Boşanmak

EsraAyazzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
56
24
3
Birbirimizi çok severek evlendiğimiz eşimle 10 aylık evliliğim bitti. Gerçekten seviyordu herkes gözlerinde bunu gördüğünü söylerdi, benim hareketlerinden dolayı, ona sevgi cümleleri kurmamam, ailesine gereken önemi vermemem, kadınlık yapmamam, süslenmemem gibi.. benden soğuduğunu sevgisinin bittiğini söyledi ve boşandık. Kendimi çok kötü hissediyorum bu sevgiyi yok edecek kadar kötü bir insanmışım…

Gerçekten süslenmemeni mi bahane etti

Maddeler çok ilginç suslenmemek nedir ailesine nasıl önem vereceksiniz nikaha onlaridami aldınız kadınlık yapmamak nedir erkeklik mi yaptınız hayır boşansin gitsin bunları söylemesine ne gerek var o süsleniyor muydu size o sizin aileye gereken önemi veriyor muydu

Gözlerinde gördükleri heves olmasın zoru görünce destek olmak yerine oğlum sen daha kimleri bulursun gazının yansıması olmasın o doktora gidip çözüm aramak yerine kolayı seçmek olmasın buradan bakın biraz

Bu adam eş değil geyşa istiyor. Ay kurtulmuşsun sakın üzüleyim kendimi suçlayayım deme. Adam ayak yapmış. Kendi yetersizliğini seni kötü hissettirerek örtmeye çalışmış. İnşallah değerini bilen gerçek bir erkekle yeniden sağlıklı bi evliliğin olur.

Canım konu sahibi lütfen bir gün sürsün yasın olurmu kendin için doktora git ilişki sorununu kendin için çöz kendin için süslen kendin için iyi hisset sen onun dediği kadar değilsin sen bundan fazlasin oda dünyadaki son erkek değil dünyada kırmadan incitmeden oynamıyorum diye çekip gitmeyi giderken seni gömmeyi tüm suçuda üstüne yıkıp kendini haklı sanan bu eskimiş eş ve ailesine karşı yıkılmak kendine acımak yas tutmak en saçma şey yapabileceğin sen bu olamazsın değilsin efendi gibi gitmemiş kırmış dökmüş neyine üzülüyorsun bundan çok var .Bunun gibi olmayana yürü zamanla çok iyi anlayacaksın beni

Eskimiş eş,ne komik bi tabir bayıldım gece gece güldüm Allah iyiliğinizi versin

Annesi bile beni bu sebeplerden suçladı sen bunları yapmazsan bu erkek ilgiyi dışarda aramaz mı dedi

Aslında sürekli gidip gelirdik ama daha yakınlık göstermemişim onlara benimsememişim
Ya salak mı bu insanlar? Hadi sen benimseyemedin,onlar seni içine almak için bir şey yaptı mı Allah aşkına,ne verirsen onu alırsın.. benimsemek zorunda da değilsin ayrıca,eşinin ailesi saygı duyar seviyeli bir şekilde yapman gereken kadarını yaparsın. İç içe göt göte olmak zorunda değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…