• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
18
Bosanmak istiyorum.
Oyle buyuk buyuk sebepler buyuk buyuk kavgalar yok ama kucuk kucuk çığ gibi olmus sorunlar var karsimda...
Basta aileme saygisi yok.
Bana ilgisi yok.
Yataktan yataga guzel sozleri.
Eskiden degildi ama simdi cok cimri.
Benim isim meslegim yok lise terkim.
Surekli bi anlasmazlik icindeyiz.
Kufur etmedi ama cok saygisiz kufur etse daha iyi herkesin onunde kizarak rencide eder.
Eskiden yapmadigi herseyi yapmak ister.
Daha bir cok fakat benim simdi unuttugum sebepler..
Bunlar dunya kadar sevdigim biricik esimden bosanmama yeter mi psikolojim bunu kaldirir mi?
Onu herseyden cok seviyorum fakat dayanamiyorum HELEKI BENIM ILGIMIN KARSINDA ASIRI ILGISIZLIGI BENI OLDURUYOR :KK43:
Sizce ne yapmaliyim oglumda var 6 aylik.
Konusmakk fayda degill...
ESKIDEN BU SEBEPLERIN HICBIRI YOKTU..
ASLA TAHMIN ETMEZDIM CANIM ESIMDEN BOSANMAK ISTEYECEGIMI AMA SANIRIM TAK ETTI..

Son düzenleme:
adamın düzeleceğini pek sanmıyorum
her yazdığına boşan derdim taki 6 aylık oğlum var kısmına kadar
oturup çok iyi düşünmeniz lazım
hazırlık yapın bence önce açıktan liseyi bitirmeye uğraşın sonra bir işe girip para biriktirmeye ayrılacağınız zaman arkada destekleriniz olsun peki aileniz arkanız da mı

boşanmak istiyorsan boşanmalısın. çirkinleşmeden saygıları yitirmeden bitirmeli... bazen sebep olmaz ama bitirmek istersin... rabbim hayırlı kararlar aldırsın inş.

Bosanmak istiyorum.
Oyle buyuk buyuk sebepler buyuk buyuk kavgalar yok ama kucuk kucuk çığ gibi olmus sorunlar var karsimda...
Bana ilgisi yok.
Kufur etmedi ama cok saygisiz kufur etse daha iyi herkesin onunde kizarak rencide eder.
Bunlar dunya kadar sevdigim biricik esimden bosanmama yeter mi psikolojim bunu kaldirir mi?
Onu herseyden cok seviyorum fakat dayanamiyorum HELEKI BENIM ILGIMIN KARSINDA ASIRI ILGISIZLIGI BENI OLDURUYOR :KK43:
haklısın bunların hepsi geçerli sebepler ama önce bir

konuş belki kendini düzeltir bir dene

Bosanmak istiyorum.
Bana ilgisi yok.

hayatının merkezi yapma eşini, arkadaşın dediği gibi liseyi oku açıktan, kendinle ve çocuğunla ilgilen, kendini geliştirmek için uğraş, mantıklı davran, duygusal davranmakla bişey geçmiyor insanın eline, ilerlet kendini, işe gir çalış para biriktir,hayatının merkezi kendin ve bebeğin olsun, eşinin durumuna da bu zaman zarfında bakarsın, zaten zaman gösterir neye karar vereceğini

boşanmak istiyorsan boşanmalısın. çirkinleşmeden saygıları yitirmeden bitirmeli... bazen sebep olmaz ama bitirmek istersin... rabbim hayırlı kararlar aldırsın inş.
Insallah canim insallah tesekkur ederim

adamın düzeleceğini pek sanmıyorum
her yazdığına boşan derdim taki 6 aylık oğlum var kısmına kadar
oturup çok iyi düşünmeniz lazım
hazırlık yapın bence önce açıktan liseyi bitirmeye uğraşın sonra bir işe girip para biriktirmeye ayrılacağınız zaman arkada destekleriniz olsun peki aileniz arkanız da mı
Daha birsey sormadim ama sanirim arkamda

