- 8 Şubat 2024
- 7.119
- 10.453
- 168
- Konu Sahibi EsraAyazzz
-
Valla tabiki iyi olacak konu sahibi yeniden sevecek sevilecek evlenecek bir dahada bu tarz insanlara papuc bırakmayacak eskimiş çöpe atacak ve yeni eşi ile mutlu olacak inşallahEskimiş eş,ne komik bi tabir bayıldım gece gece güldümAllah iyiliğinizi versin
Aramaz bacım aramaz koskoca üniversite mezunu hemşire aklı başında kadınsın bunlara kanma . Evliliği sürdürmek öyle şeylere baksaydı ohooo fakir fukara ne yapsaydı ekmek bulamazlar yemeye bir de kuaför bakım giyim mi düşünecekler hadi diyelim eski eşinde sertleşme sorunu olsaydı onun yüzünden cinsellik olmasaydı ailesi diyecek miydi sana oğlumuz suçludur bu yuva yıkılsın diye hayatta ağızlarını açmazlardı hatta varya çocuğu olmayan erkeklerin anneleri aileleri hep kadına sen benden dolayı olmuyor de biz sana ne istersen yapalım yeterki oğlumuzın adı kısıra çıkmasın derler sen hiç etrafında kısır adammış denildiğini duydun mu ?Annesi bile beni bu sebeplerden suçladı sen bunları yapmazsan bu erkek ilgiyi dışarda aramaz mı dedi
Valla tabiki iyi olacak konu sahibi yeniden sevecek sevilecek evlenecek bir dahada bu tarz insanlara papuc bırakmayacak eskimiş çöpe atacak ve yeni eşi ile mutlu olacak inşallah
Bazen de gelinin haberin olmadan bile sağda solda gelinden olmuyor derlerAramaz bacım aramaz koskoca üniversite mezunu hemşire aklı başında kadınsın bunlara kanma . Evliliği sürdürmek öyle şeylere baksaydı ohooo fakir fukara ne yapsaydı ekmek bulamazlar yemeye bir de kuaför bakım giyim mi düşünecekler hadi diyelim eski eşinde sertleşme sorunu olsaydı onun yüzünden cinsellik olmasaydı ailesi diyecek miydi sana oğlumuz suçludur bu yuva yıkılsın diye hayatta ağızlarını açmazlardı hatta varya çocuğu olmayan erkeklerin anneleri aileleri hep kadına sen benden dolayı olmuyor de biz sana ne istersen yapalım yeterki oğlumuzın adı kısıra çıkmasın derler sen hiç etrafında kısır adammış denildiğini duydun mu ?
biz sana ne istersen yapalım dediklerini de sanmıyorumAramaz bacım aramaz koskoca üniversite mezunu hemşire aklı başında kadınsın bunlara kanma . Evliliği sürdürmek öyle şeylere baksaydı ohooo fakir fukara ne yapsaydı ekmek bulamazlar yemeye bir de kuaför bakım giyim mi düşünecekler hadi diyelim eski eşinde sertleşme sorunu olsaydı onun yüzünden cinsellik olmasaydı ailesi diyecek miydi sana oğlumuz suçludur bu yuva yıkılsın diye hayatta ağızlarını açmazlardı hatta varya çocuğu olmayan erkeklerin anneleri aileleri hep kadına sen benden dolayı olmuyor de biz sana ne istersen yapalım yeterki oğlumuzın adı kısıra çıkmasın derler sen hiç etrafında kısır adammış denildiğini duydun mu ?
Zaten bütün suçu benim üzerime attılar annesi bana hastalığın vardı madem niye evlendin dedi. Benim bir problemim varsada asla ileri düzeyde değildi eski eşim vajinanın yerini bile bana soruyordu ama benim adım hasta olduAramaz bacım aramaz koskoca üniversite mezunu hemşire aklı başında kadınsın bunlara kanma . Evliliği sürdürmek öyle şeylere baksaydı ohooo fakir fukara ne yapsaydı ekmek bulamazlar yemeye bir de kuaför bakım giyim mi düşünecekler hadi diyelim eski eşinde sertleşme sorunu olsaydı onun yüzünden cinsellik olmasaydı ailesi diyecek miydi sana oğlumuz suçludur bu yuva yıkılsın diye hayatta ağızlarını açmazlardı hatta varya çocuğu olmayan erkeklerin anneleri aileleri hep kadına sen benden dolayı olmuyor de biz sana ne istersen yapalım yeterki oğlumuzın adı kısıra çıkmasın derler sen hiç etrafında kısır adammış denildiğini duydun mu ?
