Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tamam ben de sana tazminat açacağım annene de açacağım de emsal kararları at hatta çirkinleş gerekirse erkekliği yoktu o yüzden boşanıyorum derim de tehdit et
Annesi aradı sen şöyle kötüydün zaten evine çağırmıyorsun hiç sevmedin bizi iç içe olalım istedik gel git istedik yapmadın diye suçladı beni bende iyi yaptım mecbur muyum bıktım sizden elinizi çekmediniz ailemin üstünden bir rahat vermediniz yeter artık diye çemkirdim artık huzurla boşanabilirim
Annesi aradı sen şöyle kötüydün zaten evine çağırmıyorsun hiç sevmedin bizi iç içe olalım istedik gel git istedik yapmadın diye suçladı beni bende iyi yaptım mecbur muyum bıktım sizden elinizi çekmediniz ailemin üstünden bir rahat vermediniz yeter artık diye çemkirdim artık huzurla boşanabilirim
Burası incelen yer. Ya herro ya merro. Bence çok iyi yaptın. Yolun başından tavrını koydun. Eşin aklını başına alsın. Sen de yumuşama. Bu krizi fırsata çevirirsen ömür boyu kafan rahat edecek. Kaynanasız rahat bir hayat. Eşin anasının danasının adını evde anmasın olsun bitsin. Gitsin kendi görsün gelsin efendice.
Bende çekişmeli boşanmaya çalışıyorum, 2 yıl oldu bi iki yıl daha sürecek gibi bekliyorum bakalım, hiç pişman değilim bir gün bile olmadım hep iyi ki dedim iki çocuğuma rağmen, Düğün takıları sende kalacak,
Burası incelen yer. Ya herro ya merro. Bence çok iyi yaptın. Yolun başından tavrını koydun. Eşin aklını başına alsın. Sen de yumuşama. Bu krizi fırsata çevirirsen ömür boyu kafan rahat edecek. Kaynanasız rahat bir hayat. Eşin anasının danasının adını evde anmasın olsun bitsin. Gitsin kendi görsün gelsin efendice.
Boşanıcam dedim o da senin dediğin olsun bir daha görüşme annemle adı geçmesin evde ama boşanma benden dedi bende düşüncem dedim sanırım şuan boşanmıcam madem söz verdi bir bakayım
Ama o diyor ki ailemin taktığı bütün bilezikler sülalemin hepsinin altınları tüm bilezikler bana geri ver anlaşalım bende kabul etmek istemiyorum hakkım davada daha fazla olursa
Çekişmeli olunca süreç uzayacak siz de biliyorsunuzdur. Anlaşmalı da olmaz kabul etmem dyorsunuz ama zaten size takılan sizindir. Üstte bir üye yargıtay kararını yazmış. Bilmiyorum, haklarınızı bildiğinizi belli ederseniz belki kendisi de anlaşmalı boşanmanın maddi manevi kendisi için de daha iyi olacağını anlayabilir
Boşanıcam dedim o da senin dediğin olsun bir daha görüşme annemle adı geçmesin evde ama boşanma benden dedi bende düşüncem dedim sanırım şuan boşanmıcam madem söz verdi bir bakayım
Hâlâ altınları kurtarmayı bunun da sizin gönlünüzle olacağını bildiği için böyle demiş olabilir mi? Yakında plan da yapar, borca da girer sizden ister. Kendince o maddi kaybı telafi eder. Ayrıca mal paylaşımında bile size ait olanı size vermek istemeyen boşanmada bile anlaşamayıp, ilişkiyi devam ettirmek istemesi... Sizce sizinle anlaşabilecek mi? Yuva yıkmak istemem gaza getirip eğrisini doğrusunu siz düşünün. Sorun sizin sorununuz en iyisini siz bilirsiniz ama bir fe bu gözle bakın istedim