hayatının merkezi yapma eşini, arkadaşın dediği gibi liseyi oku açıktan, kendinle ve çocuğunla ilgilen, kendini geliştirmek için uğraş, mantıklı davran, duygusal davranmakla bişey geçmiyor insanın eline, ilerlet kendini, işe gir çalış para biriktir,hayatının merkezi kendin ve bebeğin olsun, eşinin durumuna da bu zaman zarfında bakarsın, zaten zaman gösterir neye karar vereceğini
Mantikli ama boyle hergun huzunle omur gecermi? Yada liseyi bitirene kadar 3 yil dayanilirmi hic bilmiyorum

Bosan bosanma diyemem ama. Bundan ayrilip baskasiyla evlenince de o da bir muddet sonra ayni hale gelecek. Buyuk buyuk sorunlar yoksa bosanilmamasi taraftariyim sahsen. Bunu 2 aylik evliliginden ustelik de nefret ettigi birinden ve cocuksuz sekilde bosanmis biri olarak soyluyorum. Yataktan yataga guzel soz de duymak buyuk bir sey bana gore. Ben onu da duyamiyordum adam yataktan da kaciyordu. Bir de seviyormussunuz. Bence duzelmeyecek sorunlar yok gibi. Bir derdim var'da takila takila insanin bosanasi geliyor ama sonra siz esinizi ozleyip aglarken hicbirimiz yaninizda olmayacagiz. Iyi dusunun. Sizinki normal bir evlilige benziyor. Yani bana bosanmaniz icin caniniza yetecek sebepler var gibi gelmedi. Esiniz tamam deyip bosanmayi kabul eder bir de pisman olursaniz o zaman cok gec olabilir derim. Seytanin vesveselerine aldanmadan iyice dusunun tasinin derim. Tabi ben de disaridan biriyim. Ne yasadiginizi ben de bilemem ama bunlari soylemek istedm. Bosanmak oyle cocuk oyuncagi degil. Ve bosanmadan sonra yasananlar da. Ben universite mezunuyum girdim calistim kac yildir milletin kahrini cektim. Ailem arkamdaydi cocugum yoktu bana bile cok cok agir geldi. He ben bosanmak zorundaydim evlilgimin tutulacak tek dali yoktu. Sizin dallariniz varsa, o sebepler hurmetine bence biraz dusunun

Bence siz boşanmayi kaldiramazsiniz.Bulundugunuz durumdan çok daha büyük sorunlar yaşarsiniz.Çünkü eşinizi çok seviyorsunuz.Ayrildiginizda bu ayrılığı kaldiramazsiniz.Çok iyi düşunün bence

Bosan bosanma diyemem ama. Bundan ayrilip baskasiyla evlenince de o da bir muddet sonra ayni hale gelecek. Buyuk buyuk sorunlar yoksa bosanilmamasi taraftariyim sahsen. Bunu 2 aylik evliliginden ustelik de nefret ettigi birinden ve cocuksuz sekilde bosanmis biri olarak soyluyorum. Yataktan yataga guzel soz de duymak buyuk bir sey bana gore. Ben onu da duyamiyordum adam yataktan da kaciyordu. Bir de seviyormussunuz. Bence duzelmeyecek sorunlar yok gibi. Bir derdim var'da takila takila insanin bosanasi geliyor ama sonra siz esinizi ozleyip aglarken hicbirimiz yaninizda olmayacagiz. Iyi dusunun. Sizinki normal bir evlilige benziyor. Yani bana bosanmaniz icin caniniza yetecek sebepler var gibi gelmedi. Esiniz tamam deyip bosanmayi kabul eder bir de pisman olursaniz o zaman cok gec olabilir derim. Seytanin vesveselerine aldanmadan iyice dusunun tasinin derim. Tabi ben de disaridan biriyim. Ne yasadiginizi ben de bilemem ama bunlari soylemek istedm. Bosanmak oyle cocuk oyuncagi degil. Ve bosanmadan sonra yasananlar da. Ben universite mezunuyum girdim calistim kac yildir milletin kahrini cektim. Ailem arkamdaydi cocugum yoktu bana bile cok cok agir geldi. He ben bosanmak zorundaydim evlilgimin tutulacak tek dali yoktu. Sizin dallariniz varsa, o sebepler hurmetine bence biraz dusunun
Cok cok cok tesekkur ederim sagolun. Gercekten bana fikir verdiniz. Ve cok guzel konustunuz haklisiniz. Insallah en olumlu karari alirim. Biraz daha sabretmek gerekiyor sanirim