Kesinlikle hayır ya olmuyorsa memnun değilsen sorunu çözmek için destek olmayacaksan yapamıyorum de ayrıl yok suslenmedin yok anamın babamın gönlünü eğlemedin yok bana güzel sözler demedin bunlar ne yahu yemeğin tuzu yok salçası yok pismedi sen kimsin dünyanın en iyi kocası erkeği olduğunu kim tescilledi senin sen kendini ne sanıyorsun insan bı helallik ister gidişe bak maksat kadın otursun kendini suçlasın güveni bitsin ya oldu paşam hadi oradanhadi bakalım inşallah,eşek herif erkek olsaydın da karın sana güzel görünmek için süslenmeye heveslenseydi kadını ne kadar hayattan soğuttuysa artık sürüp sürüştürmeye bile derman bırakmamış
Yani lafta işte ikna etmek için derler e tabi her istediğininde yapmazlar da iddia bu olurBazen de gelinin haberin olmadan bile sağda solda gelinden olmuyor derler
biz sana ne istersen yapalım dediklerini de sanmıyorum
bu adam için bir de üzülüyorum deme lütfen. Anatomi de görmemiş lisede,cahilZaten bütün suçu benim üzerime attılar annesi bana hastalığın vardı madem niye evlendin dedi. Benim bir problemim varsada asla ileri düzeyde değildi eski eşim vajinanın yerini bile bana soruyordu ama benim adım hasta oldu
Yerini sana mı sordu jajaja ay kusura bakmayın sinirim bozuldu yemin ediyorum bu konuların ailesi ile konuşulması bile sadece boşanma sebebi bu saydıklarınız değil kurtuldun bebeğim boşverZaten bütün suçu benim üzerime attılar annesi bana hastalığın vardı madem niye evlendin dedi. Benim bir problemim varsada asla ileri düzeyde değildi eski eşim vajinanın yerini bile bana soruyordu ama benim adım hasta oldu
Kız ne anatomisi okuma yazma bilmese bile bulcak olan bulur şimdi konuşturma gece gece jajajsbu adam için bir de üzülüyorum deme lütfen. Anatomi de görmemiş lisede,cahil
Bu modeller aynı heralde,Benim eskimişte anama babama saygısızlık ettin babamın elini öpmedin diye suçlamıştı beniKesinlikle hayır ya olmuyorsa memnun değilsen sorunu çözmek için destek olmayacaksan yapamıyorum de ayrıl yok suslenmedin yok anamın babamın gönlünü eğlemedin yok bana güzel sözler demedin bunlar ne yahu yemeğin tuzu yok salçası yok pismedi sen kimsin dünyanın en iyi kocası erkeği olduğunu kim tescilledi senin sen kendini ne sanıyorsun insan bı helallik ister gidişe bak maksat kadın otursun kendini suçlasın güveni bitsin ya oldu paşam hadi oradan
Ezelim kör annesi Meliha bile bulurdu diyorsunKız ne anatomisi okuma yazma bilmese bile bulcak olan bulur şimdi konuşturma gece gece jajajs
Konum atsın telefondan yeminleKız ne anatomisi okuma yazma bilmese bile bulcak olan bulur şimdi konuşturma gece gece jajajs
Hahahah ya varya bunlara da erkek diyorlar ya pes doğrusu konu sahibine çok üzüldüm o ayrı ama buna da çok güldüm annesi de benim oğlum pehlivan aslan diye geçinsinEzelim kör annesi Meliha bile bulurdu diyorsun
Videolarda da mı hiç izlememiş de yerini görmemiş. Evliliğe pek hevesli değilmiş sonradan da hazır bu durumu bahane edip boşanmak istedi bence. Daha yerini bilmiyor cinsel hayatı aktif olsun isteyen biriyle ne yapacaktı acabaZaten bütün suçu benim üzerime attılar annesi bana hastalığın vardı madem niye evlendin dedi. Benim bir problemim varsada asla ileri düzeyde değildi eski eşim vajinanın yerini bile bana soruyordu ama benim adım hasta oldu
Dördüncü evliliğe çözer bu eskimiş eş olayı bi de bu tarafından bak teori pratik deneme yanılma derken en azından alıştırma yapıyor buda bir gelişmelütfen kendine gel konu sahibi bu salak herif için ağlayıp üzülme
Dördüncü evliliğe çözer bu eskimiş eş olayı bi de bu tarafından bak teori pratik deneme yanılma derken en azından alıştırma yapıyor buda bir gelişmeya cözemezse anne buda olmadı uyuyorum ben tamam yeter ona bu kadar cümle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?