boşanmak...

-Kristal-

""Guncel:66.1 Hedef:60"".mütemadiyen diyette!
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.713
3.297
53
36
Sadece aldatma dayak küfür sebebiyle mi bosanılır?

Hayat saglı sollu darbelerle geliyor.
Bayrama bit gün kaldı biz hala kavga ediyoruz.sebeb ailesi.
Tartiştik eşim sinirlendi koltuğu duvari yumrukladi ve bende bidaha konuşma diye kendini odaya kapatti.
Bir taraftan bas git gidiyor içim ailesi ailesi ailesi evlendiğimiz günden beri bıktırdı.
Bir yandan iki çocuk iş yok napacam diyorum.
Düzelir mi 6 yıl oldu.duzelmedi bı 6 yıl daha geçse duzelmez.
Cocuklarim için dayanıyim diyorum ama kalbim çok kırık.ruhum sevilmek istiyo ben yaklasmasam kocam yanıma bile gelmiyor.
Ne yapacam.anneme anlatıyorum dayagi yok kufru yok diyip geçiştiriyor.
Bayramda geldi.babamla konusuyum diyiorum.dava acayım.bitsin.
Bir taraftanda ailesi için bitirme diyorum.
Kafam çok karışık.
Düşünemiyorum

6 yıl az bir zaman değil değişecek olsa bir şeyler çoktan değişmişti bence.Bilemiyorum bana göre sevgi,saygı bitmişse devam etmenin bir mantığı yok.
Ama yine de iş yok çocuklar var diyorsunuz madem son bir kez adam akıllı konuşun.Belli ki siz de hemen kestirip atamıyorsunuz anlaşamazsanız ya da devam ederse siz de ayrılın.

Sadece aldatma dayak küfür sebebiyle mi bosanılır?

Hayat saglı sollu darbelerle geliyor.
Bayrama bit gün kaldı biz hala kavga ediyoruz.sebeb ailesi.
Tartiştik eşim sinirlendi koltuğu duvari yumrukladi ve bende bidaha konuşma diye kendini odaya kapatti.
Bir taraftan bas git gidiyor içim ailesi ailesi ailesi evlendiğimiz günden beri bıktırdı.
Bir yandan iki çocuk iş yok napacam diyorum.
Düzelir mi 6 yıl oldu.duzelmedi bı 6 yıl daha geçse duzelmez.
Cocuklarim için dayanıyim diyorum ama kalbim çok kırık.ruhum sevilmek istiyo ben yaklasmasam kocam yanıma bile gelmiyor.
Ne yapacam.anneme anlatıyorum dayagi yok kufru yok diyip geçiştiriyor.
Bayramda geldi.babamla konusuyum diyiorum.dava acayım.bitsin.
Bir taraftanda ailesi için bitirme diyorum.
Kafam çok karışık.
Düşünemiyorum
valla bi insanın ailesi arkasındaysa ne olsa yapar ama ailede is bitiyo yazık kı eski kusak anneler cok geri kafalı bugun kızım olsun damat bi aaa yapsn valla kızım icin dahı tası delerim yazık kı pasif kocasının sözünü dinleyen bi annem var onca malıda varken

Bosanma kavrami herkes icin bir degil... bunun bir cok nedeni var... bazi kadinlar en ufak tartismada (bize gore ufak belki ) bosanir... bazi kadinlarin görmediği siddet hakaret kalmaz yine de bosanmaz (ekonomik özgürlüğü yoktur ailesi arkasinda degildir kendini mecbur hisseder vs.). Yasanilan cevre aile iliskiler hic biri birbirine benzemez bu yüzden iyi ölçüp tartip karar vermeniz lazim....
Aldatma yok siddet yok ama mutlu degilsiniz. Oyleyse bosandiginiz taktirde nelerle karsilasabilirsiniz kendinizi daha iyi daha mutlu hissedebilecekmisiniz bunlari ayrintili bir sekilde düşünün. Etrafinizdaki insanlarin lafini sözünü ailenizin tepkilerini kafaniza cok takacaksaniz cocuklarinizin iki arada bi derede kalmasina gonlunuz razi gelmeyecekse bosanmayin derim. Ama yok ben daha mutlu olacagima eminim kimsenin lafi sozu bakışları beni etkilemez cocuklarim da daha mutlu olacak ben kendi kendime yeterim diyebiliyorsaniz bosanin.