ailene nasıl saygısızlık ediyor mesela açsan onların yanında saygısız cevaplar mı veriyor görüşmek mi istemiyor sana mı onlara karşı laf söylüyor
ona göre daha iyi fikir verilir eğer 6 aylık oğlum var demeseydin boşan diye kestirip atardım ama düzelecek yada çekilebilecek yanları varsa bir düşün derim

1,5 yıllık evlilikte pes etmek için erken bence, çocuk da var
Evliliklerin ilk iki yılı zaten sorunlu geçiyor, bir de üstüne bebek olunca bunalmış olabilirsiniz ikinizde
Kendinizi geliştirmeniz ve çalışmanız konusunda diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim
Ayaklarınızın üzerine basın ama boşanmak için değil, eşinize destek olmak için, hayatı paylaşmak için, bazı huylarını düzeltebilirsiniz, boşanmak son çare olmalı, her şey denendikten sonra düşünülmeli

Bosanmak istiyorum.
Bana ilgisi yok.
Eşin hamilelik ve doğumdan önce böyle değilse kadınların üzerine atılan ama aslında erkeklerin yaşadığı lohusa sendromu na girmiş olmalı. Bende çok zor bir süreç yaşadım çocuk büyüdükçe toparlandı biraz daha. Ama hala eskisi gibi değil gel git ler yaşıyoruz. İnsanların yanında laf söylemek gibi bir huyu yok ama bizbizeyken çok kırıcı oluyor. Ama sizinle aynı dönemdeyken şu yapmadığı şeyleri yapma isteği vardır. Mesela normalde kendisi hiç dışarı çıkmayı sevmez arkadaş ortamı nı falan sevmez. Yıllık iznini evde geçirir. İş yemeği olur arkadaşları ile zorla gönderirim. Ama o dönem tutturdu ben gezicem arkadaşlarım vardı eskiden kimseyle gmrüşeniyorum. Bir gün dedim çık git ben sana gezmemi diyorum. Evde kafamı ütülemene gerek yok. O gün gitti eve geldi daha çıktığını görmedim. Ama sürekli bana sarıyordu. Şimdi çocuk 4 yaşında diyor ki. Babalık kolay annelik gibi değil. Biz eve yeni bir ses gelince mutlu oluyoruz ama eski sessiz sakin zamanları özlüyoruz. Tabi söylüyorum bu senin baba olmayı haketmediğini gösterir diye. Nitekim biz tam anlamı ile düzelemedik. Düzelmeyi temenni ediyorum tabiki. 8 yıl oldu çok badire atlattık çok boşanmanın eşiğinden döndük. Saygı denen bişey kalmadı bende sevgi kaldımı bilmiyorum şu an sevmiyorum mesela ama aramız iyi evin içinde şen şakrak eğlenip dans ettiğimiz zamanlar oluyor o dansı ederken o ne düşünüyor bilemem ama ben çikom boşver düzelir bak mutlusınuz işte diyorum kendi kendine. Bunalıp fevri karar verme. Mümkünse çocuğu birine bırakıp uzun uzun evinizde konuşun. Kendimden biliyorum çocuk gözümün önğndeyken hemen duygusal a bağıyorum yada çocuk ağlar uyanır derken herşey yarım kalıyor

