- 8 Ekim 2025
- 56
- 24
- 3
- Konu Sahibi EsraAyazzz
-
Gerçekten süslenmemeni mi bahane ettiBirbirimizi çok severek evlendiğimiz eşimle 10 aylık evliliğim bitti. Gerçekten seviyordu herkes gözlerinde bunu gördüğünü söylerdi, benim hareketlerinden dolayı, ona sevgi cümleleri kurmamam, ailesine gereken önemi vermemem, kadınlık yapmamam, süslenmemem gibi.. benden soğuduğunu sevgisinin bittiğini söyledi ve boşandık. Kendimi çok kötü hissediyorum bu sevgiyi yok edecek kadar kötü bir insanmışım…
Evet onun için süslenmiyormuşumGerçekten süslenmemeni mi bahane etti
Cinsel hayatınız nasıldı?Evet onun için süslenmiyormuşum
Kötü çok geç ilişkiye girebildik ve bu durum da benden soğumasına sebep oldu.Cinsel hayatınız nasıldı?
Boşandık zatenSizin konunuz vardi iliski yoktu oldu mu o is ?
Bi sure sonra sevineceksin bu surecte yas normalBoşandık zaten
Ne kadar geçKötü çok geç ilişkiye girebildik ve bu durum da benden soğumasına sebep oldu.
Bu adam eş değil geyşa istiyor. Ay kurtulmuşsun sakın üzüleyim kendimi suçlayayım deme. Adam ayak yapmış. Kendi yetersizliğini seni kötü hissettirerek örtmeye çalışmış. İnşallah değerini bilen gerçek bir erkekle yeniden sağlıklı bi evliliğin olur.Birbirimizi çok severek evlendiğimiz eşimle 10 aylık evliliğim bitti. Gerçekten seviyordu herkes gözlerinde bunu gördüğünü söylerdi, benim hareketlerinden dolayı, ona sevgi cümleleri kurmamam, ailesine gereken önemi vermemem, kadınlık yapmamam, süslenmemem gibi.. benden soğuduğunu sevgisinin bittiğini söyledi ve boşandık. Kendimi çok kötü hissediyorum bu sevgiyi yok edecek kadar kötü bir insanmışım…
Eskimiş eş,ne komik bi tabir bayıldım gece gece güldümCanım konu sahibi lütfen bir gün sürsün yasın olurmu kendin için doktora git ilişki sorununu kendin için çöz kendin için süslen kendin için iyi hisset sen onun dediği kadar değilsin sen bundan fazlasin oda dünyadaki son erkek değil dünyada kırmadan incitmeden oynamıyorum diye çekip gitmeyi giderken seni gömmeyi tüm suçuda üstüne yıkıp kendini haklı sanan bu eskimiş eş ve ailesine karşı yıkılmak kendine acımak yas tutmak en saçma şey yapabileceğin sen bu olamazsın değilsin efendi gibi gitmemiş kırmış dökmüş neyine üzülüyorsun bundan çok var .Bunun gibi olmayana yürü zamanla çok iyi anlayacaksın beni
Aslında sürekli gidip gelirdik ama daha yakınlık göstermemişim onlara benimsememişimailesine nasıl bir önem verecekmişsin ki?
Annesi bile beni bu sebeplerden suçladı sen bunları yapmazsan bu erkek ilgiyi dışarda aramaz mı dediKendinizi neden bu kadar suçluyorsunuz? Vajinismus tedavisiz iyileşecek bir durum değilki hadi bu apayrı bir konu ama yok kadınlık yapamadım yok süslenmedim bunlar geçerli sebepler değil 10 ay uzun bir süre değil kendinizi bırakın sizin suçunuz olan konu yok
Ya salak mı bu insanlar? Hadi sen benimseyemedin,onlar seni içine almak için bir şey yaptı mı Allah aşkına,ne verirsen onu alırsın.. benimsemek zorunda da değilsin ayrıca,eşinin ailesi saygı duyar seviyeli bir şekilde yapman gereken kadarını yaparsın. İç içe göt göte olmak zorunda değilsin.Aslında sürekli gidip gelirdik ama daha yakınlık göstermemişim onlara benimsememişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?