Ailesi derken zelifme ? Evliliğinize çok mu müdahale ediyorlar yoksa eşin mi çok taviz veriyor onlara maddi / manevi ?

Sonuçta 3. şahısların münasebetsizleri yüzünden evlilik bitirmee tarafı değilim .
Ama eşin bu münasebetsizliklere göz yumuyor ve onları haklı görüyorsa sürekli , olay artık ailesinden çıkar eşin ve senin arandaki mesele olur .

a
Nasıl konu ailesi görüşmek istemiyor musunuz?

Ailesile gorusmek istememe gibi bir olay söz konusu değil.
Misal söyle ailesi bize yarım saat uzakta oturuyodu.gidince 2-3 gun kalıyoduk.
Gidelim ama kalmayalım diyince kavga ediyodu.
Şimdi iki bina asagımızdalar haftada bir gidiyorum.
Vay komsu olmuslarda komsu gibi gitsem haftada bir gitmesem nolurmuş.
Bugunki meselemizde İstanbul a kardeşinin yanına gitmek. Annesi gidiyomus babası arabayla gidin gelin diyo.
Ama oraya gidince kv kavga cıkariyo ağlıyor sizliyo ogullarini bize düşman yapıyor
Kimse masraf yapmak istemiyor haliyle herkes cocuklu masraf çok oluyor gitmeyelim.annende kavga cıkarıyo dedim
Herkes kötüymüş de bir bizmi iyiymişiz dedi kızdı bagırdı kustu sonunda da.

Ailesi derken zelifme ? Evliliğinize çok mu müdahale ediyorlar yoksa eşin mi çok taviz veriyor onlara maddi / manevi ?

Sonuçta 3. şahısların münasebetsizleri yüzünden evlilik bitirmee tarafı değilim .
Ama eşin bu münasebetsizliklere göz yumuyor ve onları haklı görüyorsa sürekli , olay artık ailesinden çıkar eşin ve senin arandaki mesele olur .

Eşim sanıyorki durmadan ben onlara cephe aldım.
Ben haklı bile olsam beni savunmaz mutlaka bir hata mi bulur.
Sonra biz onlar yüzünden kavga eder kuseriz ama onlarin ruhu duymaz.
Biz evde kendimizi huzursuz ederiz.
Kimsenin haberi olmaz.
Artik çok yoruldum

Kimsenin haberi olmaz.
Artik çok yoruldum

6 yil gercekten uzun bi sure bazi.seylerin oturmus olması gerekirdi. Bizde cok tartıştık esimin annesi kizkardesi yuzunden benziyor yazdiklarin. Artik onlar bana nasil dvraniyorsa ben de onlara oyle davraniyorum. Esime hic bir sey anlatmiyorum. Onlar ne yaparsa yapsin haklilar çünkü ben uzuldugumle yiprandigimla kaliyordum. Mesela istanbul meselesini esine degil kv'ne anne niye boyke yapiyorsun diye acik acik sorsan ne olur?

