam gereken davaları, yapmam gerekenleri söyler misiniz?
Birde hat dökümanı konuşmalar mesajlar çıkıyor mu mahkemede ona göre her şeyi dökmek istiyorum ortaya. Şimdiden teşekkür ederim Yazdıklarınız ve yazacaklarınız için.
Bende benzer durumdayım ama henüz haberi yok sabırla bekliyorum elimde konuşma kayıtları var ama yeterli değil çocuğum olduğu içinde dikkatli davranmam lazım benim pislik evli kadınla birlikte iş arkdaşıydı ayrıldı işten hala konuşuyolar ama şuan 2 aydır salağa yatıyorum fena bitiricem ikisinide buluşma planlrı yapıyolar kadını eve çağırıyo kadında zaten fena yanık ona sürekli arıyo sürekli mesaj atıyo

Bende agustos ayinda bu sebebden bosandim.
Cok agir cok zor bi durum Allah sabir versin. Birgun inaniyrm ki bizim icimizde actiklari bu yaralar kapanacak ve onlardan cikaracak Rabbim ama biraz sabir.
Suan cok canin yaniyo biliyrm. Elbet gececek.
Ben anlasmali bosandim cunku senelerce surecek olan cekismeliye dermanim yetmezdi. Cok cabuk uzelen bi insanim.
Sizde iyi dusunun tasinin eger kanitlariniz varsa cekismeli acin

Bende benzer durumdayım ama henüz haberi yok sabırla bekliyorum elimde konuşma kayıtları var ama yeterli değil çocuğum olduğu içinde dikkatli davranmam lazım benim pislik evli kadınla birlikte iş arkdaşıydı ayrıldı işten hala konuşuyolar ama şuan 2 aydır salağa yatıyorum fena bitiricem ikisinide buluşma planlrı yapıyolar kadını eve çağırıyo kadında zaten fena yanık ona sürekli arıyo sürekli mesaj atıyo
Henımlar herkese yazamadım kusura bakmayın. Herkesten biraz öneri aldım cebime. Teşekkür ederim. Size sormak istediğimse konuşma kayıtları var elimde dediniz. Nasıl yani?

Henımlar herkese yazamadım kusura bakmayın. Herkesten biraz öneri aldım cebime. Teşekkür ederim. Size sormak istediğimse konuşma kayıtları var elimde dediniz. Nasıl yani?
yani bazı whatsaapp mesajlaşma kayıtları var kendi telefonuma attm birde görüntülü kouşma resimi var ayrıca duyduğum buluşma konuşmaları var yüzüne çarpıcağım birde kocamın teli benim üzerime olduğu için arama kayıtları var
ama tabiki gel gelelim yine bunlara rağmen inkar ederler

kadın masum değil elbette ama söz konusu bütün suç maalesef kocanızda.. ve ne yazık ki şimdi göz yumarsanız affederseniz yani bu son olmayacak. . .

Bu konuda ne hukuken ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama Allah yardimciniz olsun demeye geldim. InsAllah hersey gonlunuzce olur

Öncelikle geçmiş olsun size tavsiyem sakin kalıp bu ikiskiyi delillendirmenizdir elinizde kanıt olursa hem çocuklarınız varsa onların velayeti hemde nafaka alabilirsiniz, karşı bayana da dava açabilirsiniz, ama önce delil lazım , Allah yardımcınız olsun inşallah üzmeyin kendinizi yeni bir hayat kurun kendinize

Back
X