Cok cok cok tesekkur ederim sagolun. Gercekten bana fikir verdiniz. Ve cok guzel konustunuz haklisiniz. Insallah en olumlu karari alirim. Biraz daha sabretmek gerekiyor sanirim

Yani bi evliligin oturmasi en az 5 yıl diyorlar. Yerinizde olsam bosanmak icin degil de evli kalabilmek icin elimden geleni yapardim. Esiniz egitilebilen biriyse zamanla egitir alistirisiniz. Zaten kimse esini hazir halde bulmuyor herkes kendine uygun hale getiriyor. Ki eslerin evliligin basindaki karakterleriyle sonraki karakterleri farkli oluyor. Kiskanc erkekler bile bir muddet sonra yumusuyor daha rahat davraniyorlar. Daha cok basindasin bebegin var. Bak sana olumlu yanlarini da sayayim. Bebegin var. Sevdigin bir adam var. Ve yataga girdiginde sana guzel sozler soyleyen bir kocan var. Benim, yataktayken basim agriyor diyen bir kocam vardi. Yanastigimda anneme gidelim deyip iliskiden kacan bir kocam vardi. Bana ilgisizligin daniskasini yasatti. Aksama kadar 10 saniye arar eve girerken elinde telefonla abisiyle anasiyla konusur tel kapanir kapanmaz uyur iliskiden kacar sabah kos kosa ise giderdi. Maddi acidan asiri cimriydi. Evdeki bozuk paralari bile siyirip ise goturuyordu. Ustune bi de taktigi 4-5 bilezigi alabilmek icin bana turlu turlu eziyetler ediyordu. Ailem o kadar iyilik etti o kadar evliligi kolaylastrdi ogul yerine koydu. Aileme surat yapiyordu. Annem eve iki kere geldi evliligm boyunca. Anneme hosgeldin bile demedi. Bu sana ozetim ozetini gectigim hali. Bir dusun bakalim bu kadar sorunun var mi :)

Yani bi evliligin oturmasi en az 5 yıl diyorlar. Yerinizde olsam bosanmak icin degil de evli kalabilmek icin elimden geleni yapardim. Esiniz egitilebilen biriyse zamanla egitir alistirisiniz. Zaten kimse esini hazir halde bulmuyor herkes kendine uygun hale getiriyor. Ki eslerin evliligin basindaki karakterleriyle sonraki karakterleri farkli oluyor. Kiskanc erkekler bile bir muddet sonra yumusuyor daha rahat davraniyorlar. Daha cok basindasin bebegin var. Bak sana olumlu yanlarini da sayayim. Bebegin var. Sevdigin bir adam var. Ve yataga girdiginde sana guzel sozler soyleyen bir kocan var. Benim, yataktayken basim agriyor diyen bir kocam vardi. Yanastigimda anneme gidelim deyip iliskiden kacan bir kocam vardi. Bana ilgisizligin daniskasini yasatti. Aksama kadar 10 saniye arar eve girerken elinde telefonla abisiyle anasiyla konusur tel kapanir kapanmaz uyur iliskiden kacar sabah kos kosa ise giderdi. Maddi acidan asiri cimriydi. Evdeki bozuk paralari bile siyirip ise goturuyordu. Ustune bi de taktigi 4-5 bilezigi alabilmek icin bana turlu turlu eziyetler ediyordu. Ailem o kadar iyilik etti o kadar evliligi kolaylastrdi ogul yerine koydu. Aileme surat yapiyordu. Annem eve iki kere geldi evliligm boyunca. Anneme hosgeldin bile demedi. Bu sana ozetim ozetini gectigim hali. Bir dusun bakalim bu kadar sorunun var mi :)

Evli kalabilmek için elinden geleni yap diyen az olur genelde.
Böyle yorumlar görmeye ihtiyaç duyuyor insan.

Hele ki elle tutulur ciddi sebepler göremedim ben de.
Çok yeni evlilik ve çocuk var.

Boşan demek dışında çözümler okumak ne güzel.

Daha çok yazın siz olur mu? :)

Back
X