Kimsenin haberi olmaz.
Artik çok yoruldum

Hani demişsin ya 6 yıllık evliyim bi 6 yıl daha değişmez diye. Değişme ihtimali var zelifme. Eşini bu yaşananlar dışında seviyorsan , onunda seni sevdiğini hissediyorsan , bu değişimi beklemeye de değer bence . Ha tabii tek taraflı değil , sende biraz değişmeye , hatalarını törpülemeye meyilli olacaksın .
Yukarıda bir kaç örnek vermişsin . Derdini küçümsemek istemem ama inan hepsi aşılabilecek şeyler . Aynı binada eşinin anne babasını haftada bir görmek elbette tercih meselesi ama bence az . Tamam kabul vıcık vıcık ilişkiler yaşamak zorunda değilsin ya da hep beraber olmak. Ama biraz politik olmaktan kimseye zarar gelmez . Dışarı çıktığında kapılarını çalıp hal hatır sorsan , markete çıkıyorum bi şey lazım mı desen ya da pişirdiğin şeyden bi tabak götürsen ... ne bileyim sanki konu komşumuza severek yaptığımız bu hasletler söz konusu kv olunca mı zor oluyor ? Hep bu şekilde ilişkileri canlı tutarsan hemen her gün birbirinizde olma beklentiside ortadan kalkar . Evet samimi bi teklif sunmuyorum sana ama biraz stratejiden zarar gelmez . İst meselesini de konunun asıl muhatabbı kv ne söyleyebilirdin mesela . Erkekler arada kalmaktan hele de eşleri ve anneleri arasında kalmaktan nefret eder . Ve bu üçlü ilişkide "ayy benim paşa oğlum " diye gönlü hoş eden anne , gerçekleri dile getirse de sürekli dır dır eder gözüken eşe karşı 1-0 önde başlar erkek gözünde .

Hani demişsin ya 6 yıllık evliyim bi 6 yıl daha değişmez diye. Değişme ihtimali var zelifme. Eşini bu yaşananlar dışında seviyorsan , onunda seni sevdiğini hissediyorsan , bu değişimi beklemeye de değer bence . Ha tabii tek taraflı değil , sende biraz değişmeye , hatalarını törpülemeye meyilli olacaksın .
Yukarıda bir kaç örnek vermişsin . Derdini küçümsemek istemem ama inan hepsi aşılabilecek şeyler . Aynı binada eşinin anne babasını haftada bir görmek elbette tercih meselesi ama bence az . Tamam kabul vıcık vıcık ilişkiler yaşamak zorunda değilsin ya da hep beraber olmak. Ama biraz politik olmaktan kimseye zarar gelmez . Dışarı çıktığında kapılarını çalıp hal hatır sorsan , markete çıkıyorum bi şey lazım mı desen ya da pişirdiğin şeyden bi tabak götürsen ... ne bileyim sanki konu komşumuza severek yaptığımız bu hasletler söz konusu kv olunca mı zor oluyor ? Hep bu şekilde ilişkileri canlı tutarsan hemen her gün birbirinizde olma beklentiside ortadan kalkar . Evet samimi bi teklif sunmuyorum sana ama biraz stratejiden zarar gelmez . İst meselesini de konunun asıl muhatabbı kv ne söyleyebilirdin mesela . Erkekler arada kalmaktan hele de eşleri ve anneleri arasında kalmaktan nefret eder . Ve bu üçlü ilişkide "ayy benim paşa oğlum " diye gönlü hoş eden anne , gerçekleri dile getirse de sürekli dır dır eder gözüken eşe karşı 1-0 önde başlar erkek gözünde .

Ben hiç birşey demesem bile annesi zaten hep haklı.biriey diyince ne istiyorsun annemden ailemden diyor.Ben birşey istemiyorum ki sadece mutlu olmak.
Ailesi için elimden geleni yapıyorum .aynı binada değiliz aramızda iki uç bina var 5 dklık yol hafta bir gidiyorum arada ugradıgım da oluyor yemek kek yapıp goturdugımde ama onlar hiç görünmüyor göze.
Yapıyorum yapıyorum birsey diyince aile düşmanı ilan ediliyorum.
Ama tamam bende de hatalar var.kabul ediyorum.değişmeyecek şeyler de değil ama karsımdaki adam da evliliğimizi kurtarmak istemiyorum ki.
En ufak bişey souleyim bağırıp çağırıp kıusıyor

Back
X