- 13 Ağustos 2025
- 27
- 6
- 1
- Konu Sahibi Dertlerler
-
Bir önceki yazımda durumu paylaştım diye tekrar yazmadım eşim evde yardımcı olmuyor kayınvalideme düşkün ve ben pek hoşlanmıyorum onlardan gibi şeylerNeden boşanıyosunuz
Aa pardon hatırladım şimdiBir önceki yazımda durumu paylaştım diye tekrar yazmadım eşim evde yardımcı olmuyor kayınvalideme düşkün ve ben pek hoşlanmıyorum onlardan gibi şeyler
Bende çekişmeli boşanmaya çalışıyorum, 2 yıl oldu bi iki yıl daha sürecek gibi bekliyorum bakalım, hiç pişman değilim bir gün bile olmadım hep iyi ki dedim iki çocuğuma rağmen, Düğün takıları sende kalacak,Boşanma kararı verme aşamasındayım bunu deneyimleyip pişman olan veya iyi yaptım diyenler var mı çekişmeli olucak nasıl bir süreç beni bekliyor? Düğün takıları bende şuan onlarla ilgili durum ne olur paylaşmak mı gerekiyor acaba kanunen
Ama düğün altınlarının hepsini bana ver diyor bende hayır diyorum nasıl anlaşıcazAnlaşmaya bak
Ortak takılar var ve o diyor ki sana takılan bilezikler kolye hepsi benim ver anlaşalım bende kabul etmedim tabikiÇoluk çocuk ortak mal mülk yoksa en iyisi anlaşmalı boşanma. Yoksa yıllarca mahkemede sürünme ve avukat masrafı stresi çıkacak.
Son yargıtay kararına göre kadının üstüne takılan takılar kadının, erkeğin üzerine takılan kadına özgü takılar kadının, keseye konulan takılar ortak
Ama o diyor ki ailemin taktığı bütün bilezikler sülalemin hepsinin altınları tüm bilezikler bana geri ver anlaşalım bende kabul etmek istemiyorum hakkım davada daha fazla olursaSon yargıtay kararına göre kadının üstüne takılan takılar kadının, erkeğin üzerine takılan kadına özgü takılar kadının, keseye konulan takılar ortak.
O diyor ki bilezikler reşat sülaleden gelen tüm altınlar hepsini bana ver anlaşalım bende mahkeme bana daha fazlasını hak görüceği için anlaşamıyorum mecbur çekişmeli olucakBende çekişmeli boşanmaya çalışıyorum, 2 yıl oldu bi iki yıl daha sürecek gibi bekliyorum bakalım, hiç pişman değilim bir gün bile olmadım hep iyi ki dedim iki çocuğuma rağmen, Düğün takıları sende kalacak,
Vermeyin tabiki mahkeme size verirO diyor ki bilezikler reşat sülaleden gelen tüm altınlar hepsini bana ver anlaşalım bende mahkeme bana daha fazlasını hak görüceği için anlaşamıyorum mecbur çekişmeli olucak
Bende öyle umuyorum şuan hepsi bende vermeyince kabul etmeyince çekişmeli ye dönücek nolcak bakalımVermeyin tabiki mahkeme size verir
Bahsettiğim şekilde bölüşülüyor.Ama o diyor ki ailemin taktığı bütün bilezikler sülalemin hepsinin altınları tüm bilezikler bana geri ver anlaşalım bende kabul etmek istemiyorum hakkım davada daha fazla olursa
Bizim orda bir söz var; tavayı yapan, kulbunu takar. Yani hamama giren terler :) bazı şeyleri kazanmak için bazı şeyleri göze almalısın. Bu yola gireceksen zorlukları da göze alacaksın.Boşanma kararı verme aşamasındayım bunu deneyimleyip pişman olan veya iyi yaptım diyenler var mı çekişmeli olucak nasıl bir süreç beni bekliyor? Düğün takıları bende şuan onlarla ilgili durum ne olur paylaşmak mı gerekiyor acaba kanunen
Biri var bu platformda pamuktu adı onun dışında bende görmedimBugüne kadar boşanıp pişman olan kadın görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?